Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz, Merve'yi Tavlayabilecek misin Gör!

etiket Testi Çöz, Merve'yi Tavlayabilecek misin Gör!

Ufuk
21.03.2015 - 03:55 Son Güncelleme: 10.11.2023 - 11:47

Uzun süredir biriyle birlikte olmadın ve her ne kadar dışarıya pek belli etmesen de bunu kafana takıyorsun. En yakın arkadaşın Selim bunun farkında. Sana sürekli birilerini ayarlamaya çalışıyor. Son olarak okuldan arkadaşı Merve'yi seninle buluşması için ikna etti. Buluşma günü geldi çattı, Selim'den Merve'nin numarasını aldın ve Merve'yi arıyorsun... Bakalım uzun süredir devam eden bu bekar hayatına son verebilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merve telefonu açtı! Ne diyeceksin?

"-Hmm ilgi çekici... Nasıl değiştireceksin dünyamı?" Ama dur bi dakika bu Merve değil, annesi 😲

"Olgun kadın mı??! Olgun senin anandır! Kapa telefonu bi daha sakın arama..."

Yaşlı olduğunu ima ederek Ahu hanımı kızdırdın. Olmadı dostum beceremedin...

Telefonu kapattın ve televizyonun karşısına geçtin. Belki izleyecek güzel bir film vardır...

Telefonu kapattın ve televizyonun karşısına geçtin. Belki izleyecek güzel bir film vardır...

"-Aa Merve'nin arkadaşısın demek, umarım az önce şaka yapıyordun... Veriyorum Merve'ye" Daha ince bir ses telefona cevap verdi "-Alo"

"Ya offf, bana yazan bütün erkekler böyle abaza mı olmak zorunda ya bıktım artık..." dedi Merve ve kapattı telefonu suratına... Belki tekrar arayıp Ahu teyzeyle deneyebilirsin şansını 😉

"-Evet hazırım." dedi Merve. "-Tamam 15 dakikaya geliyorum." dedin ve hazırlanmaya başladın. Unutma her şeyi al yanına, telefon, cüzdan, anahtar... Tam 15 dakika sonra Merve'nin evine geldin ve arabanı park ettin.

Bekledin, bekledin... Bi saat oldu kız hala ortalıkta yok...

Avazın çıktığı kadar bağırdın ve bir kadın dışarı çıktı. Arabana doğru yürüyor, sanırım Merve'nin anneannesi.

Teyze gülümsedi ve "-Sen Merve'nin buluşacağı çocuk olmalısın. Lütfen içeri gir, Merve evde hazırlanıyor." dedi.

"-İyiyim, sen?"

Zili çaldın ve yaşlı bir kadın kapıyı açtı. Hiçbir şey demedi eliyle içeri girebileceğini işaret etti. Eve girdin ve yukarıdan bir ses: "-Birazdan geliyoruum, kendi evinmiş gibi davran" dedi. Salona geçtin, anneannesi boşboş bakıp sırıtıyordu. Merve'nin babası olduğunu düşündüğün bir adam atletle televizyon izliyordu ve küçük bir çocuk oyuncaklarıyla oynuyordu.

Eve girdin ve yukarıdan bir ses: "-Birazdan geliyoruum, kendi evinmiş gibi davran" dedi. Salona geçtin, anneannesi boşboş bakıp sırıtıyordu. Merve'nin babası olduğunu düşündüğün bir adam atletle televizyon izliyordu ve küçük bir çocuk oyuncaklarıyla oynuyordu.

Göz kırptın kadın hiçbir tepki vermedi. Tekrar göz kırptın yine tepki yok. Kadın sanki dünyadan kopmuş gibi.

"-Ben annesiyim, bir dakika bekle Merve'ye vereyim." dedi ve beklemeye başladın. Merve geldi ve "-Selam ben Merve." dedi.

Kadının baktığı yere baktın ama hiçbir şey anlamadın. Teyze aynı yere bakarak sesli gülmeye başladı.

Teyzenin yanına gittin ve elini salladın. "-Evladım çekil önümden Hürrem Sultan bana çay getiriyor." diye bağırdı.

