Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz, Ne Zaman Öleceğini Öğren!

etiket Testi Çöz, Ne Zaman Öleceğini Öğren!

Osman Avcı
06.01.2015 - 12:32 Son Güncelleme: 06.01.2015 - 12:36

Onedio Müneccim Ekibi gururla sunar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle kaç yaşında olduğunu öğrenelim!

2. Sabit bir işin var mı?

3. Peki ya, düzenli bir ilişkin var mı?

4. Ne kadar sağlıklı olduğunu sorsak?

5. Bu hayatta ne yaptığına, hayatının amacına falan dair en ufak bir fikrin var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çoluk çocuk?

7. Kendini nasıl bir insan olarak tanımlarsın?

8. Başın ağrırsa ne yaparsın?

9. Ne verelim abimize/ablamıza?

10. Son soru: Mutlu musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

1 Temmuz 2024'te!

1 Temmuz 2024'te!

Senin bu dünyada geçireceğin yaklaşık 10 yılın var. Bu yüzden bu evrende geçirdiğin her saniyenin, her salisenin keyfini çıkarmaya bak! Daha önce hiç görmediğin yerlere gidebilirsin, yeni insanlarla tanışabilirsin, adım atmaktan korktuğun hayallerini yerine getirebilirsin vs vs... Ama her şeyden önce MUTLU olabilirsin! Bizce 10 yıl gayet uzun bir süre...

Bir Arife Günü, 2040'ta!

Bir Arife Günü, 2040'ta!

Senin 2040'ın bir arife gününe kadar (Ramazan mı, Kurban Bayramı mı, tam kestiremiyoruz) vaktin var; yani önünde koskoca 25 yıl var demek. Sakın panik yapma, 25 yıl çok uzun bir süre: Dolu dolu geçirilmiş bir 25, bomboş geçirilmiş 200'e bedeldir. Sevdiklerinin kıymetini bil her şeyden önce, salak toplum/çevre baskılıyor diye de arzuna, isteğine, hayallerine ket vurma. Böyle yaşayabilen birine hayat da yardım eder, merak etme; her ne kadar sana arifeyi gösterip, bayramı göstermese de...

Emekliliğinin Ertesi Günü!

Emekliliğinin Ertesi Günü!

Biz bu hayata çalışmaya mı geldik? Her anımız, aklımız, fikrimiz, zamanımız, mekanımız işimize bağlı. Sabahtan akşama bir sürü saçma sapan şeyle uğraşmanın yanında, normalde yüzüne tükürmeyeceğin insanlarla muhattap oluyorsun. Dişlerini sıkmaktan da ağzında diş kalmadı, biliyoruz. Peki ama bunları niçin yapıyorsun? İki üç parça eşya için mi, desinler diye mi, rahat bir emeklilik için mi?.. Hayatın böyle giderse, tam rahata kavuştum, emekli oldum dediğin gün Goodbye! Bizden demesi. Çünkü sen çalıştığın işten çok daha fazlasısın, bunu unutma!..

Tam 68'ine Bastığın Gün!

Tam 68'ine Bastığın Gün!

Sen tam 68 yaşına kadar yaşayacaksın. İnsan sonsuza kadar yaşayamaz, bu eşyanın tabiatına aykırı ve bu yüzden bu yeryüzünde dolu dolu geçirilmiş 68 yıldan daha iyisi olamaz. Düşünsene 68'in sonunda geriye bir bakıyorsun, 'keşke' yok, pişmanlık yok; az biraz hüzün olsa da, aklında daha çok mutlu anlar kalmış. Daha iyisi var mı?

51. Doğum Gününde!

51. Doğum Gününde!

Sen tam 51'ine bastığın gün öleceksin. Bu dünyada sana yarım asır ömür verilmiş ve ona iyi bakmalısın, az değil. Zaten bir insanın yaşayabileceği en iyi yılları geçirmişsin, fazlası fazla. Kocayıp, itlere maskara olmaktansa, zamanında çekip gitmek en iyisi!

Bundan Tam 4 Yıl, 235 Gün Sonra!

Bundan Tam 4 Yıl, 235 Gün Sonra!

Sen bundan tam 4 yıl, 235 gün sonra öleceksin. Bu yüzden yaşamaya başlamanın tam sırası. Bir kere hayatından maziyi, keşkeleri, pişmanlıkları falan kaldırmakla başla. Aptal saptal şeylere kafayı takmayı da bırak. Hayatının her zerresinden lezzet almaya bak, anı yaşa! Çünkü hayat, tahmin ettiğimizden çok daha kısa. Hele senin için!..

YARIN!

YARIN!

Evet evet, sen yarın öleceksin. Bu yüzden hadi çabuk, tüm sevdiklerini etrafına topla ve onlarla bu kainattaki son günün olduğu için doyasıya eğlen. Ve eğer içinde tuttuğun iyi ya da kötü bir şeyler varsa onu mutlaka söyle. Çünkü unutma ki, bugün varsın, yarın yoksun. Ve en önemlisi, sakın panik yapma, çünkü son gün panikle israf edilemeyecek kadar güzel. Son olarak, yarın olduğunda eğer ölmezsen bize haber ver ki, aklımız kalmasın sende. Sen çaldır biz ararız seni :)

97 Yaşında!

97 Yaşında!

Senin önünde o kadar uzun bir hayat var ki... Ve bu hayatta her şey var: Sağlık, kahkaha, aşk, aile, arkadaşlar. Dolu dolu yani... Neredeyse 1 asır zaman tanındı sana bu hayatta, işte tam da bu yüzden bu hayata bir damga vur. İnsanlar arkandan 'hey gidi hey hey!' diye ansınlar seni. Adın geçtiği zaman, hep güzel şeyler gelsin akıllarına. Süren başladı :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7601
4933
3369
3261
2461
2398
2173