Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsanevi Türk Dizisi Karakteri Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Efsanevi Türk Dizisi Karakteri Senin Ruh İkizin?

Osman Avcı
26.07.2014 - 17:51

Bu karakterler gibisi gelmedi, gelemez. Peki bu efsanevi karakterlerden hangisi senin ruh eşin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşkın için en fazla ne yaparsın?

2. Sana ilham veren yabancı lider kim?

3. Boşluğu doldur!

3. Boşluğu doldur!

4. Sevgilinle/eşinle annen arasında kaldın. Nasıl bir tercih yaparsın?

5. Yabancı bir dizi karakteri seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için hangisini oynamak daha zordur?

7. Sinema filminde oynamak için teklif aldın. Peki filmi, hangi Türk yönetmen yönetsin?

8. Dizileri nereden izliyorsun?

9. Bir oyun seç!

10. Son soru: Aşağıdan sana en uygun olan sıfatı seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Ramiz Dayı" çıktı!

"Ramiz Dayı" çıktı!

Sen bu evrenin şifresini çözmüşsün dayı, bu dünya denilen oyunu çoktan bitirmiş okeye dönüyorsun da. Senin o baktı mı darma duman eden gözlerin neler gördü, neler geçirdi hey gidi hey!. Tecrübene diyecek laf yok, bilgeliğininse doruk noktasındasın. Ayrıca iyilikseversin, yardıma ihtiyacı olan 'yeğen'leri ihya edersin, 'ezel'den beridir bu böyle. Kısaca bu devran bir satrançsa, senin diyeceğin tek laf, ŞAH-MAT!

"Hürrem" çıktı!

"Hürrem" çıktı!

Senin için en doğru kelime: Sevimli. O kadar sempatik tavırların var ki, seni görüp de aşık olamayacak adamın alnı karışlanır, sözlerine itibar edilmez ve adam yerine konmaz. Ancak bu sevimlilik senin masken. Planların en Ali Cengiz'i, manipülasyonunsa en borsa brokerı sendedir hiç şüphesiz. Karşındakini öyle bir manipüle edersin ki, bir şey yapar kendi aklıyla yapmış zanneder; bu senin alamet-i farikan!

"Bihter Ziyagil" çıktı!

"Bihter Ziyagil" çıktı!

Seni seni, Bihter'ini seçmeyecek bir ademoğlu var mı bu evrende. (Behlül diyecekseniz, biz onu pek insan sınıfına sokmuyoruz!) Alımından çalımından geçilmez. İçgüdülerin kadınısın ayrıca. Aşkın memnudur, ruhun ise daralmış, kalbin de kapana kısılmış... Neylersin!.. Hayallerin  her daim 'mai'yse de; gerçek hayat çokça 'siyah'. Sen yine de Bihter Ziyagil'sin, aptallık etme :)

"Polat Alemdar" çıktı!

"Polat Alemdar" çıktı!

Ooo delikanlı bir abimizle karşı karşıyayız galiba :) Öncelikle vatanseversin: Bu vatanı kurtarmak için nice düşmanları alt ettin, heyyt be! Ölümsüzlük iksirini de bulmuşa benziyorsun, 40 millet birleşti de öldüremedi seni. Baronlar, Laz Ziya'lar, Gladio'lar, İskender'ler fasa fiso gelir sana. Çünkü sen 'racon kesmez, kafa keser'sin, ey alemlerin en ölümsüz kabadayısı!

"Behzat Ç." çıktı!

"Behzat Ç." çıktı!

Sen bu taşına bakılası Ankara'nın en koca yürekli amirisin. Şarkı-türkü deyince aklına Neşet'ten başkası gelmez, rakı-bira dibine kadar içilir, hesaplarıysa hep sen ödersin. Adaletlisin ayrıca, bu çivisi çıkmış dünyada. Hep kaybediyorsun, hep yeniliyorsun ve fakat daha iyi kaybetme, daha iyi yenilme mottosundan bir dakika ayrılmıyorsun. En sevmediğin insan tipiyse saçma sapan konuşanlar. Onlar her daim okkalı bir küfürü hak eder. Son olarak, 'LA' Los Angeles'ın kısaltaması değildir la :)

"Mecnun Çınar" çıktı!

"Mecnun Çınar" çıktı!

Her şeyden önce sen bu oyunu bozarsın. Varoluşun bir şeyleri bozmak.. pardon batırmak üzerine kurulmuş zaten. Olsun be ya, bilumum 'paslı çivi'lerin, 'duş perde'lerinin kazandığı bu dünyada bazıları da kaybetsin be! Keşke herkes senin gibi afili kaybetse be.. Abin İsmail, baban İskender, arkadaşın Yavuz, bakkalın Erdal, dedense Ak sakallı olanındandır. Ve sevgilinse bir adet Leyla'dır. Hem de en 'özgecan'ından!

"Süper Baba: Fiko" çıktı!

"Süper Baba: Fiko" çıktı!

Sen bu zamana kadar yaratılmış en güzel baba figürüsün. Güzel bir insansın çünkü. Çocuklarına hem anne, hem baba oldun bu süreçte. Bunu zorunluluktan değil, gerçekten sevdiğin için yapıyorsun ayrıca. Senin için çocuklarının kavgası bile, dünyanın en güzel melodisinden bile daha güzel. Zaten mutluluk dediğin onların sesleri, kokuları değil de nedir? Haydi bize bir masal anlat baba!

"Sıdıka Saka" çıktı!

"Sıdıka Saka" çıktı!

Seni tanımlayan kelime: Zeki, çok net! Kenar mahallenin cam kenarında bu aklı ne ara, ne zaman, nasıl geliştirdin merak konusu doğrusu: Allah vergisi galiba. Hazırcevapsın ayrıca, taşı gediğine kondurmak senin işin. Meraklısın da, camda duran çiçeklerin arasından, dünyayı tattın sen deli aklınla! Deli derken, hani vardır ya çok akıldan delirenler. Heh işte ondan :)

"Yusuf Miroğlu" çıktı!

"Yusuf Miroğlu" çıktı!

Sen tam bir doğrucu Davut'sun. O doğrular sana zarar verse de, yolların yanlışa çıkmış gibi görünse de, yapacak bir şey yok, assalar seni, kesselerse de, yok, vazgeçmezsin doğrudan. Deli bir yüreğe sahipsin çünkü. Varlığın yakar, yokluğunsa yok eder. Yeryüzü almaz bedenini, göklere de sığamazsın! Sevdiklerin içinse her şeyi... ama her şeyi yapabilirsin. Eee ne demişler: 'Leyla sevmek hoştur ama, Mecnun olmak başkadır, başka!'

"Memoli" çıktı!

"Memoli" çıktı!

Sen tam bir deli fişeksin. Sürekli bir sinir, sürekli bir asabiyet halindesin (Yaptığın işten olsa gerek). Ancak senin o duygusal, yardımsever ve pamuk taraflarını sadece şanslı birkaç insana gösteriyorsun, ki onlar da gördükleri andan beri vazgeçemiyor. Yılanlarla mücadele etmek zor kısaca, sürekli tetikte, sürekli hazır kıta olmak gerekiyor. Son bir şey,  jöleyi birazdan biraz fazla kaçırdığını söylemeden edemedik :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
839
467
303
225
144
131
108