Görüş Bildir
Haberler
İzlerken "Keşke Bizim Şirket de Böyle Olsaaaa :(" Diyeceğiniz 10 Film

İzlerken "Keşke Bizim Şirket de Böyle Olsaaaa :(" Diyeceğiniz 10 Film

bi'deneyim
10.04.2015 - 19:45 Son Güncelleme: 19.04.2015 - 23:20

Her şirket içerisinde birbirinden farklı departmanlarda çalışan kahramanlar bulunur.Bu kahramanlardan biri bile eksik olsa bütün işler aksamaya başlar.Tabi ki bir departmanı diğerinden üstün görmemekle beraber,her kahramanın farklı özel güçleri olabilir.

İşte biz de sizin için bir şirkette yer alabilecek kahramanların bulunduğu dizi-filmleri seçtik. (Hem de özenle)

Aynı şekilde dünyayı kurtarmak isteyen kahramanları bi'deneyim Avengers gönüllü ekibine davet ediyoruz. Başvuru için bideneyim.com/avengers

Başvurunuz sırasında sizi daha iyi değerlendirebilmemiz için,web sitemizdeki her filmin altında yer alan görevi gerçekleştirip kısa bir word dosyası olarak başvuru formunda eklemeniz gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mission Impossible

Özellikle business görevlerinde çalışan bu tayfa bütün zorlukların altından kalkabileceğinden emindir. Her tür görevi başarı ile tamamlar, gerekirse sunum hazırlar ve görüşmelere gider,araştırma yapar ve yeni bağlantılar kurulmasını sağlar. Bu tayfa sayesinde hiç bir iş aksamaz hatta bütün işler daha iyiye gider.

2. The Wolf of Wallstreet

Finans görevleri denince akla,hemen onların adı gelir. Maddi konular mevzu bahis olunca onlardan daha iyisini bulamazsınız. Kampanyalar için marka ortağı bulmaktan,organizasyonlar için sponsor bulmaya kadar her konuda bu tayfa best’tir. Ayrıca bütün bu maddi akışın yönlendirmesi ve kontrolü konusunda başkasına güvenmek hata olur.Yani burda işler tamamen duygusal :)

3. Star Wars

Adından da anlaşılacağı gibi ünlüler arasında her türlü durumu takip etmek bu tayfanın görevidir. Sanıldığı kadar kolay olmayan bu görev için sadece ünlüleri takip etmek yetmez. Hangi ünlüler ile kampanya yapılabileceğini verilerle belirledikten sonra ünlüye ulaşma yollarından ikna etmeye kadar her tür araştırma görevini başarı ile yerine getirirler.

4. Incredibles

Süper güçleri ile STK’ların aklını okuyup analiz yapan bu tayfa gerçekten inanılmaz bir şekilde ikna kabiliyetine sahiptir. Belirledikleri STK ile ilgili en uygun görüşme yollarını bulduktan sonra minnoş bir şekilde yanlarına yaklaşarak süper güçleri ile ne tür faydalar sağlayabileceklerini gösterirler.

5. Ocean's Eleven

Araştırma konusunda CIA, FBI gibilerini kıskandıran bu ekip Google’a bile kendilerinden şüphe ettirecek çalışmalar yaparlar. Birimlerden gelen veriler doğrultusunda  belirlenen ünlü ile ilgili en eşsiz kampanyayı çıkartırlar. Bu tayfa her kampanyanın başından sonuna kadar alınacak bütün aksiyonlardan hediye paketlerine kadar bütün çalışmaları en yaratıcı şekilde tamamlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Inception

Her kampanyanın bir #icebucketchallenge olduğunu düşünen bu tayfa viral içinden viral çıkartacak şekilde sosyal medya kurguları ve içerikleri oluşturabilir. Kampanya daha başlamadan insanların ilgisini çekip kampanya bittiğinde kim oldukları hakkında en ufak bir bilgi bulamayacağınız bu tayfa gizlilik içerisinde görevlerini tamamlar. Dijital dünyada daha iyilerini bulamazsınız.

7. Illusionists

Bir sihirbaz kadar titiz ve yaratıcı çalışan bu tayfa ise insanlara her kampanyanın tanıtımından hediye paketlerine kadar sadece hayallerinde görebilecekleri görsel tasarımlar sunar. Bu tayfa sadece dünyaya renk katmakla kalmayıp aynı zamanda büyülü bir şekilde şekillendirir.

8. Inkheart

İçeriklerin efendisi diyebileceğimiz bu tayfa,sosyal sorumluluktan başlayıp iyi ve güzel olan her konuda güncel yazılar yazabilir. Yerel ve global bir çok platformu takip eden bu tayfanın efsunlu sözcükleri ile dünya daha anlamlı ve renkli hale gelir.

9. Mad Men

PR ve medya ilişiklerinin en akıl almaz kahramanları bu ekipte yer alır.Hem marka için hem de kampanyalar için basın bülteni hazırlamaktan medya takibine, röportajlardan basın ile ilişkilere kadar her tür görevi en çılgın yollara başvurarak tamamlar. Kısacası eğer biri bu markayı bir yerden duyacaksa,bu ekip olmadan olmaz.

10. Walking Dead

Farklı departmanlarından tutun son kullanıcıya kadar çevresi tehlikelerle doludur ama yılmadan gece gündüz savaşır. En büyük tehditleri deadline’a az kalmışken çıkan buglar ve revizelerdir.Kamera ve spot ışıklarından uzak karanlığın içinde yürüyen bu kahraman ekibin bazı üyeleri zaman zaman uykuya yenik düşerek birer zombiye dönüşebilir fakat şirketlerin olmazsa olmaz yegane kahramanlarıdır onlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

WANTED !

Aradığınız süper kahraman benim!! diyen, bi’deneyim yaşamak için can atan“Profesyonel Gönüllüler” Aranıyor!!!

Ünlüler ile kanka olacak,

Markaların peşinden ayrılmayacak,

Destek kuruluşları ile yardım planlayacak,

STK'lar ile ciddi bir ilişki yaşayacak,

İş hayatında deneyim kazanırken dostluklar kuracak, sosyalleşecek,

Bunları yaparken bizimle sosyal sorumluluğu dijitalleştirecek profesyonel gönüllüler arıyoruz.

İster öğrenci olun isterseniz bir şirkette çalışan veya yönetici…

Dahil olmak isteyen herkes bu gönüllü ekibin bir parçası olabilir.

Başvuru için tıklayınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bi'deneyim

http://bideneyimavengers.eventbrite.com/ adresinden 25 Nisan Cumartesi Gönüllü buluşmamıza katılabilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz.