Görüş Bildir
Haberler
Webtoon Meraklıları ve Sevdalılarının Mutlaka Okuması Gereken Birbirinden Sürükleyici 10 Webtoon

Webtoon Meraklıları ve Sevdalılarının Mutlaka Okuması Gereken Birbirinden Sürükleyici 10 Webtoon

Kumsal
29.10.2023 - 14:16

Daha önce hiç webtoon okumuş muydunuz? Okumuş ya da okumamış olun, listemize mutlaka göz atmalısınız! Eğlenceli ve sürükleyici hikayelere sahip webtoonları sizler için listeledik👇

Kaynak: https://brewingwriter.com/best-korean...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Etkisi büyük, kendisi küçük bir tavsiye!

Etkisi büyük, kendisi küçük bir tavsiye!

Listede bulunan webtoonları orijinal dillerinde okumanızda fayda var. Dil gelişiminize çok katkısı olacağına eminiz. Gözünüz korkmasın, webtoonların dili oldukça anlaşılır seviyede!

10. A Good Day To Be A Dog

10. A Good Day To Be A Dog
pbs.twimg.com

Zil zurna sarhoş olup yanlışlıkla iş arkadaşınızı öpmekten daha kötü ne olabilir? Sarhoşken iş arkadaşı Bay Jin'i öpmeye zorladıktan sonra ailesinin lanetini harekete geçiren Hana, köpeğe dönüşür. Bu laneti kırmak için Bay Jin'den ikinci öpücüğünü almanın bir yolunu bulmalıdır. Zaten zor olan bu görev, Bay Jin'in köpeklerden korkmasıyla imkânsıza yakındır.

Bu webtoon, 2023 yılında diziye uyarlanmıştır.

Okumak için👇

A Good Day to be a Dog

9. Lookism

9. Lookism

Fiziksel çekicilik kavramı, webtoonun merkezinde yer alıyor ve hikayeyi çok daha öteye taşıyor. Arkadaşlık, aile, sadakat, zorbalık, kıskançlık ve aşk temalarına değinen webtoon; ana karakter Daniel Park'ın hayatının mucizesini yaşamasıyla başlıyor. Daniel'e gizemli bir şekilde mükemmel görünen bir ikinci beden bahşediliyor. Bu webtoonun keyfini çıkarırken K-pop göndermeleri için de tetikte olun!

Okumak için👇

Lookism

8. Age Matters

8. Age Matters

Rose, otuz yaşına basmak üzere olan umutsuz bir romantiktir ve bu durumdan hiç memnun değildir. Daniel ise onu asistanı olarak işe alan münzevi bir milyarderdir, o da kendi halinden memnun değildir. Rose, Daniel'dan yaşça büyüktür. Yani alışageldik hikayelerden farklı bir hikaye okuyacağınızın garantisini verebiliriz! Kariyerleri ve bunun ilişkilerine nasıl yansıdığı, kariyerleri nedeniyle ne tür güvensizliklerle başa çıktıkları hikayede yer alıyor. Ayrıca ofis romantizmi sevenler için harika bir webtoon!

Okumak için👇

Age Matters

7. Serena

7. Serena
pbs.twimg.com

Hikaye, on dokuzuncu yüzyılın başlarındaki Meuracevia'da geçiyor. Ülkenin başkentinde bulunan görkemli Serenity Hotel'in kaderi; dik başlı varisi Serena ve otoriter kocası Eiser'in mücadelsiyle pamuk ipliğine bağlıdır. Aşkın kırıntısının dahi bulunmadığı mantık evlilikleri, Serena'nın metanetli ve yakışıklı uşağı Frederick'e karşı kıskançlık dolu bağlılığının ardından çarpık bir hal alır. Mutluluğun, görev duygusunun önüne geçtiği bir zamanda Serena aşkını koruyabilecek, ailesinin ve işinin hayatta kalmasını sağlayabilecek midir?

