Görüş Bildir
Haberler
Sizin Nasıl Bir Çift Olduğunuzu Tahmin Edebilecek miyiz?

Sizin Nasıl Bir Çift Olduğunuzu Tahmin Edebilecek miyiz?

Yung Boş Ada
10.05.2015 - 22:28 Son Güncelleme: 11.05.2015 - 15:01

Aslında çiftlerin de bir karakteri vardır, kimi çift eğlenceli, kimi ise maceraperest olur. Acaba sizin çift karakterinizi tahmin edebilecek miyiz? Hadi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak nasıl tanıştığınızı öğrenmek istiyoruz.

1. İlk olarak nasıl tanıştığınızı öğrenmek istiyoruz.

2. Her zaman birlikte yaptığınız şey ne ola ki?

3. Peki ilişkinizin en güçlü bileşeni hangisi?

4. Bir arkadaş grubunuz var mı?

5. Ne kadar sıklıkla kavga edersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki Uzaylılar Dünya'yı işgal ediyor. Sen ve sevgilin ne yapacaksınız bu durumda?

7. Bu yaz tatile nereye gitmek isterdiniz?

8. Gerçekten her şeyi birlikte mi yapıyorsunuz?

9. Son olarak, O'nun en çok neyini seviyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Eğlenceli Çift"

"Eğlenceli Çift"

Bir kere ikiniz de aşırı derecede komik ve eğlenceli insanlarsınız. Mizah anlayışınız hepimizinkini alır döver o derece! Ee siz bir araya gelince de kahkaha krizleri kaçınılmaz oluyor doğal olarak. Ayrıca öyle güzel bir enerjiniz var ki etrafa neşe saçıyor, herkesi anında motive edebiliyorsunuz. Siz hayatı hep ti'ye alıyor, kendinizi boş şeyler uğruna hiç üzmüyorsunuz. Birbirinizin elini tutuyor, sürekli gülümsüyor ve gülümsetiyorsunuz ey iki güzel insan!

"Maceraperest Çift"

"Maceraperest Çift"

Siz macera için, keşif için yaratılmışsınız. İkinizin de içinde bitmek tükenmek bilmeyen bir merak var. İki maceracı tam birbirinizi bulmuş, çok da güzel olmuşsunuz! Birlikte yolculuğa çıkmak, yeni şeyler denemek en büyük zevkiniz. Bir gün bavulunuzu toplayıp hava alanına gidip nereye gittiğini bilmeden ilk uçağa binmelisiniz bizce. Çok eğleneceğinizden hiç şüphemiz yok. Aranızdaki uyumdan bahsetmezsek olmaz, her durumda birbirinizi koruyor ve daima yan yana duruyorsunuz. O eller bir buluştu, pir buluştu resmen!

"Güçlü Çift"

"Güçlü Çift"

Siz mükemmel bir çiftsiniz, gerçek bir çiftsiniz. Birbirinizin gözünün içine bakıyor ve her durumda birbirinize destek olmak için varınızı yoğunuzu ortaya koyuyorsunuz. Birbirinizi her şeyden daha çok seviyor ve saygı duyuyorsunuz. Ayrıca güvenin her şeyden daha önemli olduğunu biliyor ve birbirinize güveniyorsunuz. Bir araya geldiğiniz zaman gerçekten durdurulamaz ve dokunulmaz bir çift oluyorsunuz siz. Size dokunmaya, zarar vermeye çalışan her kim olursa olsun onu yaptığına pişman ediyorsunuz!

"Zıt Kutuplar"

"Zıt Kutuplar"

Siz zıt kutuplar birbirini çeker lafının capcanlı bir örneğisiniz. Birbirinizden o kadar farklısınız ki, çoğu kişi nasıl birlikte olduğunuzu anlayamıyor. Birbirinizi gerçekten çok seviyorsunuz ve farklılıklarınız aslında sizin hayatınıza renk katıyor. Elbette arada sırada birbirinizi anlamakta zorluk çekiyor ve küçük büyük kavgalar ediyorsunuz, ama unutmayın hiçbir ilişki kusursuz değildir ve bu kavgalar zaten ilişkinin tuzu biberidir. Siz birbirinizin elini hiç bırakmayın yeter :)

"En Yakın Arkadaş Çift"

"En Yakın Arkadaş Çift"

Siz gerçekten kıskanılacak bir çiftsiniz. Önceden en yakın arkadaşken sonra mı sevgili oldunuz yoksa sevgili olduktan sonra mı birbirinizin en yakın arkadaşı oldunuz orasını bilemeyeceğiz fakat gerçekten mükemmel uyumu yakalamış ve aynı anda hem aşık hem dost olmuşsunuz siz! Aynı şeyleri seviyor, aynı şeyleri istiyor, aynı şeylere kızıyorsunuz. Aranızda muhteşem bir iletişim var, bazen birbirinizi kendinizden bile daha iyi anlıyorsunuz. Durum bu olunca imrenmemek hayran kalmamak elde değil doğrusu.

"Çekici Çift"

"Çekici Çift"

Ama sizin bu yaptığınıza da haksızlık denir! Resmen dünyadaki bütün çekiciliği toplamış, bu da yetmezmiş gibi bir de bir araya gelmiş sevgili olmuşsunuz siz. Şimdi sizi kıskanmayalım, imrenmeyelim de ne yapalım? Resmen uzay bir çiftsiniz siz. Girdiğiniz ortama ışık saçıyor, karizma saçıyorsunuz! Ayrıca aranızda öyle bir kimya var ki, birbirinizin gözlerinin içine bakıyor daima birbirinize ya sarılıyor ya da el ele tutuşuyorsunuz. Sadece bedenlerinizle değil, ruhlarınızla da seviyorsunuz siz birbirinizi.

"Masallardaki Çift"

"Masallardaki Çift"

Böyle bir aşk, ilişki olsa olsa ancak masallarda olur diyorduk ki sizi gördük. Açıkçası bizi de çok şaşırttınız. Bu devirde bu romantizm, bu aşk, bu incelik... Bunu gerçekten nasıl yapıyorsunuz anlayabilene aşk olsun! Bir çok kişinin hayalini kurduğu şeyi siz zaten yaşıyorsunuz. O romantik tatiller, destansı düğünler size hiç de uzak değil. Çünkü siz o masallarda geçen 'sonsuza dek mutlu yaşadılar' çiftisiniz! Hayranlık duyduk ne diyelim...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1051
472
133
122
52
49
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Demir

pardon, yanlış gelmişim aq

Erkan Yanık

önce çift miyiz bi onu sorsanız ??

Emre Başer

Bir ilişkisi olandan çok, olmayanlar çözmüştür sanırım bunu yalnızlar rıhtımı :)