Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinize Küçük Sürprizler Yapın...

Sevgilinize Küçük Sürprizler Yapın...

Tokutaro Takayama
12.07.2014 - 11:12 Son Güncelleme: 12.07.2014 - 13:17

1. Günaydın Aşkım!

1. Günaydın Aşkım!

Her sabah öpücük, her sabah sarılma ile de olmaz ki ama... İlişkinize heyecan katmak için eşinize minik bir sürpriz hazırlamaya ne dersiniz? 

 Malzemelerimiz basit. Bol yağlı, kanlı bir bonfile ile en yakın hayvanat bahçesinden ödünç alacağımız tatlış mı tatlış bir aslan ve sürprizimiz hazıııırrr!..  Afiyet olsun sevgili... Sevgili aslan :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Günaydın Aşkım - 2

2. Günaydın Aşkım - 2

Düşündüm de, sabah sabah minik ve şapşik bir aslan bulmak biraz zor olabilir. E, zor diye de sevgiliyi sabah sürprizi olmaksızın uyandırmamız gerekmiyor tabii ki. 

Hemen bir başka tatlı sürpriz hazırlıyor ve bakkala sarkıttığımız sepete notumuzu düşüyoruz, ''Hüseyin Efendi, iki ekmek, bi gazete, üç külo da tnt atıver sepete.' :)

3. Diş Macununu Ortasından Sıkabilirsin Sevgilim...

3. Diş Macununu Ortasından Sıkabilirsin Sevgilim...

Elinizden kurtulup banyoya kadar gelebilmiş sevgilinize banyoda da hoş bir karşılama yapmaya hazır mısınız? 

 Saç kurutma makinesinda yapacağınız ufak bir değişiklik ile sevgilinize unutulmaz bir sabah yaşatabilir ve onu tüm dünyevi dertlerden uzaklaştırıp hazzın doruklarında bir yolculuğa uğurlayabilirsiniz :)

4. Klozetin Kapağını Kapatmasan da Olur Canım...

4. Klozetin Kapağını Kapatmasan da Olur Canım...

Ne demiştik? Minik sürprizler. Şimdiki harika sürprizimiz için gereken malzemeler ise görümcemizin bize aldığı kaktüslerden bir tanesiyle tuvalet kağıdını kaplamak ve anın keyfini çıkarmak. 

 Eşinizin saatler süren tuvalet macerasını balla tatlandıracak olan bu sevimli sürprizi hazırlamazdan evvel mahalde bulunan tüm cımbızları saklamayı unutmayınız.

5. Çocukluk Anıları

5. Çocukluk Anıları

Yaaaaaaaa :) İşte sevgilinizi çocukluğuna götürecek harika bir deneyim. Küçükken en sevdiği oyun olan ''bilye ile mahalle çocuklarını ütme'' oyununu ona hatırlatmaya ne dersiniz kızlar?

 Her mahalle bakkalından edinebileceğimiz bilyeler ile sıkıcı banyo sabahlarını in-na-nıl-maz heyecanlı bir maceraya dönüştürebilir ve sevgilinize  unutamayacağı bir geçmişe yolculuk serüveni yaşatabilirsiniz.

6. Sevgilim Gazete?

6. Sevgilim Gazete?

Yatak, tuvalet ve banyo keyfinin ardından koltuğuna kurulup gazetesini okumak isteyen sevgiliye tüm ev ahalisi olarak hizmet etmeliyiz hanımlar. 

O, gazetesini okuyup güzel bir pazar sabahı geçirirken siz de güzel köpeğinizi alıp yürüyüşe çıkmayı ihmal etmeyin ki, evde oluşan minik patlama kulaklarınıza zarar vermesin :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Aşkım Sehpa Getireyim Ayaklarını Uzat?

7. Aşkım Sehpa Getireyim Ayaklarını Uzat?

Koltuk demişken... Elbette evin muhtelif yerlerinde hazırladığımız şaşırtıcı sürprizler evliliğimize olumlu anlamda çok şey katmıştır. Lakin tüm bu hareket üzerine yorulan sevgilimizi sizce de biraz dinlendirmemiz gerekmez mi? 

O halde işe dinlence denilince akla gelen ilk şeylerden biri olan sallanan sandalye ile başlayabiliriz. Eşiniz için alacağınız sallanan sandalyenin altına kuracağınız bu basit düzenek ile hayatınızın aşkı uzuuun ve huzurlu bir dinlenmeye doğru yola çıkacaktır. :)

8. Işık Yeterli mi Aşkım?

8. Işık Yeterli mi Aşkım?

Sallanan sandalye ile rahat edemeyeceğini düşünüp ille de deri koltuğum diyen sevgiliye eşsiz hizmet. Size düşen tek şey ufak bir molotof çalışmasının ardından havanın kararmasını beklemek hanımlar. 

 Güzel bir keman konçertosu açıp sesi yükseltmeniz durumunda da, siz bahçede şarabınızı yudumlarken salondan gelen minik patlama sesini duymayabilirsiniz.

9. MMMhhhh, Hayatım Soğuk Bir Bira?

9. MMMhhhh, Hayatım Soğuk Bir Bira?

Koltuğuna kurulup gazetesini okuyan sevgilimize buzzzzz gibi bir bira getirerek onun kalbinde dev bir yer edinmeye var mısınız kızlar? 

Lakin bu sürpriz için Tekel'e gitmeden evvel Karaköy Balık Pazarı'na uğrayıp ufak bir alışveriş yapmamız gerekiyor. Aşk hayatımızı canlandırmak için bu kadar zahmete değmez mi sizce de? Cnm yha, nasıl da sevinecek.

10. Maceracı Ruhlar

10. Maceracı Ruhlar

Dinlence dedim de aklıma geldi. Bir ilişkiyi monotonluktan kurtarmanın en güzel yolu tatil değil de nedir? Eğer maceracı ruha sahip bir eşiniz varsa en yakın ''Rent A Car'' dükkanına uğrayıp bir karavan kiralayarak (tabii ki onun kredi kartından) sevgilinizin gönlünü fethedebilirsiniz. 

Ege kıyılarından Akdeniz'e uzanırken elbet park edecek güzel bir yer bulacaksınız. Eşsiz manzaraya karşı hazırladığınız kahvaltıya sevgilinizi çağırdıktan sonra sessizce yanınıza gelmesini bekleyebilirsiniz. Gelmezse biraz merak edip yola devam edersiniz artık, kısmet :)

11. Tatlı Rüyalar Sevgilim...

11. Tatlı Rüyalar Sevgilim...

Sürprizlerle dolu muazzam bir günün ardından sessizce gelen romantik bir geceye hazır mısınız? 

O halde mis kokulu nevresimlerinizin arasına da küçük bir sürpriz saklayarak yatağa uzanın ve gecenin keyfini çıkarın. Kulaklıklarınızı takıp kitabınıza gömülmeniz sol tarafınızda yatan eşinizin sürprizinizle başa çıkma yöntemlerini kahkahalar atarak izlemenize engel olabilir ama vakitli uyumamız lazım değil mi? 

 Hepinize monotonluktan uzak, musssmutlu, huzurlu ilişkiler dilerim....

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ona Küçük Sürprizler Yapın...

İlişkiniz zamanla heyecanını mı yitirdi? Eşiniz size eskisi kadar ilgi göstermiyor mu? Seks hayatınız canlılığını mı yitirdi? İşte etkili çözümler.

Kaynak: https://line.do/ona-kucuk-surprizler-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın