Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Adrenalin Limitini Zorlayan Gidilesi 10 Korku Evi!

Ankara'da Adrenalin Limitini Zorlayan Gidilesi 10 Korku Evi!

İlyas Taş
21.03.2017 - 18:48

Ankara'nın popüler yetişkin aktivitesi

Son zamanların popüler aktivitesi korku evi Ankara'da da farklı bir eğlence arayanların tercihi.  Bir çok farklı semtte bir çok korku evi var ve sizin için  bu mekanlardan 10 tanesini listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1-Mabed Korku Villası

Çankaya Yaşamkent'teki mekan villa korku evi olarak dikkat çekiyor. Oldukça geniş bir alanda korku seviyesi yüksek bir oyun. Mabed unutamayacağınız bir eğlence yaşatacak yerlerden biri.

2-Ayin

Ankara İncek korku evi Ayin yine efsane mekanlardan biri. Korku ve eğlence bir arada bu mekanda. Sıradan şeylerden sıkıldıysanız Ayin korku evini mutlaka denemelisiniz.

3- Odadan Kaçış

Türkiye'nin ilk evden kaçış oyunları arasında yer alan Odadan Kaçış Ankara Bahçeli'de hizmet veriyor. Özellikle Belis'in Hikayesi isimli oyunu korku ve macerayı size aynı anda yaşatıyor.

4- Esir

Batıkent'te katılabileceğiniz Esir Korku Evi gerek sürükleyici hikayesi gerekse korku dozu açısından tercih edilesi yerler arasında. Arkadaşlarınızla birlikte unutulmaz bir korku evi deneyimini Esir ile yaşayabilirsiniz.

5- Kanlı Kontes

Kızılay'daki korku evi tarihi bir karakteri konu alıyor. Cinayetleri ile ünlü gerçek bir karakter olan Kanlı Kontes'in evinde korkularınızla yüzleşecek ve zekanızı test edeceksiniz. Kanlı Kontes de gidilesi mekanlar listemizde önemli bir yere sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- Aref'in Dünyası

Ünlü  illüzyonist Aref'in korku evi olan bu mekan size ne kadar farklı şeyler yaşatacak hayal edebilir misiniz! Türkiye'nin en özel korku evi konseptlerinden birini görmek için mutlaka Aref'in Dünyası'na katılmalısınız. Mekan Çayyolu'nda...

7-Giz

Villa konseptine sahip bir diğer korku evi Giz adrenalin sınırlarını zorlayan çok özel bir senaryoya sahip. Bir saat sürenin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Villada sizi bekleyen sürprizlere hazırlıklı olun!

8- Siyam

Siyam Ankara Batıkent'te oldukça geniş bir alana sahip, korku seviyesi yüksek bir mekan. Ekibinizle birlikte sırlarla dolu bu korku evinde çok eğleneceksiniz. Eğer cesaretinize ve zekanıza güveniyorsanız Siyam'dan yerinizi ayırtabilirsiniz.

9- Malikhane

Ankara'nın efsane oyunlarından Malikhane şimdi yenilenen konsepti ile Demetevler'de hizmet veriyor. Oldukça etkileyici bir ortama sahip olan Malikhane kalabalık ekipler için de ideal bir mekan.

10- Sır

Sır Korku Evi Ankara'nın bir diğer villa konseptine sahip mekanı. Geniş bir alanda daha önce hiç görmediğiniz şeylerle karşılaşacaksınız. Çıkışa ulaşmak için sadece bir saat süreniz var ama bu korku evinde çıkışa ulaşmak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Sır sizlere tavsiye ettiğimiz bir diğer korku evi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın