Görüş Bildir
Haberler
Hangi Medcezir Karakteriyle Sevgili Olmalısın?

Hangi Medcezir Karakteriyle Sevgili Olmalısın?

Osman Avcı
23.10.2014 - 19:08 Son Güncelleme: 24.10.2014 - 17:32

Onedio izdivaç bölümü, gururla sunar. Bu yakışıklı erkeklerden, afet-i devran hatunlardan hangisiyle çıkmalısın? Belki bir buluşma bile ayarlayabiliriz, çay içersiniz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi tip seni, mıknatıs misali kendine çeker?

2. Hangi müzik türüne diğerlerinden daha yakınsın?

3. Senin için ideal bir buluşmanın konsepti ne ola ki?

4. Peki ya, hangi Küçük Sırlar karakteriyle çıkmak isterdin?

5. Altınkoy'a, Hacıhüsrev'den tekinsiz bir arkadaş geldi. Sizin ortamınıza girmek istiyor? Ne yapacaksın?

5. Altınkoy'a, Hacıhüsrev'den tekinsiz bir arkadaş geldi. Sizin ortamınıza girmek istiyor? Ne yapacaksın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ruhun hangi renk?

7. Romantik bir tatil yeri seç!

8. Son olarak, bir hava durumu seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Yaman" çıktı!

"Yaman" çıktı!

Senin kaderinde Yaman'la çıkmak var. Yaman senin için ideal erkek. Yaman, her ne kadar dışarıdan 'odun' gibi görünse de, içi yumuşacıktır; onu açabilmek gerekir, bu senin elinde. Bunun yanında hiç kimsenin olmadığı kadar da romantiktir. Eğer onunla olacaksan, küçük sürprizlerine, şahane komplimanlarına, serenatlarına alışmanı öneririz. Yaman korumacıdır son olarak, onunla olabilmek bir şanş.Taş gibi vücutsa bonus ;)

"Mira" çıktı!

"Mira" çıktı!

Senin kaderinde Mira gibi bir afet-i devran var. Çok şanslısın ve inceden kıskanıyoruz seni. Mira'da muhteşem özellikler var. Mesela çok zengindir; ama şımarık tavırları yoktur. Seksidir, herkesin gözü onun üstündedir; ama onun aklı fikri sendedir. Arada kaprisleri olsa da, o kadar olsun be. Hem böyle bir hatun bulmuşsun, hem de goygoy! Yakışmıyor sana, bay şanslı :)

"Mert" çıktı!

"Mert" çıktı!

Senin kaderinde Mert'le bir ömür boyu mutlu olmak var. Mert başka erkeklere benzemez, sevdi mi gerçekten sever: Bir ömür boyu olanlardan yani. Çocuk gibidir, eğlenir, eğlendirir; onunla ömrün uzar ömrün. Fantastik de bir dünyası vardır ve en ufacık kötü bir durumda içine kapanmaya oldukça meyillidir. Ama seni de kaybetmeyi istemez. Kısaca güvenli bir liman gibidir o, istediğin zaman sığınabilirsin!

"Eylül" çıktı!

"Eylül" çıktı!

Senin kaderinde, kedilerin kedisi Eylül'le birlikte olmak var ki, bayım seni gerçekten kıskanıyoruz. Bir kız düşün ki, hem afet, hem çıtır, hem de akıllı olacak. Üstüne bir de seni deli gibi sevecek. Yo dostum yo, bu kız gerçek olamaz. Eylül gerçekçidir; yani senin gibi bir çocuk ruhluyla tam bir denge halinde olacak. Allah tamamına erdirsin ne diyelim! Yalnız rakibin de çok, bizden demesi :)

"Sedef" çıktı!

"Sedef" çıktı!

Sana seksiliğin vücut bulmuş hali olan, Sedef çıktı. Öncelikle Sedef'in ideal kadın tipi olduğunu söylemek gerek. Sen Sedef'ten ağır oturaklı olmasını mı istiyorsun, olur veya çılgın mı olmasını istiyorsun, onu da olur. Çünkü moduma göre, kafama göre diyenlerden senin gibi. Seksiliği, zerafeti ve zekası ise cabası.

"Selim" çıktı!

"Selim" çıktı!

Sana Selim çıktı ki, gerçekten ama gerçekten çok şanslısın. Öncelikle şunu dememiz gerekir ki, artık ergenliğini aşamamış ve çocuk gibi adamlardan sana gına geldi. Bu yüzden senin ilacın Selim. Şefkatli, ağırbaşlı, sağduyulu, erdemli ve her şeyden önce olgun. Ancak asla içi geçmiş değil; eğlenmesini de bilir. Gerçek kadına, gerçek adam yakışır kısacası!

"Orkun" çıktı!

"Orkun" çıktı!

Senin kaderin Orkun'la çıkmak. Medcezir'de her şey yalan, tek gerçek Orkun. Bir kere, taş meslek lisesi mezunu, giyimi kuşamı yerinde, esprili ve o 'piç' tavırları seni kendine mıknatıs misali çekmekte. Orkun hakkında ne derlerse desinler hep boş beleş. Yok efendim kaypakmış, yok efendim safi kötüymüş. Kötüler boş yere kötü olmaz. Bir kere ona, bu zamana kadar insan gibi davranan daha çıkmamış, ki onun ilacı sensin sen!

"Leyla" çıktı!

"Leyla" çıktı!

Sana Leyla çıktı ve tebrikler. Bu kızın farklı bir tavrı, farklı bir havası var. Senin ilgini Leyla gibi, gizemli ve alternatif kadınlar çekiyor. Sıradanlığa, birbirinin kopyası tipler oldum olası seni cezbedemedi; hepsi aynı geliyor sana. Ama Leyla öyle mi, kendine göre ince bir espri anlayışı vardır, zekası ise zehir zehir. Hele o kapkara gözleri yok mu? Tam senlik bayım :)

"Kenan" çıktı!

"Kenan" çıktı!

Senin kaderinde Kenan'la çıkmak var. Bu adamda çok farklı bir şey var, ne olduğunu sen de anlayamıyorsun. Zeki desen değil, kariyer desen o da yok. Ama o gözleri yok mu, sanki sana baktığında, senin en gizli yönlerini görüyormuş, kalbini-ruhunu-aklını okuyormuş gibi geliyor. Sana bir yeşillik lazım, içinde kaybolacağın... Gerisi fasa fiso!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
140
65
44
41
14
13
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?