Görüş Bildir
Haberler
Bursa'da 84 Sokak Köpeği Zehirlenerek Öldürüldü

Bursa'da 84 Sokak Köpeği Zehirlenerek Öldürüldü

FreiGeist
25.02.2015 - 12:54 Son Güncelleme: 25.02.2015 - 17:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

BURSA’nın Yenişehir İlçesi Çamönü Köyü’nde 84 sokak köpeği zehirlenerek telef edildi. Baygın halde bulunan 12 köpek belediye veterinerliği tarafından tedavi altına alınırken, köpeklerin yanında bulunan kanlı şırıngalar incelemeye alındı.

Çamönü Köyü yakınlarında bu sabah vatandaşlar tarafından çok sayıda köpek leşi bulundu. Vatandaşların konuyu bildirdiği Çamönü Köyü Muhtarı İbrahim Tuna, andarma ve belediyeye haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve belediye ekipleri tutanak tuttuktan sonra baygın olduğu görülen 12 köpeği araçlarla belediye veterinerliğine götürdü. Telef olan köpekler ise Yenişehir Belediyesi tarafından ilçe çöplüğüne gömüldü. Baygın köpeklerden alınan kan örnekleri ve olay yerindeki bulunan kanlı şırıngalar incelemeye alındı.

Çamönü Köyü Muhtarı İbrahim Tuna, köpekleri köyün bir kilometre uzaklığında bulduklarını belirterek şöyle dedi:

'Haber alır almaz olay yerine gittik. 84 köpeğin ölü, 12 köpeğin ise baygın olduğunu gördük. Vahşeti görür görmez hemen belediye ve jandarmaya haber verdik. Belediye ve jandarma yetkilileri olay yerine geldiler ve tutanaklar tutuldu. Köpekleri zehirleyenleri kimse görmemiş, ama zehirlenen köpeklerin yanlarında şırıngalar bulduk.'

Olayla ilgili soruşturma jandarma tarafından sürdürülüyor.

Nihat BIÇAK | DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
1
0
0
0
0