Görüş Bildir
Haberler
Antalya'daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

etiket Antalya'daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Ulaş
25.06.2016 - 12:26 Son Güncelleme: 26.06.2016 - 12:43

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde geçen cuma sabahı başlayan ve giderek büyüyerek 350 hektarlık alanda etkili olan yangın bu sabah saatlerinde kontrol altına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yangının, yaklaşık 350 hektarlık alanda etkili olduğu kaydedildi. Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Erentepe Mahallesi'nde geçen cuma günü öğlen saatlerinde başlayan yangının kontrol altına alındığını söyledi.

İlk belirlemelere göre alevlerin yaklaşık 350 hektarlık alanda etkili olduğunu kaydeden Kara, 'Yangın kontrol altına alındı. İlerlemesi durduruldu. İlk belirlemelere göre yangın, yaklaşık 350 hektarda etkili oldu' dedi. Diğer yandan bölgede soğutmaları çalışmaları sürüyor. Yangın bölgesinde 1 uçak ve 2 helikopterin yanı sıra çok sayıda arazöz, orman işçisi ile itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde bölgenin tatil mekanı olan Adrasan ve Olympos'a giden dağ yolunda bulunan Erentepe Mahallesi'nde çıkan yangın, Erentepe ile yan yana bulunan Belek'teki ormanlık araziye de sıçradı.

Rüzgarında etkisiyle yayılan yangın Toptaş, Sarıkavak ve 50'nci yıl mahallelerine de sıçrayarak geniş bir alana yayıldı.

Yaklaşık 350 hektarlık alanda etkili olan yangında alevlerin ortasında kalan iş makineleri, bölge sakinlerinin evleri, sera bahçeleri ve meyve bahçeleri de yandı.

Bölgede büyük hasara yol açan yangından kareler...

Bölgede büyük hasara yol açan yangından kareler...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
230
55
43
33
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

kim bilir hangi malin biri sigarayi attiktan yada mangal yaptiktan sonra yangin cikardi

sinan

yine bir otel için bir yer yakılmış işte.

BwK

Denize uzaklığı 30km kuş ucumuda 10km olan yer orası otel olayı icin oldugunu sanmiorum ama bellide olmaz hani baska seylerde olabilir

Ahmetcan Oral

o köy evlerinin yerine ormana sıfır villalar alır iki üç seneye.