Görüş Bildir
Haberler
Bucaspor 0-2 Beşiktaş

Bucaspor 0-2 Beşiktaş

Enver K.
31.01.2016 - 16:48 Son Güncelleme: 31.01.2016 - 19:46

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu'nda Beşiktaş, 2. Lig ekibi Bucaspor'a konuk oldu. İlk yarısı 0-0 berabere biten maçta Beşiktaş ikinci yarı golleri buldu. Maçın 61. dakikasında Bucaspor'da Onur Yılmaz'ın kendi kalesine attığı golle maç 1-0 oldu. Dakikalar 73'ü gösterdiğinde ise Oğuzhan Özyakup penaltıdan attı ve skoru 2-0 getirdi. Bu skorla Beşiktaş kupada çeyrek finale yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bucaspor Karşılaşması İyi Bir Hazırlık Maçı'

'Bucaspor Karşılaşması İyi Bir Hazırlık Maçı'

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş, deplasmanda Bucaspor’u 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, çok kötü bir zeminde oynadıklarını söyledi.

Rakibe pozisyon vermeden maçı tamamladıklarını ifade eden Güneş, “İki haftadır Süper Lig’de maç yapamıyorduk. Bucaspor sınavını iyi bir hazırlık karşılaşması olarak değerlendiriyorum. İdeal kadromu görme fırsatı buldum. Bucaspor da çok dirençli çıktı” dedi. 

Bazı oyuncularının geçen maçlarda beklediği performansı gösteremediğini de anlatan tecrübeli teknik adam, “Yeni transferlerimizden Boyko ve Delgado’yu kötü zeminden dolayı kullanmak istemedim. Herkes toparlanma sürecine giriyor. Ayrıca hakemlerin biraz daha düzelmesi gerekiyor. Saha içinde ve dışında da rakiplerimiz var. Kurumlar hakkında konuşmak istemiyorum” ifadelerini kullandı. 

Son transfer stoper Marcelo konusunda da bilgilendirme yapan Güneş, “Milosevic burada faydalı olamadı. Kalsa moralsiz olurdu. Biz de Marcelo’yu aldık. Ersan’a Çin’den gelen teklifler de çok normal. Ancak Ersan’ı teknik olarak bırakmam mümkün değil” dedi.

'Lisansım Olsa Şenol Hoca Beni de Oynatırdı'

'Lisansım Olsa Şenol Hoca Beni de Oynatırdı'

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Bucaspor, sahasında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti. Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya maçın ardından yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası’nda sürpriz sonuçlar alarak başarılı olduklarını söyledi. Kupada grupları lider bitirdiklerini hatırlatan Kaya, “Biz Beşiktaş’la eşleşmeyi beklemiyorduk. Geçen hafta olmayacak bir sonuç çıktı, Sivas Belediyespor Beşiktaş’ı yendi. Rakibimiz ideal kadrosuyla karşımıza çıktı. Benim lisansım olsaydı Şenol Hoca beni de oynatırdı. Çok güzel bir macerayı tamamladık. Artık lige döneceğiz” dedi.

Bucaspor 0-2 Beşiktaş

Bucaspor 0-2 Beşiktaş

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş, Spor Toto 2. Lig ekibiBucaspor'u deplasmanda 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

60. dakikada Beşiktaş öne geçti. Ceza sahasının sol çaprazında Gökhan Töre'nin şutunda topu çıkarmak isteyen Bucasporlu Onur Yılmaz'ın ters vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 0-1

İçeriğin Devamı Aşağıda

72. dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Oğuzhan'ın ceza sahasına yükselttiği topa yönelen Sosa, Bucasporlu defans oyuncularıyla girdiği mücadelede yerde kaldı. Hakemin verdiği penaltı atışını

73. dakikada kullanan Oğuzhan, meşin yuvarlağı filelere göndererek skoru 2-0'a getirdi.

Kalan sürede sonuç değişmedi ve karşılaşmayı 2-0 kazanan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

Sahaya meşale atılınca maç durakladı

Sahaya meşale atılınca maç durakladı

Maçın ilk yarısında iki taraf da golü bulamazken Bucaspor taraftarı sahaya meşale fırlattı. Maç bir süre durakladıktan sonra olayların kontrol altına alınmasıyla devam etti.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
10
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Franky

Adam gibi spiker bulun o neydi ya

Dreamfall

Beni asıl şaşırtan maçın bucada oynanması büyük bir takım gelince fix para kazanalım bari diye maç Atatürk stadında oynanırdı. Buca arena denen stad sonuçta ... Devamını Gör