Görüş Bildir
Haberler
HDP de İstanbul'da Sokaklara Çıkıyor

HDP de İstanbul'da Sokaklara Çıkıyor

Onedio Medya
22.07.2016 - 17:04

HDP, darbe girişimine karşı yarın İstanbul'da 'Darbelere hayır demokrasi hemen' mitingi düzenleyeceğini açıkladı. 24 Temmuz Pazar günü CHP'nin düzenleyeceği 'Demokrasi Mitingi'ne AKP'nin de katılacağı açıklanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

23 Temmuz Cumartesi günü Gazi Şehir Parkı'nda miting düzenleyeceğini bildiren HDP'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, 'İstanbul halkları! Yarın 13.30'da Sultangazi'de buluşalım. Hep birlikte 'Darbelere hayır demokrasi hemen' diyelim' ifadeleri kullanıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, 24 Temmuz'da Taksim Meydanı'nda 'Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi' düzenleyeceklerini açıklamış ve mitingin 78 milyon vatandaşa açık bir miting olduğunu vurgulamıştı.Bingöl 'Orada CHP'yi öne çıkaracak bir söylem ya da davranış içerisinde olmayacağız' ifadelerini kullanmıştı.

CHP'nin 'Demokrasi Mitingi'ne AKP de katılacak

CHP'nin 'Demokrasi Mitingi'ne AKP de katılacak
İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Genel Başkan Yardımcı Yasin Aktay, CHP'nin Taksim'de düzenleyeceği 'Cumhuriyet ve Demokrasi' mitingine AKP'den katılım olup olmayacağına dair gelen soru üzerine, 'Cumhuriyet Halk Partisi'nin pazar günkü Taksim'deki toplantısına bir davet aldık, parti olarak da davet aldık. Bundan dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Bu davete de icabet edeceğiz. Çünkü bu artık bir siyasi partinin davası değil.' karşılığını vermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
105
68
48
16
15
2