Görüş Bildir
Diyarbakır ve Mardin’de Yürüyüş ve Toplantılar Yasaklandı
Mardin Valiliği, 16- 20 Mayıs arasında kent genelinde açık alanlarda toplanma, yürüyüş ve basın açıklaması gibi eylemlerin yasaklandığını duyurdu. Diyarbakır Valiliği de gösteri yürüyüşü, açık ve kapalı yer toplantıları ile her türlü protesto eyleminin 20 Mayıs'a kadar yasaklandığını duyurdu.
Seks Fantezisi Ölümle Bitti: Seks Sırasında Boğaz Sıkma Fantezisi Yüzünden İngiliz Manken Hayatını Kaybetti
İngiltere’de 26 yaşındaki manken Georgia Brooke, 3 Şubat 2022'de sevgilisi Luke Cannon ile seks yaptığı sırada boğularak hayatını kaybetti. Seks sırasında ‘boğma’ fantezisi yapan çiftin eğlencesi felaketle sonuçlandı. Cannon, sevgilisi Georgia Brooke’u hastaneye götürdü ancak hastane polisi kendisi ile konuşmadan hastaneden kaçtı. O günden sonra cinayet soruşturması başlatıldı. Şimdi ise Cannon, ormanlık alanda intihar etmiş olarak bulundu.
Reklam
Selahattin Demirtaş Kimdir? Selahattin Demirtaş Neden Hapse Girdi ve Kaç Yıl Ceza Aldı?
Eski HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, 'Kobani' davası ile gündemde yer alıyor. 6-8 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen eylemlere ilişkin, aralarında HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 108 sanığın yargılandığı davada kararlar açıklandı. Siyasi yaşamı boyunca pek çok parti, vakıf ve dernekte görev alan siyasetçinin hayatı ve kaç yıl ceza aldığı ise merak edildi. Peki Selahattin Demirtaş kimdir? Selahattin Demirtaş neden hapiste? Kaç yıl ceza aldı? İşte detaylar...
Reklam
Dolandırıcılar Uyurken Telefonunu Hackledi: 10 Dakikada 300 Bin Lira Kaybetti
Elazığ’da telefonunu bozuk olduğu için telefoncuya götüren 48 yaşındaki Ali Akbaş, hayatının şokunu yaşadı. Akbaş’ın telefonunun gece saatlerinde hacklendiği ve bankadan yaklaşık 300 bin lira kredi çekilerek başka hesaplara aktarıldığı ortaya çıktı. Mağdur vatandaş, çekilen paranın aktarıldığı hesabın belli olduğunu belirterek, yetkililerden mağduriyetinin giderilmesini istedi.
Reklam
DEM Parti’den Kobani Davası Kararları Sonrasında Olağanüstü Toplantı Kararı
108 kişinin yargılandığı Kobani davasında kararlar açıklandı. Ahmet Türk'e silahlı terör örgütü üyeliğinden 10 yıl hapis cezası verildi.  Mahkeme, Eski HDP eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a 42 yıl hapis cezası verdi. Sırrı Süreyya Önder hakkında ise beraat kararı açıklandı.Mahkeme kararları sonrasında DEM Parti olağanüstü toplantı yapma kararı aldı. 
Reklam
Ata Emre Akman Cinayeti Sonrası Gündem 9. Yargı Paketi: Sokaklara Daha Fazla Suçlu mu Çıkacak?
Balıkesir'de motorlu kurye olarak çalışan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın bir suç makinesi tarafından canice katledilmesi sonrası yine hukuk sistemi ve verilen cezalara yönelik eleştirileri artırdı. Ünlü gazeteci Alican Uludağ ise yakın zamanda gelecek 9. Yargı Paketi ile daha fazla suçlunun sokaklara salınacağını öne sürdü. Peki 9. Yargı Paketi'nde neler var?
Reklam
Kobani Davası'nda Kararlar Açıklanıyor: Selahattin Demirtaş'a 42 Yıl Hapis Cezası Verildi
Eski HDP eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da aralarında olduğu, 18'i tutuklu 108 sanığın yargılandığı Kobani Davası'nda kararlar açıklanıyor. Ahmet Türk'e silahlı terör örgütü üyeliğinden 10 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme, Eski HDP eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a 42 yıl hapis cezası verdi. Sırrı Süreyya Önder hakkında ise beraat kararı açıklandı.
Adliyede 'Tuvalet' Krizi! 'Ben Başsavcıyım, Tuvaleti Kullanmana İzin Vermiyorum'
Kaş Adliyesi'nde personel tuvaletini kullanan  Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında 'Tuvalet' nedeniyle tartışma çıktı. Koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, 'Bu olay şahsıma yöneltildiği kadar mensubu olduğum meslek grubu açısından da son derece üzücü ve kabul edilemezdir' dedi. Hazırladığı tutanak ve olayı görüntüleyen koridordaki kameraya ait video görüntülerini Hakimler ve Savcılar Kurulu’na (HSK) gönderen Başsavcı Fevzioğlu ise iddiaları reddetti.
Reklam