Görüş Bildir
Haberler
Üniversite Türkçe Şölen Düzenledi!

Üniversite Türkçe Şölen Düzenledi!

Derya Örgün
24.12.2013 - 14:07 Son Güncelleme: 24.12.2013 - 14:18

Üniversite Türkçe Şölen Düzenledi!

Giresun Üniversitesi’nde okuyan uluslar arası öğrencilerin Türkçe sergiledikleri gösteriler, okudukları Türkçe şiirler ve Türkçe şarkılar bir üniversite bünyesinde yapıldığı düşünüldüğünden birçok ulusları organizasyonu geride bıraktı.

Türkçe ve Yabancı Dil Öğretim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) tarafından TÖMER Uluslararası Öğrenci Şöleni düzenlendi.

Gecede konuşan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, “Üniversitemiz bünyesinde 2 yıldır faaliyet gösteren TÖMER Merkezimiz ve Yabancı Diller Yüksekokulumuz bir süredir yeni binalarında hizmet vermeye devam ediyorlar ve çok sayıda ülkeden çok sayıda uluslararası öğrencimiz bulunmaktadır. Üniversitemizde 400 ün üzerinde uluslararası öğrenci eğitim-öğretim görmekte ve bu sayı gelecek yıllarda artarak devam edecektir. Biz en başından beri uluslararasılaşmaya önem veren ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen, büyüyen bir üniversiteyiz. Bu gece sunulacak tüm program bu öğrencilerimize aittir ve biz bu gece onların misafirleriyiz. Emeği ve katkısı geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: http://www.unimetre.com/universite-tu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0