Görüş Bildir
Haberler
Gitmek İçin Tercih Ettiğin Yerlere Göre Sevmediğin Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Gitmek İçin Tercih Ettiğin Yerlere Göre Sevmediğin Özelliğini Söylüyoruz!

Aburoski
01.09.2018 - 14:10 Son Güncelleme: 23.01.2019 - 12:54

Sana 10 soruda 20 tane gezilecek yer sunduk. Seçtiğin yerlere göre de sevmediğin özelliğini söylüyoruz!

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üşengeçlik!

Seçtiğin yerlere göre sen o kadar üşengeç bir insansın ki valla sana bir şey yaptırmak çok zor. Sen açlıktan ölsen de gidip mutfağa kendine yemek hazırlamazsın. Nerede hazır oraya konarsın direkt. Zaten enerjik olanlara da çok anlam veremezsin. Nereden geliyor bu enerji diye düşünür durursun. Hele spor yapanları hiç anlamazsın. Üşengeçliğinden spor yapmazsın ama insanlara genelde sevmiyorum dersin. Hele uyumak senin için her şeydir. Uykundan erken kalktığın zaman çok sinirlenirsin. Etrafa ateş püskürtürsün resmen. Zaten ev kuşu olduğunu söylememize gerek bile yok. Bazen insanlarla konuşmaya bile üşenirsin. Yani karşındaki insan senden cevap bekler ama sen çoğu zaman duymamazlıktan gelirsin. Çünkü tekrar tekrar soru sormalarından korkarsın. Utanmasan yerinden kalkmadan yaşayacaksın. Sen de bu huyunu hiç ama hiç sevmiyorsun.

Sabırsızlık!

Seçtiğin yerlere göre sen, kesinlikle sabırsız bir insansın. İstediğin her şey hemen olsun istiyorsun ve bu durum seni sıktığı gibi çevrendeki insanları da sıkıyor. Bu sabırsızlığın seni yorduğunun farkındasın fakat elinden hiçbir şey gelmiyor. Çevrende sana yakın olan insanlar biraz daha rahat olmanı söylese de sen bunu başaramıyorsun. Ayrıca sabırsızlığın seni bazen zor duruma sokuyor. Ne demişler acele işe şeytan karışır. Bazen sabırsızlığından dolayı işine şeytan karıştığı oluyor. 

Bu dünyada hiçbir şey istediğimiz zamanda gerçekleşmiyor. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Bu nedenle biraz daha rahatlaman gerekiyor. Çünkü bu sabırsızlık hem bedenini hem de beynini yoruyor. Bu huyundan nefret etsen de elinde değil.

Duygusallık!

Seçtiğin yerlere göre sen, kendi içinde o kadar duygusal bir insansın ki dışarı belli etmemek adına her şeyi yapıyorsun. Fakat bu durum sen ne kadar çaba versen de dışarıdan çok belli oluyor. İnsanlar senin çok duygusal bir insan olduğunu görebiliyorlar. İyi kalpliliğin, duygusal oluşun ve empati kuruşun ile bunu anlamak çok da zor olmasa gerek.  Bizce bu kadar insan duygudan yoksunken senin böyle olman gurur verici olmalı. Çünkü günümüzde bu durumdan yoksun çok insan var. Kendinde bu özelliği sevmemek yerine aksine kendini böyle olduğun olduğun için sevmelisin. Duygularını gizlemek yerine içinden geldiğince yaşamaya çalış. Yoksa sen olmaktan çıkarsın.

Kararsızlık!

Seçtiğin yerlere göre sen, kesinlikle kolay kolay karar veremediğin için bu huyunu sevmiyorsun. Hayatının her alanında çabuk karar veremiyorsun. Bu yemek olsun, kıyafet olsun ya da işle ilgili konular olsun karar veremiyorsun. Bu kararsızlığının seni ne kadar kötü bir duruma soktuğunun farkındasın fakat elinden hiçbir şey gelmiyor. Bu huyundan vazgeçmek istesen de bir türlü beceremiyorsun. Daima düşünceli görünürsün ve bu arkadaşlarını bazen rahatsız ediyor. Acilen karar vermek zorunda olduğun durumlarda da genellikle yanlış olanı seçersin. E bu da seni zora sokuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1148
293
230
181
76
73
56
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ibrahim Dogan

Üşengecim doğru.Ama bazen de o kadar enerjiğim ki görsen başkası sanarsın.

Pasif Kullanıcı

Üşengeçlik! Seçtiğin yerlere göre sen o kadar üşengeç bir insansın ki valla sana bir şey yaptırmak çok zor. Sen açlıktan ölsen de gidip mutfağa kendine yemek... Devamını Gör

preto saetre

Oha la valla bildin