Görüş Bildir
Haberler
Antalya'da Deprem!

Antalya'da Deprem!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya'nın Demre ilçesi yakınlarında Kandilli verilerine göre 5,5, AFAD verilerine göre ise 5, 2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre can veya mal kaybına neden olmayan deprem çevre ilçelerden de hissedildi.

Depremin kent merkezinde de hissedildiği belirtilirken Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 5.5, merkez üssünü ise Demre ilçesi olarak açıkladı.

Yerin 34.92 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtilen depremin ilk belirlemelere göre can veya mal kaybına neden olmadığı bildirildi.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda depremin komşu illerde de hissedildiği ifade edildi.

Demre Kaymakamı Murat Uz, merkez üssü Demre olan depremde, herhangi bir can kaybı yaşanmadığını bildirdi.

Kaymakam Uz, yaptığı açıklamada, depremin ardından jandarma ve emniyet görevlilerinin karada, Sahil Güvenlik ekiplerinin de denizden ulaşılan bölgelerde incelemelere başladığını söyledi.

Kendisinin de muhtarlara ulaşarak durum hakkında bizzat bilgi aldığını belirten Uz, 'Şu anda bize ulaşan herhangi bir can kaybı yok. Gece olduğu için evlerde hasar var mı henüz bilmiyoruz. Sabah günün ilk saatleriyle hasar tespit çalışmalarımız başlayacak. Valilik koordinatörlüğünde, AFAD ekiplerimizle durumu inceleyeceğiz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0