Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Sevişme Sonrası 5 Dakika İçindeki Tavırlarından Karakter Analizi

Erkeklerin Sevişme Sonrası 5 Dakika İçindeki Tavırlarından Karakter Analizi

Merve Ç.
10.03.2015 - 13:33 Son Güncelleme: 10.03.2015 - 13:36

Böyle karakter analizi olur muymuş? demeyin, öyle isabetli bir analiz imkanı veriyor ki şaşarsınız. Sevişmenin bitmesini takiben, erkeklerin sergiledikleri davranışlara bakarak ilişkinin geleceği, erkeğin karakter özellikleri, size uygun olup olmadığı, vb. birçok konuda son derece isabetli tahminlerde bulunabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hemen toparlananlar.

Utangaç tiplerdir. Vapurdan inmek için diğer yolcuları ezmeyi göze alan, ama indikten sonra usulca gidip bir banka oturan kişinin karakterine benzer karakter özellikleri vardır. Acelecildirler ama bu acelenin bir sebebi yoktur. Bağlanmaktan korkuyorum diyen erkeklerin %90'ı bu kategoriye girer. İlişkilerden çabuk sıkılırlar, gözleri dışarıdadır, ilişkileri çok kısa sürede rutine bağlar. Sürprizleri severler ama sürpriz yapmayı sevmezler. Aldatma potansiyelleri yüksektir. Asla romantik, duyarlı, hisli kişiler değillerdir. Kırıcı ve kaba olmaları muhtemeldir. Bencil bir yapıya sahiptirler, zaman zaman maço tavırlar sergilemekten kaçınmazlar.

2. Uykuya meyledenler.

Rahat insanlardır. Keyfine düşkün ve düşüncesiz olurlar. Bu erkeklerle iyi bir ilişki yaşamanız mümkündür tabii ilişkinin tüm yükünü sırtlanmayı göze alırsanız. Uyumlu tiplerdir, fikir üretmeyi sevmezler ama üretilen fikre de muhalefet etmezler. Sen nasıl istersen lafı hayatlarında en çok kullandıkları laftır. Ancak çok renkli bir hayatları yoktur, gece dışarı çıkmayı sevmezler, Pazar günlerini evde geçirmek isterler. Bu uyuşuk yapıları zaman içinde bezdirici olabilir. Severler ancak sevgilerini göstermek konusunda sıkıntıları vardır. Sizin anlamanızı beklerler.

3. Banyoya koşanlar.

Temizliklerine, kişisel hijyenlerine özen gösteren, düzenli spor alışkanlıkları olan, bakımlı, bencil, kendini beğenmiş tiplerdir. Yediğine içtiğine dikkat eden, yatakta nispeten iyi erkeklerdir. Bazen bu kendine olan aşırı düşkünlükleri rahatsız edici boyutlara ulaşabilir. Övülmekten, beğenilmekten çok hoşlanırlar. Sevişme sonrası mutlaka 'nasıldı' diye sorarlar zira onay almak onlar için çok önemlidir, hele harikaydı falan derseniz onlardan iyisi olmaz. Aile bağları kuvvetli, çok arkadaşı olan, aktif, sosyal ve hareketli kişilerdir. Eğer bu tempolarına ayak uydurur, onları över ve beğeninizi sürekli canlı tutarsanız iyi bir partner olurlar. Yoksa bunları yapacak başka birini aramaları işten bile değildir.

4. Sarılıp öpenler.

En romantik, duygusal gruptur. Ancak sevişmede çokça yönlendirilmeye ihtiyaç duyarlar. Diğer erkekler arasında sevişirken an çok konuşan, böyle iyi mi, canın yanmıyor ya, şöyle geçsem nasıl olur, vb. sorularla ambiyansın içine edebilen tiplerdir. Son derece iyimser, partnerini kırmaktan korkan, kıskanç ve aşırı bağlanan erkeklerdir. İlk başlarda göze hoş gelen bu durum, ilişkinin ilerleyen evrelerinde mutlaka sorun olarak karşınıza çıkar. Gecenin bir vakti arayıp, bir türlü telefonu kapatmayı bilmeyen erkeklerdir. Sizi hayatının merkezine koyar ve sizsiz hiçbir şey düşünemez olurlar. Her şeyi birlikte yapmak, sürekli el ele dolaşmak fikri size cazip geliyorsa böyle bir erkekle mutlu olabilirsiniz. Ama yakın çevrenizin sizin bu yapış yapış hallerinizden hoşlanmayacağı da bir gerçek.

