Görüş Bildir
Haberler
Ümit Özdağ MHP Genel Başkanlığı'na Aday

Ümit Özdağ MHP Genel Başkanlığı'na Aday

Onedio Medya
23.03.2016 - 16:32 Son Güncelleme: 23.03.2016 - 16:49

MHP'de geçen ay partide kongre çağrısı yapan ve genel başkan yardımcılığından istifa eden Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, genel başkanlığa adaylığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ TBMM’deki basın toplantısında bir gazetecinin; “Gazetelerde Genel Başkanlığa aday olacağınız söyleniyor doğruluk payı var mı?” sorusuna “Basında okuduğunuz doğrudur” diyerek yanıtladı. Ümit Özdağ bir süre önce Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde 1 Kasım seçimlerinden sonra başlayan 'yönetim değişikliği' tartışması muhalif kanadın 'kongre toplansın' talebiyle topladığı imzalar ile dava açmasıyla mahkemelik olurken, Genel Merkez delegeleri ve il başkanları büyük çoğunlukla muhalifler için imza veren teşkilatları kapatmaya başlamıştı.

Daha önce Meral Akşener ile MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ile Koray Aydın da genel başkanlığa aday olduğunu ilan etmişti.

AA ve AJT

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
11
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa ŞEN

Sayın Sinan Oğan ile Meral Akşener Hanımefendi bence eşbaşkan olmalılar. Ümit Özdağ ise yine yardımcılık görevini sürdürmeli. Ne kadar çok aday, o kadar çok ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Özdağ hoca ve ekibi, Bahçeli tarafından istifa ettirilip kontra çıkarmak için parti içi muhalefeti yasal yolla safdışı etmek istediler ve eğer bu adam aday o... Devamını Gör

kartacali

aday olmayan kaldı mı?