Görüş Bildir
Haberler
Hepimizin Çok İyi Bildiği Ama Yüzünü Pek Bilmediğimiz 10 Ünlü Kişi

Hepimizin Çok İyi Bildiği Ama Yüzünü Pek Bilmediğimiz 10 Ünlü Kişi

Furkan İsmet Basu
21.02.2015 - 00:27 Son Güncelleme: 22.02.2015 - 16:08

1. Oynat Uğurcum

1. Oynat Uğurcum

Öncelikle bir efsane ile başlayalım. Eskiden maç sonralarında Şansal Büyüka'nın programlarında vazgeçilmez repliği olan 'Oynat Uğurcum' un başrolundeki adam buymuş. Yönetmenlik yapıyormuş aynı zamanda Uğur Yıldırım Bey.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. The Witch-king of Angmar

2. The Witch-king of Angmar

Lord of the Rings filminden Witch King ile devam edelim. Bineği olan Fell Beast'in çıkardığı kulak tırmalayıcı sesleriyle beraber hatırlıyoruz onu filmden. Gerçek adı Brent McIntyre olan arkadaşımız pek bi uzun boyluymuş

3. Reyhan Tüysüz

3. Reyhan Tüysüz

Nasıl adana kebap ayransız, simit çaysız düşünülemez ise Okan Bayülgen ise Reyhan'sız düşünülemez. Okan'ın programlarında sağ kolu olan Reyhan Hanımı tanımayanımız pek kalmamıştır galiba.

4. "Sadece Ayakları Gözüken Kadın"

4. "Sadece Ayakları Gözüken Kadın"

Biraz daha çocukluk yıllarımıza dönecek olursak Tom ve jerry 'den ayakları gözüken ablamız diyorum. Çok gördük bu kadının tombul bacaklarınıve ayaklarını ama yüzünü görmek pek nasip olmadı!

5. Dr. Pençe

5. Dr. Pençe

Madem çizgi film dedik devam edelim o zaman. Her bi tarafından farklı bir alet edevat çıkaran Gadget amcamızın başbelası olan doktorun yüzü. Aslına bakarsanız o kadar izledim Müfettiş Gadget'i şu adamın yüzünü ben de ilk defa görüyorum.

6. Charlie

6. Charlie

Charlie'nin Melekleri'nden Charlie'nin ta kendisi olan John Forsythe.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. "Ideas are bulletproof" Mr. V

7. "Ideas are bulletproof" Mr. V

Hepimizin Matrix filminden bildiği üzere Hugo Weaving aynı zamanda 'Fikirler kurşun geçirmez' repliği ile ünlü olan V for Vendatta filminin başrolünde oynamıştır. Açıkcası bu adamın Murat Serezli ile kardeş olduklarını düşünmüyor değilim!

8. Yönetmen

8. Yönetmen

Asıl adı Fırat Doğu Parlak olan Tolga Çevik'in yıllarca yönetmenim dediği adam. Tolga Çevik ile birbirlerine yıllarca karşılıklı laf sokmalarıyla iyice kanım kaynamıştı zaten bu adama. Daha önceden televizyona çıktığı için çoğunuz tanıyorsunuzdur zaten beyefendiyi.

9. Ted

9. Ted

Ayı Teddy filminden o minik tatlı küçük sapık ayımızın seslendirmesini yapan kişi. İsmi Seth MacFarlane olan arkadaşımız aynı zamanda Family Guy'da yıllardır Peter Griffin'i seslendirmeye devam etmektedir.

10. Teknolojiye Atarlanan Adam

10. Teknolojiye Atarlanan Adam

Son zamanlarda Youtube'da kanal sayılarının artmasıyla teknoloji ile alakalı olan Teknolojiye Atarlanan Adam yani 'TAA' nın gerçek yüzü. İlk videolarında ettiği küfürlerle , kırıp parçaladığı telefon ya da tabletler ile yüzümüzü epey güldürmüştü. Ha bu arada Taşına selam olsun TAA :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
31
12
10
5
3
2