5. Sohbet edenler.

Sevişme sonrası, sanki 2 dakika önce inleyip, bağıran o değilmişçesine günlük yaşama geri dönen erkekler iş bitirici erkeklerdir. Sorumluluk sahibi, hırslı ve gözü yükseklerde kimselerdir. Böyle bir erkekle birlikteyseniz yerinizin onun işinden sonra geldiğini unutmayın. Hafta sonları çalışmalarına, eve iş getirmelere, ani toplantılara hazırlıklı olun. Sevişme performansı olarak da çok bir şey beklemeyin. 'Ya aklım çok dolu ondan böyle oldu' lafını çok duyacağınızı unutmayın. Çünkü bu erkekler için sevişmek sadece bir ihtiyacın giderilmesinden ibarettir. Romantik anlar, uzun bir ön sevişme, duşta birlikte olma, vb. şeyleri unutun. Fantezi dünyanızın sadece sizin kurabildiğiniz kadar olacağını kabullenin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sigaraya sarılanlar.

Muhtemelen bir öğrenci ile karşı karşıyayız. Çünkü sevişme sonrasında bu kadar klasik bir işe girişenler %99 öğrencidir. İş güç sahibi, olgun, kendini bilen hiçbir erkek sevişmenin bitmesini takiben sigara yakmaz. Haliyle bu erkekler hakkında çok sağlıklı bir değerlendirme yapmak olası değil. En deli dolu, en darmadağın zamanlarındadır. Henüz hedefini koyamamamış, sevişmekten başka bir şey düşünemedikleri çağlardadır. Yapacağınız en güzel şey hızlı, hırslı ve ateşli seksin tadını çıkarmak olacaktır.

7. Acıkanlar.

Aile babası olacak tiplerdir bunlar. Büyük ihtimalle bir şeyler yiyebilmek için sevişmeyi bile erken bitirmiştir. Yalanı sevmeyen, size karşı dürüst olan, söz verdiğinde yerine getiren ancak son derece sıradan tiplerdir. Kesinlikle bu erkeklerden uçuk kaçık şeyler, hareketli bir yaşam, deli maceralar beklemeyin. Mesela her yıl tatile aynı yere gitmeye, her bayram aynı akrabaları, aynı sıra ile ziyaret etmeye hazır olun. Rutin, sıradan, monoton bir yaşama kendinizi hazırlayın. Çünkü bu erkekler değişimden korkar, aşırı gelenekçi olurlar. Son derece kıskanç olmaları da başka bir özellikleridir. Üstelik bu kıskançlık sizin hayatınızı hapishaneye çevirecek boyutlara da ulaşabilir. Bütün bunları bilerek böyle bir erkekle birlikte olun.

8. Düşüncelere dalanlar.

Aldatmaya, sizi kandırmaya en müsait tiplerdir. Kafalarında kırk tilki dolaşır. Ne düşünüyorsun diye sorduğunuzda 'seni' demelerine kanmayın, belki de düşündüğü son şey sizsiniz. Sorunlu, problemli tiplerdir. Bu sorunların ağırdan satmaya bayılırlar. Gizem adamı, sorunlu adam, problemli erkek, vs. olarak görülmeye, kendilerini böyle pazarlamaya bayılırlar. Babalarıyla yaptıkları basit bir kavgayı size 'baba-oğul' çatışması olarak sunup buradan sizin duygularınıza yürümeye gayret ederler. Bakmayın size 'zor erkek' havaları attıklarına, aslında hiç zor değildirler ve önceki ilişkilerinin izlerini taşıdıkları da kocaman bir yalandır. Duygulu, duyarlı tavırlarına da aldanmamanızı öneririm. Çünkü sadece işe yarayacağını düşündüklerinde böyle olurlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
93
53
46
46
37
30