Görüş Bildir
Haberler
Stil Sahibi Beylerin Bu Sonbahar Kış Sezonunda Kesinlikle Uygulaması Gereken 8 Trend

etiket Stil Sahibi Beylerin Bu Sonbahar Kış Sezonunda Kesinlikle Uygulaması Gereken 8 Trend

Fulin
06.10.2017 - 11:35

Moda dünyasında trendler çoğu zaman kadınlara yönelik olsa da, erkekleri de unutmak olmaz. Bu sonbahar kış sezonunda erkekleri şık gösterecek en belirgin trendleri sıralıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koyu yeşil tonları

1. Koyu yeşil tonları

Haki tonu sonbaharın vazgeçilmezi. Bunu bilen modacılar şimdi yanına benzer tonlar da ekliyor. Koyu yeşillerin siyah, kahve ve krem tonlarıyla kombinlenmesi önerilse de, siz bir değişiklik yapıp lacivert ve grilerle de deneyebilirsiniz.

2. Dokulu kumaşlar

2. Dokulu kumaşlar

Yaza hafif ve ince, kışa tok ve dokulu kumaşlar yakışıyor elbette. Kadife, süet, yün karışımlı pamuk gibi kendinden dokulu kumaşlar erkek modasının oyun alanı gibi. Desensiz, ve dokusuz parçalarla kombinlenebildikleri gibi birbirleriyle de uyumlu olabiliyorlar. Yine de stil konusunda risk almayı sevmeyenlerdenseniz, düz parçalarla kombinlemek en iyisi.

3. Kış beyazı

3. Kış beyazı

Kışın pek çok insan açık tonlardan uzak durur, oysa optik beyaz ve kırık beyaz arasında gerçekten büyük fark var. Soğukta giydiğiniz beyaz, yaz aylarında giydiğiniz beyaz tişört tonunda olmamalı.Hava kapalı oldukça açık tonlar çiğ görünür çünkü. Kırık beyaz, krem, bej gibi tonlar kış için gayet uygun ve ışığı yansıttığı için çoğu zaman koyu renklere oranla daha hoş gösterir.

4. Retro

4. Retro

80'ler, 90'lar, hatta 2000'ler... Eski moda parçaları son moda olanlarla kombinlemekten çekinmeyin.  Kot ceketler, boğazlı kazaklar, kargo pantolonlar bu trendin öne çıkan parçaları arasında.

5. Desenli kazaklar

5. Desenli kazaklar

Genelde dümdüz parçalardan oluşan erkek modası için farklı bir yenilik. Yazılı, desenli ince veya kalın kazaklar kış mevsiminin sıkıcı havasına bir miktar eğlence katacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Renkli takımlar

6. Renkli takımlar

Eh bu pek de yeni bir trend sayılmaz, ne dersiniz? Erkek modası kadınlarınkine oranla daha kısır bir alan olduğu için döngü de kısa sürüyor. Bir yenilik olarak kışa uygun dokulu kumaşlardan takım elbiseleri, takım elbise olmadan birbiriyle kombinleyebileceğiniz ceket ve pantolonları sayabiliriz.

7. Oversized

7. Oversized

Türkçeye 'abinin ya da babanın küçülen kıyafetlerini giymek' olarak çevirebileceğimiz büyük beden trendi kesinlikle erkeklere çok yakışıyor. Özellikle kış mevsiminde pantolon, kazak ve montların abartmadan hafif büyük olması, dapdar modasından bin kat iyi.

8. İnce gömlekler

8. İnce gömlekler

Sonbahar kış için farklı ve iddialı bir trend. 80'lerin vazgeçilmez ipek karışımlı desenli gömleklerini muhtemelen sadece kışın değil, önümüzdeki yaza da sıkça göreceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
40
28
9
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lokman azbizerdik

Paçalar inceden aşağıya inmiş ılık götlüler üşümesin diye..

tosarık

kot/esofman alti + kapsonlu + sneakers oldu bitti ne bu böyle defileye mi cikicaz!?

N.D.

1. sag alt serdar ortac?