Görüş Bildir
Haberler
Ankara Üniversitesi DTCF'de Silah Sesleri

Ankara Üniversitesi DTCF'de Silah Sesleri

Onedio Medya
26.02.2015 - 12:46 Son Güncelleme: 26.02.2015 - 17:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nde bu sabah derslerin başlamasıyla öğrenci grupları arasında silahlı, taşlı sopalı kavga çıktı. Olaylarda bir kişi silahla ayağından yaralandı. Kavga nedeniyle çok sayıda polis fakülteye girdi. Gelen son bilgiye göre 46 kişi gözaltına alınırken, eğitime bir gün (Cuma) ara verildi...

Evrensel gazetesinin verdiği bilgilere göre, ülkücü olduğu belirtilen bir grup öğrenci okul yemekhanesine girdi ve bu grup içerisinden biri havaya üç el ateş etti. 

Duruma müdahale etmek isteyen bir özel güvenlik görevlisi silahla yaralandı. Olayın duyulması üzerine orta bahçede toplanan öğrencilere ülkücü öğrenciler yemekhanenin masa, sandalye ve mutfak gereçleriyle saldırdı.

İleri'de yer alan habere göre üç öğrenci hastaneye kaldırıldı. Yaralanan öğrencilerin ikisinin Gençlik Muhalefeti, birinin ise DÖDEF üyesi olduğu belirtiliyor.

Kampüse giren çevik kuvvet polisleri orta bahçedeki öğrencileri dışarı çıkardı. Olayın ardından üniversite rektörlüğünden yapılan açıklamada, eğitime bir gün (Cuma) ara verildiği duyuruldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Silah seslerinin geldiği fakültede polis boş kovanlar tespit etti. (AA)

CHA'nın verdiği bilgiye göre polis, 46 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Çok sayıda polis kampüs çevresinde konuşlandırıldı ve güvenlik tedbirleri alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0