Görüş Bildir
Haberler
Düşük Bütçelerine Rağmen Çarpıcı Konularıyla İzleyiciden Tam Puan Almış 8 Film

Düşük Bütçelerine Rağmen Çarpıcı Konularıyla İzleyiciden Tam Puan Almış 8 Film

ilmissha
22.11.2015 - 15:45

Oldukça düşük maliyetlere çekilmelerine rağmen, 'high concept' algısıyla oluşturulan; yani ilginç bir konu ve kafa karıştırıcı detaylarla hazırlanan bu 8 film izlenmeyi fazlasıyla hak ediyor.

Kaynak: http://imgur.com/gallery/m1ahl
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zaman Sapması

1. Zaman Sapması

Birlikte yaşayan 3 ev arkadaşı, komşularının penceresinde her akşam saat 8'de fotoğraf çeken bir kamera olduğunu fark eder. Fakat fotoğraflar tam 24 saat sonrasını göstermekte, yani gelecekten gelmektedir.

http://www.imdb.com/title/tt2669336/

2. Daire

2. Daire

Bir grup insan daire şeklindeki bir odada uyanır. Oraya nasıl geldikleri ya da aralarında nasıl bir bağ olduğu hakkında bir fikirleri yoktur. İki dakikada bir kimin öleceği hakkında oylama yapmak zorundadırlar.

http://www.imdb.com/title/tt3118452/

3. Suç Zamanı

3. Suç Zamanı

Kırsaldaki evinin yakınındaki ağaçları izleyen bir adam, çıplak bir kız ve yüzü bandajlarla sarılı, onu izleyen gizemli bir adam görür. Göz atmak için dışarı çıkar ve onu felakete sürükleyecek olan olaylar zincirinin ortasında kalır.

http://www.imdb.com/title/tt0480669/

4. Paralel Evren

4. Paralel Evren

Bir grup arkadaş birlikte akşam yemeği yerken aniden elektrikler kesilir. Bölgedeki diğer tek ev ise aniden oldukça tanıdık ve birbiriyle bağlantılı görünmeye başlar.

http://www.imdb.com/title/tt2866360/

5. Düşman

5. Düşman

Bir adam, film izlerken tıpkı kendisine tıpatıp benzeyen biri olduğunu fark eder. Daha fazla bilgi edinmek için yola koyulur; ancak sonunda kendisi hakkında bilmediği bazı gerçeklerle yüzleşir.

http://www.imdb.com/title/tt2316411/

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Okyanusta Av

6. Okyanusta Av

Bekar bir anne olan Jess, isteksiz de olsa arkadaşlarıyla birlikte bir yat gezisine katılır. Kötü hava şartları yüzünden, hiç kimsenin yokmuş gibi göründüğü gizemli bir gemiye binmek zorunda kalırlar. Jess bunun sonucunda, hayal bile edemeyeceği bazı seçimler yapmak zorunda kalır.

http://www.imdb.com/title/tt1187064/

7. Gizemli Kimya

7. Gizemli Kimya

Masum kurbanları hipnoz yöntemiyle soymak için kullanılan bir ilaç, herkesi birbiriyle bağlantılı bir şekilde bırakır. İki kurban bir araya gelerek başlarına neler geldiğini bulmaya çalışır.

http://www.imdb.com/title/tt2084989/

8. Öteki

8. Öteki

Durgun bir işte çalışan utangaç ve çekingen bir adam, tıpatıp kendine benzeyen agresif, manipülatif ve kendine güvenen yeni bir iş arkadaşı edinir. Hayatını adeta devralan meslektaşı aşık olduğu kızın peşine de düşer.

http://www.imdb.com/title/tt1825157/

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
267
46
35
24
20
16
16