Görüş Bildir
Haberler
Güldüğün Tweetlere Göre IQ Puanını Söylüyoruz!

etiket Güldüğün Tweetlere Göre IQ Puanını Söylüyoruz!

Trex
11.06.2016 - 13:20 Son Güncelleme: 08.01.2018 - 19:01

Bu testimizde güldüğünüz tweetlerden sizin IQ puanınızı söylüyoruz. Mizah kesinlikle zeka işidir. Bazıları ince zeka ister bazılar sıradandır. Zeka pırıltısı taşıyan mizah daha çok güldürür.  Testimizde ilk 10 sorumuzda tweetleri 5 üzerinden puanlandırmanızı ( 0= kötü mizah 5 = çok iyi ) son 5 soruda da verilen iki tweetten hangisini daha komik bulduğunuzu soruyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu tweetlere 5 üzerinden puan ver. ( 0= Kötü mizah 5 = Kaliteli mizah )

1.

2.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3.

4.

5.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

7.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8.

9.

10.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki bu tweetlerden hangisi komik?

11.

12.

13.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14.

15.

Ortalamanın Altı!

Ortalamanın Altı!

Verdiğin cevaplara göre mizahla aran pek yok ya da bugün iyi gününde değilsin. Ya da üçüncü bi ihtimal ortalamanın altında bir zekaya sahipsin.

Parlak Zeka: 90 - 114 arası!

Parlak Zeka: 90 - 114 arası!

Verdiğin cevaplara göre parlak zekalı bir insansın. Ortalamanın üstündesin. Ortalamanın üstünde derken azımsama hemen. Bu oran dünya standartlarının çok üstünde.

Üstün Zeka: 115 - 134 arası!

Üstün Zeka: 115 - 134 arası!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle üstün zekalı bir insansın. Zekanız gayet yerinde ve ortalamanın da bir hayli üstünde olduğunuzu söylemek gerek. Analitik bir zekaya sahipsiniz. Kaliteli mizahı seviyorsun. Televizyonda sinemada ya da bir mizah dergisinde her zaman kaliteyi arıyorsun ve buluyorsun da.  Bu zekayla hayatın her alanında başarılı olabilirsin. Biraz özgüvenle dünyaları değiştirirsin. Bravo!

Dahi: 135 - 150 arası !

Dahi: 135 - 150 arası !

Verdiğin cevaplara sen kesinlikle bir dahisin! Önümüzü ilikleyelim de öyle konuşmaya başlayalım :) Mizah anlayışın zekan hakkında yeterince ipucu veriyor. Sıradan insanların güldüğü şeylere gülmüyorsun. Senin için zeka pırıltısı taşıyan her şey kıymetli. Detaylar hakimiyetin espiriyi hızlı anlayıp gülmene de yardımcı oluyor. Bu kafayla kimse önünde duramaz. Ve her şeyden önemlisi, bu, Allah vergisi. Kafanız çok güzel kısaca, güle güle kullanın :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4903
1703
1473
779
417
247
189
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Tatoğlu

hepside mal mal twetler gülmeyi bırak gülümsemedim bile

Sebahattin Arslan

İyi de bu paylaştığınız şeylere gülüyorsanız bence sizde bir sorun var. Birkaç tanesi cidden iyi bunun dışında tebessüm dahi ettirecek içerik yok. İçeriği ha... Devamını Gör

Güneş Sezin Akar

ya gülmediysen 0 vericeksin işte

Per Ohlin

İyi de bunlar bir iki tane hariç komik değil ki. Yüz kaslarım bile hareket etmedi. Admin'de kendi güldüğü şeylerle insanların zekâsını ölçmeye çalışmış, yaş ... Devamını Gör