Görüş Bildir
Haberler
Hangi İçki Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi İçki Senin Ruh İkizin?

Yung Boş Ada
22.07.2015 - 14:51 Son Güncelleme: 23.07.2015 - 13:25

Derdine derman meyler mi, yoksa her akşam vodka, rakı ve şarap mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şu an, şu saniye hangi sosyal ortamın içinde olmak isterdin?

2. Bir lakabın olsa bu, bunlardan hangisi olurdu?

3. Yeni tanıştığın insanlara nasıl yaklaşırsın?

4. Diyelim ki deliler gibi sevdiğin sevgilin seni terk etti, ne yaparsın?

5. Sen genelde neden içersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki genelde yalnız mı içersin yoksa birileriyle mi?

7. Diyelim ki bayağı bir borcun var, neredeyse evine haciz gelecek. Bu borcu nasıl yaptın?

8. Son olarak kendine bir şarkı seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Bira" çıktı!

"Bira" çıktı!

Sen ne güzel insansın be! Tam bizden, içimizdensin. Parada pulda gözün de yoktur, gösterişten olabildiğince uzak, tam bir kalendersin. Kendi halinde bir insan olduğun için kimseye zararın da dokunmaz senin. Azıcık aşım kaygısız başım der kendi hayatına bakarsın. İşte tam da bu yüzden bizlerin içkisi olan 'Bira' senin ruh ikizin!

"Rakı" çıktı!

"Rakı" çıktı!

Ah be kardeşim senin de ne bitmez çilen varmış. Çile bülbülüm çile! Sürekli dertlisin, sürekli hüzünlüsün. Acının ne demek olduğunu bildiğin için de çok iyi bir dinleyici, dostsun aynı zamanda. Seninle aynı masaya oturup beş saat kesintisiz sohbet eder insan. Bu yüzden de dertli günlerimizin dermanı olan 'Rakı' senin ruh ikizin!

"Şarap" çıktı!

"Şarap" çıktı!

Aşk kokusu var, havada aşk kokusu var. Yok yok, o senin doğal kokunmuş. Buram buram aşk, romantizm kokuyorsun sen. Aşk, romantizm beden bulsa, geçse karşımıza muhabbet etse bizimle, o sen olursun işte. Ayrıca ince zevklerin üstadı olduğunu da söylememiz lazım. Durum bu olunca da senin aşkın içkisi 'Şarap' ile ruh ikizi olman işten bile değil!

"Viski" çıktı!

"Viski" çıktı!

Otoriter duruş: Tamam! Karizma: Tamam! Zeka: Tamam! Eee, bir patronun, liderin sahip olması gereken en temel özelliklerin hepsi sende var. Girdiğin her ortamda da ağırlığını daima ortaya koyan birisin, gerçi sen yapmasan bile başkaları senin ağırlığının farkında oluyor zaten. Bu yüzden de herkesin kaldıramayacağı en ağır içkilerden biri olan 'Viski' senin ruh ikizin!

"Tekila" çıktı!

"Tekila" çıktı!

Party everyday pa pa pa party everyday! Tam bir partici duruyor şu an karşımızda! Sen hayatı daima hızlı yaşayanlardansın, eğlence senin göbek adın olmuş durumda. Seninle biraz vakit geçiren insan daha önce hiç eğlenmemişim ben diyor! Dahası inanılmaz derecede çılgın birisin! Durum bu olunca Meksika'nın bağrından kopup gelmiş çılgın içki 'Tekila' senin ruh ikizin oluyor!

"Vodka" çıktı!

"Vodka" çıktı!

Sen gerçek bir delisin! Gözlerinden fışkırıyor ruhundaki delilik resmen. Sonsuz cesaretin ve korkusuzluğun da deliliğinden geliyor olsa gerek. Her türlü riski almaya ve tehlikeye atılmaya hazırsın. Bu yüzde oldukça hareketli bir hayatın var ve bu hareket de seni daima genç tutuyor. Durum bu olunca da Rusların çılgın içkisi 'Vodka' senin ruh ikizin oluyor!

"Absent" çıktı!

"Absent" çıktı!

Sen hiç 'sınır' diye bir kelime duydun mu hayatında? Hiç sanmıyoruz. Çünkü senin kesinlikle sınırların yok. Hayatı daima en uçlarda yaşıyorsun. Duyguların en uç seviyede, yaşadığın olaylar alışılmışın oldukça dışında. Sıradanlıktan olabildiğince uzaksın yani sen. Ele avuca sığmayan bir tarafın da var. Bu yüzden senin ruh ikizin alkol oranı sınırları zorlayan içki 'Absent'.

"Şampanya" çıktı!

"Şampanya" çıktı!

Başarı denildiği zaman akla ilk gelen isim kuşkusuz sensin. Adeta bir mıknatıs gibi başarıları kendine çekmeyi başarıyorsun. Bunda çalışkanlığının da etkisi çok büyük elbette. Bunun dışında son derece sofistike zevklere sahip bir insansın. Bir çoğumuzun daha adını bile bilmediği hobiler senin ustalık alanlarından olsa gerek. Dahası festival gibisin, katılmak istiyoruz :) Durum bu olunca adeta gökyüzündeki tüm yıldızların bir şişede buluşmasına benzeyen eşsiz içki 'Şampanya' senin ruh ikizin oluyor!

"Likör" çıktı!

"Likör" çıktı!

'Çocuklarım olmadan asla' diyen Aliye misali 'Geleneklerim olmadan asla' diyen bir insan olduğunu düşünüyoruz. Çünkü sen köklerine son derece bağlı bir eski zaman insanısın. Kültürlerin asimile olmaya başladığı bu günlerde senin gibi insanların olması çok güzel bir şey. Dahası, sen çok tatlı, sempatik bir insansın. Birilerini kırmak en son isteyeceğin şeydir bu dünyada. Bu yüzden de meyvelerden yapılan, yeri geldiğinde Türk kahvesinin yanında ikram edilen tatlı mı tatlı içki 'Likör' senin ruh ikizin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
737
261
182
126
55
48
35