Görüş Bildir
Haberler
Tüm Webmasterların Araçları Tek Sitede

Tüm Webmasterların Araçları Tek Sitede

Barış Ay
16.03.2014 - 00:30 Son Güncelleme: 16.03.2014 - 15:15

Tüm Webmasterların Araçları Tek Sitede

Webmaster olmak günümüzde artık çok daha zor. Çünkü geçmişe oranla artık çok daha fazla insanın yayın halinde bir internet sitesi var ve bu internet sitelerinin geneli de kaliteli webmasterlar tarafından yönetiliyor. Bu durumda sizinde bazı üstünlük sağlamanız için sürekli takip içerisinde olmanız dolayısı ile de bazı webmaster araçlarından faydalanmanız gerekir. Mesela sürekli olarak Google üzerinde kelimelerinizin sıralarını analiz etmeniz gerekiyor. Bunu normal bir yolla yaptığınızda oldukça yorucu bir işlem olacağı bariz bir şekilde görülebilir.

Fakat eğer bu işlemi sıra bulucu ile yaparsanız o halde hergün istediğiniz kelimelerin analizini çok daha kısa süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra sitenizin analizini yapmak ve hatta rakip sitelerinizin analizini yapmakta artık oldukça stratejik bir konumda yer alıyor. Wmtikk’in sizlere sağladığı Site Analiz araçları sayesinde de artık bir sitenin SEO analiz ve diğer unsurlara göre tüm istatistiklerine sadece saniyeler içerisinde erişebilirsiniz. Diğer ve en önemli konulardan birisi de elbette sitelerimizin imleme işlemlerini yapmaktan geçiyor. Bildiğiniz gibi imleme işlemini gerçekleştirmek oldukça can sıkıcı bir hal alabiliyor. Fakat Wmtikk kullanarak çok daha seri şekilde imleme işlemlerinizi güncel olarak ve uğraşsız şekilde halledebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra da siteniz üzerinde yeni içerik eklediğinizde en popüler arama motorlarının web sitenizden haberdar olmasını istiyorsanız Ping atıcı ile anında birçok arama motoruna ping gönderebilirsiniz. Spinnersistemi sayesinde istediğiniz uzunluktaki yazılarınızı tek bir araç ile özgünleştirebilir yüzlerce kelimeyi değişime uğratarak özgün makale haline getirebilirsiniz. Tabii bunlar siz webmasterlara Wmtikk’in sunabileceği yalnızca birkaç şeyden ibaret. Bunların yanı sıra daha birçok ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ücretsiz webmaster araçları sizleri bekliyor. Hemen Wmtikk’e ulaşın tamamen ücretsiz olarak webmaster araçlarını kullanarak iş yükünüzü azaltın ve sitenizi olduğu konumdan çok daha ilerilere taşıyın.

Wmtikk kısa süre içerisinde siz kullanıcılarına pligg sistemlerine imleme, dizin ekleme, whois backlink gibi çok kullanılan araçları da sisteme ekleyecektir.

Kaynak: http://aorhan.com/tum-webmasterlarin-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Wmtikk

Wmtikk

wmtikk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın