Görüş Bildir
Haberler
Avrupa'nın En Büyüğü Real Madrid!

Avrupa'nın En Büyüğü Real Madrid!

Fatih UZUN
24.05.2014 - 18:42 Son Güncelleme: 25.05.2014 - 00:22
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ronaldo'nun golü

Marcelo'nun golü

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bale'in golü

Ramos'un golü

Godin'in golü

Avrupa'nın En Büyüğü Real Madrid!

Estadio Luz'da Real Madrid ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. ilk yarıda Godin'in golüyle öne geçen Atletico Madrid, 90+3'de Ramos'un golüyle yıkıldı. Real Madrid, uzatma dakikalarında bulduğu 3 golle Şampiyonlar Ligi Kupası'nı müzesine götürdü.

La Liga'da son hafta Barcelona'nın sahası Camp Nou'da şampiyonluğu kazanan Atletico Madrid, çifte sevinç yaşamak için gittiği Portekiz'de ezeli rakibi Real Madrid'e mağlup olarak büyük üzüntü yaşadı.

Milli yıldızımız Arda Turan'ın sakatlığı sebebiyle ilk 18'de yer almadığı maçta Atletico Madrid'in golcü oyuncusu Diego Costa, 9.dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Dakika 35'te Casillas'ın hatasını affetmeyen Godin takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

'Atletico Madrid kupayı kazandı' denilirken dakika 90+3'de Sergio Ramos sahneye çıktı ve maçı uzatmalara götürdü. Uzatma bölümünün 20.dakikasında Di Maria'nın getirdiği topu Bale bitirdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Bu golün ardından takım savunması iyice düşen Atletico Madrid, 117.dakikada Marcelo ve 120.dakikada Cristiano Ronaldo'nun (P) golünü engelleyemedi ve sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...

Arda Turan Kadroda Yok!

Diego Simeone, oynayıp oynamayacağı belli olmayan Arda Turan'ı ilk 18'e almadı.  

Şampiyonlar Ligi finali öncesi Arda Turan'dan kötü haber geldi. Milli futbolcumuz sakatlığı dolayısıyla Real Madrid ile oynacak Şampiyonlar Ligi final kadrosundan çıkartıldı.

Gündüz saatlerinde Arda Turan'ın ilk 11'de oynayamayacağını belirten İspanyol basını Arda'nın son antrenmanda yüzde yüz olarak hazır olmadığını açıklamıştı.

İŞTE 11'LER

REAL MADRID: Casillas, Carvajal, Varane, Ramos, Coentrao, Khedira, Modric, Di Maria, Bale, Ronaldo, Benzema

ATLETİCO MADRID: Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Filipe, Gabi, Tiago, Raúl García, Koke, David Villa, Diego Costa

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Futbolda Avrupa'nın en büyüğü bu akşam oynanacak Real Madrid - Atletico Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi finaliyle belli olacak.

Avrupa kupalarının 59 yıllık tarihinde ilk kez aynı kentin 2 takımının karşı karşıya geleceği final Portekiz'in Lizbon şehrinde oynanacak. Hollandalı hakem Björn Kuipers'in düdük çalacağı Türk hakem Cüneyt Çakır'ın 4. hakem olarak görev yapacağı Luz Stadı'ndaki maç saat 21.45'te başlayacak ve Star TV'den de canlı olarak ekranlara gelecek.

İspanya'da La Liga'yı şampiyon olarak tamamlayan Atletico Madrid, bu şampiyonluğunu, tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ile taçlandırmak istiyor. Real Madrid ise takıntı haline getirdiği 10. Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkacak.

AS Gazetesi: Arda Turan ilk 11'de yok

İspanyol AS gazetesi, Arda Turan'ın Şampiyonlar Ligi finalinde ilk 11'de maça başlayamayacağı iddiasında bulundu.

AS'ın haberine göre son idmanda kendini yüzde 100 hazır hissetmeyen Arda Turan, finalde ilk 11'de yer almayabilir. As gazetesi ayrıca Arda Turan'ın yerine Raul Garcia'nın ilk 11'de maça başlayacağı tahmininde bulundu.

Ayrıca Diego Costa'nın dünkü antrenmanda kendini iyi hissettiği ve antrenmanda iyi performans sergilediği aktarılırken golcü oyuncunun ilk 11'de sahaya çıkacağı belirtildi.

Real Madrid'e Ronaldo müjdesi

Önceki gün antremana çıkmayan Ronaldo'nun bu akşam Şampiyonlar Ligi finalinde oynayacağı belirtildi.

Maç öncesi basın toplantısında konuşan Portekizli yıldız Ronaldo , kendini iyi hissettiğini ve oynayabileceğini dile getirdi.

UEFA'nın finalist takımlara şart koyduğu 'basın günü' için bugün antrenmanı basına açan Real Madrid'i, 300'den fazla basın mensubu izledi.

Final maçının oynanmasına 4 gün kala yapılan antremana Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Gareth Bale'in çalışmaya çıkmaması dikkatleri çekmişti.

MUHTEMEL 11'LER

İspanya La Liga şampiyonluk maçında Barcelona ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak ipi göğüsleyen Atletica Madrid'de sakatların durumu hala belirsizliğini koruyor.

Barcelona maçının 15. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Diego Costa ve 22. dakikada Arda Turan sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bu iki oyuncunun final maçında oynama ihtimalinin olduğu, kesin kararın ise maç saatinde verileceği açıklandı. Takımların muhtemel 11'leri ise şöyle:

Stat Lizbon Luz

Hakem Björn Kuipers

Atletico Madrid Courtuis, Juan Fran, Miranda, Godin, Filipe Luis, Koke, Gabi, Thiago, Arda (Diego Ribas), Raul Garcia, Diego Costa (David Villa)

Real Madrid Casillas, Carvajal, Ramos, Pepe (Varane), Coentrao, Illarramendi, Modric, Di Maria, Bale, Benzema, Ronaldo

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/real-madri...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0