Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Cadılık ve Sihirbazlık Okulu Genç Harry Potter'larını Arıyor

etiket Gerçek Cadılık ve Sihirbazlık Okulu Genç Harry Potter'larını Arıyor

cakyz
09.12.2014 - 21:53 Son Güncelleme: 11.12.2014 - 10:39

Eğer 11. doğum gününüzde, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'ndan kabul mektubu almadıysanız, sizin için ikinci bir seçenek olabilecek Polonya'daki bu okulda şansınızı denemelisiniz. Evet, Polonya'da bulunan bu okulun adı Czocha Cadılık ve Sihirbazlık Koleji. Yalnızca 18 yaşından büyüklerin eğitim görebildiği bu okulda Hogwarts özleminizi ortaya koyabilir ve Harry Potter'ın büyülü dünyasını yeniden yaratabilirsiniz.

Kaynak: http://mashable.com/2014/12/04/czocha...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Okulun kasvetli görünümü ve Orta Çağ'a ait mimarisi:

1. Okulun kasvetli görünümü ve Orta Çağ'a ait mimarisi:

Hogwarts benzeri bu koleje kabul edilen her öğrenci, 5 tip evden bir tanesine yerleştiriliyor: Bu evlerin adları Durentius, Faust, Libussa, Molin ve Sendivogius. İlgilenenler için; 49 sayfalık bir PDF dosyası, bu evlerde hayatın nasıl olduğu hakkında detaylı bilgiler içeriyor.

Bu yıl süren bu programı tamamlamak için yalnızca 4 gün gerekiyor. Czocha Kalesi'nde geçirdiğiniz süre içerisinde, sizden bir uzmanlık alanı seçmeniz isteniyor ve seçilebilecek alanlar arasında Auror, Lanet Bozucu, İyileştirici, Büyüzoolog, ve Konuşulamayanlar gibi uzmanlıklar bulunuyor. Yani ister Harry Potter ile birlikte suçlara karşı savaşmak isteyin, ister Voldermort'un mirasını yaşatmaya çalışın, bu okulda size göre bir şey mutlaka olacaktır.

2. Sanırım bir öğrenci dönem ödevini hazırlıyor:

2. Sanırım bir öğrenci dönem ödevini hazırlıyor:

Geçtiğimiz kasım ayınca, 11 farklı ülkeden yaklaşık 200 kişi Czocha Cadılık ve Sihirbazlık Koleji'nin bulunduğu Czocha Kalesi'nde bir araya geldi. Bir sonraki eğitim 16-19 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu okulda eğitim görmek için ödemeniz gereken tutar 345 dolar. Bir büyücü olmayı öğrenmek ve bu alanda diploma sahibi olmak için oldukça makul bir fiyat değil mi?

3. Czocha Cadılık ve Sihirbazlık Koleji tanıtım videosu:

BONUS: 2 dakikada Harry Potter:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
931
340
194
120
102
70
50