Nine sana yaklaş dedi ve: "İşerken seninkini gördüm, zaten buna gülüyordum." diye fısıldadı.

Merve'nin babasının yanına oturdun ve televizyon izliyorsun. 10 dakika geçti ve adam sana hiçbir şey demedi. Nihayet dizisi reklama girdi ve sana dönüp: "Merve'yle dışarı mı çıkacaksınız?" dedi.

Adam bir kahkaha attı ve "-Valla annesi pahalı yerleri severdi" dedi. Dirseğiyle seni dürttü ve "-Mutfağa gidiyorum bira ister misin genç adam" dedi.

İçmeye başladınız, sohbet koyulaştı. Biraz çakırkeyif olduktan sonra adam cinsel hayatını anlatmaya başladı. Artık Merve'nin annesinden sıkıldığını, onunla sevişmek istemediğini söyledi ve "-Birkaç iyi bar biliyorum genç adam hadi kalk gidelim belki kız düşürürüz." dedi.

Nihayet Merve aşağıya indi. Tayt pantolon ve dar kesim tişört giymişti ve çok çekici görünüyordu. Hadi gidelim dedi, evden çıktınız ve arabaya bindiniz. Küçük bir konuşma yapmak işe yarayabilir, belki bikaç tatlı iltifat onun ilgisini çeker.

Merve gülümsedi ve "Haha teşekkür ederim, beslenmeme dikkat ediyorum." dedi. İltifatın baya hoşuna gitti.

Bir bara oturdunuz ve bikaç kadeh içtiniz. Sen eğleniyordun ama Merve biraz sıkılmış görünüyordu.

Selim hakkında biraz konuştunuz ve Merve bi tuhaf oldu. Biraz daha konuştuktan sonra uzun süredir Selim'den hoşlandığını söyledi.

Ailesi hakkında konuşmaya başladınız ve annesi ile babası arasında uzun süredir büyük sorunlar olduğunu söyledi.

Bekarlık sultanlıktır

Bekarlık sultanlıktır

Beklemekten vazgeçtin ve evine dönmeye karar verdin, yolda giderken çorbacıya uğradın sıcacık bir çorba içtin. Evine döndün bi film izledin ve uykuya daldın. Tamam belki kızı elde edemedin ama değmezdi zaten bu kadar uğraşmaya, en iyisini yaptın.

Arabada uyuyakaldın

Arabada uyuyakaldın

Bekledin bekledin Merve çıkmadı dışarı. Gece ilerledi ve sen arabada uyuyakaldın. Birinin camı tıklattığını duydun ve uyandın, Merve karşındaydı! Ama sabah olmuştu...

'-Çoook özür dilerim yaa' dedi Merve.

'-Bütün gece burda seni bekledim' dedin, bağırdın çağırdın. Kız resmen dalga geçiyordu seninle.

Belki de şansını kadınları bekleyerek değil, farklı şeyler yaparak denemelisin.

Bu kadar bağıracak ne vardı?

Bu kadar bağıracak ne vardı?

Bir kere daha bağırdın ve teyze çılgına döndü. Kadın tam senin yanına gelmişken,

Merve de 'ANANEEEE' diye bağırdı ve koşarak anneannesinin yanına geldi. 

Merve baya hazırlanmıştı, full makyajlıydı. Tayt pantolon ve dar kesim tişört giymişti ve çok seksi görünüyordu.

'-Gece için hazır mısın bebeğim.' dedin. 

Merve sana ters ters baktı. Anneannesi iyice çıldırdı ve fenalık geçirdi. Zaman kaybetmeden arabayla hastaneye götürdünüz ve bütün gecen hastanede geçti.

İnanmak başarmanın yarısıdır!

İnanmak başarmanın yarısıdır!

Merve için geldin ninesine sulanıyorsun. Belki bir şansın olabilirdi ama bu tür şeyler böyle pat diye söylenmez ki. Kadının gözleri faltaşı gibi açıldı ve sana bağırmaya başladı. Neye uğradığını şaşırdın ve koşar adım uzaklaştın. Neyse en azından bi denemede bulundun ve inandın. Ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır...

Birazcık özgüven

'-Tekrar selam ne demek ya, ne kadar özgüvensiz çıktın sen öyle iki saattir geveleyip duruyosun. Mümkünse bi daha konuşmayalım.'

Ne bu samimiyet?

'Pardon nerden bu samimiyet? Allah'ım karşıma bigün de doğru düzgün birini çıkar ya!' dedi ve telefonu kapattı yüzüne.

Tebrikler, ağzın yüzün dağıldı

Tebrikler, ağzın yüzün dağıldı

Adam sana sert bir bakış attı ve ağzının ortasına yumruğu patlattı. Son haıtrladığın şey buydu, gözünü açtığında hastanedeydin ve her tarafın ağrıyordu. Sen kaşındın, dayak yemek istedin. Adam da istediğini verdi.

Elde var sıfır

Elde var sıfır

Dışarı çıktınız ve babasının önerdiği bir bara girdiniz. Adam çok hızlı içti ve bir süre sonra yerinde duramaz oldu. O içince sen de altta kalmadın ve alkolün dibine vurdun. Sabah uyandığında başında inanılmaz bir ağrı vardı ve geceye dair hiçbir şey hatırlamıyordun.

O nasıl iltifat öyle...

O nasıl iltifat öyle...

'Kız gibisin, ayakkabıların çok tatlışmış ne demek ya. Beni eve bırakır mısın lütfen.'

Aşırı hız yaptın

Aşırı hız yaptın

'Bu ne hız ya, iki dakika yüz verdik diye sen beni ne sandın? Ben eve dönmek istiyorum.'

Çok içmek sana yaramıyor...

Çok sarhoş oldun ve Merve'nin üstüne kustun. İlk buluşmanızda rezil oldun. Kız masadan kalktı gitti.

Merve bunu yemedi

'-Bunca yıllık arkadaşını bi kız için satabilecek kadar aşağılıksın sen!!!' dedi ve kalkıp gitti. Üstelik hesabı da sana kitledi.

Merve bu konuda çok hassas

'E napayım ayrılarsa, ben sana sorunumu anlatıyorum sen gelmişsin benimkiler de ayrı diyosun. Bi saattir sıkılıyorum zaten burda hadi kalkalım artık saat de geç oldu.'

Yorucu bir gece geçireceksin 😉

İlişkiler hakkında konuşmaya başladınız ve sohbet ikinizi de sardı. İlişkilerden konu sanata ve felsefeye geldi ve uzun uzun konuştunuz. Kız senin ne kadar birikimli olduğunu anladı ve sana hayran kaldı. Sohbet o kadar sarmıştı ki saatlerin nasıl geçtiğini fark edemediniz. Barın kapanma saati geldi çattı ve bu senin için bulunmayacak bir fırsattı. Hazır sohbet ederken, her şey yolundayken kızı eve davet ettin ve kabul etti! Bu güzel sohbetinize evde devam etmeye karar verdiniz. Artık bundan sonrası tamamen senin elinde, zaten buraya kadar geldiysen gerisini getirirsin 😎 Sen ne yere bakan yürek yakanmışsın öyle, karşındakini etkilemeyi çok iyi biliyosun!

"Nereye bakıyosun teyze?" dedin, teyze: "Oraya." diye yanıtladı.

Çocuğun yanına geldin ve elini uzatıp "-Melaba ben Muyat, sen bu gece aplamı çıplak mı göleceksin?" dedi.

Yoksa sen GAY misiin?

Çocuk 'Yoksa sen GAY misiiin diye bağırmaya başladı.' Merve koşar adım aşağıya indi ve 'Ne GAY misin sen? Eşcinselsen beni neden oyalıyosun. Defol burdan ya!' dedi.

Durumu anlatmaya çalıştın ama fayda etmedi. Evi terk etmek zorunda kaldın.

Ağzın yüzün dağıldı

Ağzın yüzün dağıldı

Çocuk 'Bu abi ablamı evine atacakmışşş' diye yaygarayı kopardı. Merve'nin babası oturduğu yerden kalktı, üzerine yürüdü ve ağzının ortasına yumruğu patlattı. Son haıtrladığın şey buydu, gözünü açtığında hastanedeydin ve her tarafın ağrıyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6816
2917
1989
1323
945
828
797
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?