Okumak için👇

Serena

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Maybe Meant to Be

6. Maybe Meant to Be
pbs.twimg.com

32 yaşındaki Jia Han, yaşamını freelance işler yaparak sürdürmektedir. Ailesinin, evlenmesi ve taşınması için başının etini yemesinden bezmiş durumdadır. Ailesinden, kendisine benzer birşekilde aynı baskıyı gören çocukluk arkadaşı Mincheol Jin ile karşılaştığında aklına bir çözüm gelir.

Okumak için👇

Maybe Meant to Be

5. Tower of God

5. Tower of God

Ne arzuluyorsun? Para ve zenginlik mi? Onur ve gurur mu? Otorite ve güç mü? İntikam mı? Yoksa hepsini aşan bir şey mi? Her ne arzuluyorsan burada!

Okumak için👇

Tower of God

4. Surviving Romance

4. Surviving Romance

Chaerin Eun, okuduğu aşk romanının kahramanı olduğunda romanın karakteri Jeha ile peri masalı gibi bir son yaşayacağını düşünmektedir. Ancak hikayenin kitaptaki gibi gelişmediğini fark etmesi üzerine, yeni hikayeye meydan okumak ve mutlu sonunu bulmak için beklenmedik bir karakterin yardımına ihtiyacı olacaktır. Tipik bir lise romantizminin aksine doğaüstü bir romantizme davetlisiniz! 

Okumak için👇

Surviving Romance

3. Eaternal Nocturnal

3. Eaternal Nocturnal

Eve, bir gece gizemli bir hayalet tarafından ziyaret edildiğinde kronik uykusuzluğunun mucizevi bir şekilde iyileştiğini fark eder. Bu sırada bir rüya yiyici olan Dae, kendini beklenmedik ve isteksiz bir şekilde Eve'e çekilmiş halde bulur. Bu ya bir rüyanın gerçekleşmesine sebep olacaktır ya da en kötü kabuslara...

Okumak için👇

Eaternal Nocturnal

2. The Remarried Empress

2. The Remarried Empress

Navier Ellie Trovi, her yönden mükemmel bir imparatoriçeydi: zeki, cesur, sosyal açıdan becerikli. Tebaasına nazik, kocasına sadıktı. Navier, geri kalan günlerini Doğu İmparatorluğu'nun bilge imparatoriçesi olarak geçirmekten son derece memnundu. Ta ki kocası eve bir metres getirip Navier'den boşanmak isteyene kadar.  Peki, işler nasıl bu noktaya gelmiştir? Şok edici bir şekilde, Navier başka bir imparatorla yeniden evlenir ve çocukluk hayali olan imparatoriçelik unvanını korur.

Okumak için👇

The Remarried Empress

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. I Thought My Time Was Up!

1. I Thought My Time Was Up!

Kendini kötü hisseden Lariette Blanche, Doktor Zakascoff'u ziyaret eder ve son derece nadir görülen doğuştan bir hastalığı olduğunu, üç aylık ömrü kaldığını öğrenir. İlk başta yıkılsa da kendini toparlayan Lariette, ölmeden önce yapmak istediği her şeyin bir listesini çıkarmaya karar verir. Oysa ki kendisine yanlış teşhis konmuştur! Hayatında oldukça çok değişiklik yapan Lariette bundan sonra ne yapacaktır? Eski hayatına mı dönecek yoksa daha önce hiç hayal etmediği maceralarla dolu yeni hayatını yaşamaya devam mı edecektir?

Okumak için👇

I Thought My Time Was Up

BONUS: My Giant Nerd Boyfriend

BONUS: My Giant Nerd Boyfriend

Sizden bir hayli uzun bir erkek arkadaşa sahip olmak, ilk başta tatlı görünebilir fakat ufak tefek tuhaflıklara ve komikliklere neden olur. Fishball'un bir seksenlik inek erkek arkadaşıyla Malezya'daki hayatını takip edin!

Okumak için👇

My Giant Nerd Boyfriend

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın