Görüş Bildir
Haberler
Tek Kişilik Protesto

Tek Kişilik Protesto

Rıdvan KAYA
21.09.2015 - 17:17

Tek Kişilik Protesto

Hatay’ın Erzin ilçesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılmayan yol için Ali Keskin, tek başına sessiz bir şekilde protesto etti.

Yoldan geçen araçların yarattığı tozdan evinin penceresini açamayan ve yetiştirdiği Okitsu mandalina meyvelerinin tozdan gözükmeyen Ali Keskin tek yolun içerisinde sandalyede uzun süre oturarak Hatay Büyükşehir Belediyesini protesto etti.

'4 Aydır Çalmadığım Kapı Kalmadı'

4 aydan bu yana gitmediği kapı bırakmadığını söyleyen Ali Keskin konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Hatay Büyükşehrin Erzin’deki yetkilileriyle defalarca konuştum, ya burasını acilen asfalt yapın yada günün her saati sulama yapılması gerektiğini söylememe rağmen aldırış eden olmadı. Gün içerisinde Hatay Büyükşehrin hafriyat çeken kamyonların çıkardığı tozların yanı sıra işçi taşıyan araçlar ve vatandaşların araçları canımızdan bezirdi. Hele bir de yağmur yağdığında yağmur suları yukarıdan aşağıya bir seli andırıyor. Kafa dinlemek için yaptırdığım evimde rahat bir şekilde oturamamanın üzüntüsü içindeyim. Bunların yanında bir de mandalina bahçem oluşan tozlardan dolayı zarar üstüne zarar görüyor. Böyle iş bilmez bir Büyükşehir Belediyesi hiç beklemiyordum” dedi.

'Son Çare; Dava Açacağım'

Keskin; “Bu vurdumduymazlık devam ederse Hatay Büyükşehir yetkililerine zarar ziyan için dava açacağını belirtti.”

Kaynak: http://www.markasehirgazetesi.com/hab...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın