Görüş Bildir
Haberler
Daha Önce İsimlerini Hiç Duymadığınız Kan Dondurucu Sayısız Cinayet İşleyen 7 Seri Katil

Daha Önce İsimlerini Hiç Duymadığınız Kan Dondurucu Sayısız Cinayet İşleyen 7 Seri Katil

Kumsal
29.04.2023 - 09:47 Son Güncelleme: 29.04.2023 - 14:23

Tarihten günümüze birçok seri katil açığa çıkıp yargılandı. Kimisi ömür boyu hapis cezası alırken kimisi idam cezasına çarptırıldı. İşte daha önce duymamış olabileceğiniz, korkunç yöntemlerle sayısız insanı hayattan koparan yedi seri katil👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Luis Garavito, "Canavar"

1. Luis Garavito, "Canavar"

1957 yılında, Kolombiya'da doğan Kuis Garavito'nun ilk cinayetini 16 yaşındayken işlediği tahmin ediliyor. Kurbanlarını çoğunlukla evsiz veya düşük gelirli genç erkeklerin arasından seçiyordu. Para, yemek veya iş vaadiyle kandırdıktan sonra onları taciz edip öldürüyordu. Kurbanlarını boğarak veya boğazlarını bıçaklayarak öldüren Garavito'nun mahkemesi beş yıldan fazla sürerek Kolombiya tarihihin en uzun davalarından biri oldu. Toplam 183 cinayetten suçlu bulundu ve 1853 yıllık bir hapis cezası aldı. Daha sonra cezası, Kolombiya mahkemesi tarafından 60 yıla indirildi. Garavito, halen cezasını yüksek güvenlikli bir hapishanede çekmekte.

2. Pedro Lopez, "Andes Canavarı"

2. Pedro Lopez, "Andes Canavarı"

Lopez, 1938 yılında Kolombiya'da doğdu. 18 yaşında cinayet işlemeye başladığı düşünülen seri katil yirmi yıldan fazla bir süre boyunca cinayet işlemeye devam etti. Lopez, sıklıkla 8 ve 12 yaş aralığındaki kız çocuklarını evlerinden veya okullarından kaçırırdı. Cinsel saldırnın ardından kurbanlarını öldürüp vücutlarını parçalardı. 1980 yılında tutuklandığında, davası Ekvador'da görüldü. En az 110 kadını öldürmekten suçlu bulunan Lopez ömür boyu hapis cezasına çarptırılsa 1998'de iyi halden dolayı serbest bırakılıp Kolombiya'ya geri gönderildi. Şu an nerede olduğu bilinmemekte.

3. Tsutomu Miyazaki, "Otaku Katili"

3. Tsutomu Miyazaki, "Otaku Katili"

1962 yılında, Japonyo'da doğan Tsutomu Miyazaki'nin ismi 4 ve 7 yaşlar arasındaki dört kız çocuğunu vahsşiçe öldürmesiyle duyuldu. Kurbanlarını arabasına doğru çektikten sonra onları boğup taciz ederdi. Yamyalık ve nekrofilin yanı sıra kurbanlarının bazı vücut parçalarını saklama gibi bir takıntısı vardı. Medya, Miyazaki'nin davasını kapsamlı bir şekilde inceledi. Katilin eylemleri, Japonya'nın otaku toplumunun uğursuz tarafının bir örneği olarak görüldü. 1997'de idam cezasına çarptırılan seri katil, 2008 yılında infaz edildi.

4. Anatolu Onoprienko, "Terminatör"

4. Anatolu Onoprienko, "Terminatör"

1959 yılında, Ukrayna'da doğan Onoprienko'nun 1989 ve 1996 yılları arasında en az 52 kişiyi öldürdüğü tahmin edilmekte. Öncelikli hedefleri, öldüresiye dövdüğü veya öldürdüğü kırsal yerlerde yaşayan ailelerdi. Söylediğine göre, eşini ve çocuğunu bir araba kazasında kaybettikten sonra öldürmeye ve intikam almaya takıntılı hale gelmişti. Ukrayna tarihindeki en önemli duruşmalardan biri Onoprienko'nundu.1999'da toplam elli iki cinayetten suçlu bulundu ve idam cezasına çarptırıldı.Birçok itirazda bulunmasına rağmen 2013 yılında, ölümcül bir enjeksiyonla öldürüldü.

5. Alexander Pichuskin, "Satranç Katili"

5. Alexander Pichuskin, "Satranç Katili"

Pichuskin 1974 yılında Rusya'da doğdu. 1992'den yakalandığı 2006 yılına kadar en az 49 kişiyi öldürdü. Kurbanlarının çoğu yaşlı ve yardıma muhtaç erkeklerdi. İçki veya para vaadiyle onları ormanlık alanlara çekip öldüresiye dövüyordu. Pichuskin, satranç tahtası gibi şekillendirdiği ve her karenin bir kurbanı temsil ettiği bir şema oluşturdu, üm kareleri doldurmak niyetindeydi. Hayatta kalan bir kurban, polise Pichushkin'in eşgalini verdiğinde seri katil, kamera kayıtlarından bulundu. 2007 yılında kırk dokuz cinayet ve üç cinayete teşebbüs suçlarından ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fritz Haarmann, "Hanover Kasabı"

6. Fritz Haarmann, "Hanover Kasabı"

Alman seri katil Fritz Haarmann, 1920'li yıllarda Hannover şehrinde cinayetler işlemekteydi. Erkek çocukları ve erkekleri dairesine alıp cinsel tacizde bulunup en az 24 tanesini öldürdüğü bilinir. Kurbanlarının cesetlerini parçaladıktan sonra Leine Nehri'ne atmıştı. 1924 yılında işlediği suçlar ortaya çıkınca göz altına alındı ve cinayetten yargılandı. Duruşması sırasında 50 kadar kişiyi öldürdüğünü iddia etti. Yirmi dört cinayetten hüküm giydikten sonra, 1925 yılında idam edildi.

7. Yang Xinhai, "Canavar Katili"

7. Yang Xinhai, "Canavar Katili"

Çinli seri katil, 1999 ve 2003 yılları arasında cinayetler işledi.Aralarında erkeklerin, kadınların ve çocukların bulunduğu kurbanlarının sayısı 67 idi. Yang, kurbanlarına işkence etmek amacıyla çekiç, kürek ve birçok başka alet kullandı. Yang, nihayetinde 2003 yılında cinayet işlediği bir bölgede yapılan bir ihbar sayesinde tutuklandı. Duruşmada 67 cinayetten suçlu bulundu ve ölüm cezasına çarptırıldı. 2004 yılında idam edildi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
shiroshinju

5.Numara ölümsüzlüğü bulmuş :/ 1074 yılında doğduğunu düşünürsen,sıkıntıdan öldürmeye başlamış.