Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin İsmi Ne Olmalı?

etiket Sevgilinin İsmi Ne Olmalı?

Osman Avcı
24.11.2014 - 15:41 Son Güncelleme: 25.11.2014 - 16:08

İsim kadar insanın karakterini yansıtan bir şey daha yok. Peki ama senin sevgilinin adı ne olmalı? Cevap: Bu Test!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk önce senin cinsiyetini öğrenelim!

2. Ünlü bir çift seç!

3. Koluna dövme yaptıracaksın diyelim. Bu ne olabilir?

4. Sevgilinde olmazsa olmaz özellik desek?

5. Haftanın bir gününü seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gerçekleşmesini dilediğin ideal nedir?

7. Bu bahsettiğmiz kişiyle evlendiniz ve kız çocuğunuz oldu. Ona hangi ismi koyarsınız?

8. Peki ya erkek olursa?

9. Hangisi konusunda daha hırslısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Erdem" çıktı!

"Erdem" çıktı!

Sevgilinin ismi Erdem olmalı; çünkü sen 'emrolduğu gibi dosdoğru olan'  birisini istiyorsun: Öteleri bilen, kendini bilen... Seveceğin adamın her şeyden önce diğer varlıklardan bir farkı olmalı  ve insanı insan eden, belki de sultan eden şey erdemdir. Erdem ismi; namusu, saygıyı ve idealizmi simgeler, hiç kuşkusuz!

"Çağdaş" çıktı!

"Çağdaş" çıktı!

Senin sevgilinin adı Çağdaş olmalı; çünkü sevgilin olacak kişinin, her şeyden önce kafası açık olacak. Aydınlanmış ve aydınlatabilecek kıvama da gelmeli. Ve en önemlisi maddeten olmasa bile, manen Mustafa Kemal'in soyundan gelmeli. Onun 40'ta biri olsa zaten, al sana ideal sevgili :)

"Barış" çıktı!

"Barış" çıktı!

Senin sevgilinin ismi Barış olmalı, çünkü sevgilinin olacak kişinin en başta ince bir insan olmasına dikkat ediyorsun. Hassas ve duyarlı olmalı ayrıca. Gamsız, duygusuz insanlar hiç sana göre değil. Alttan almayı bilmeli ve ilişkide savaşlar yerine, barışları tercih etmeli, ki 'Barış'lar, hiç kuşkusuz, en asil duyguların insanıdır.

"Uzay" çıktı!

"Uzay" çıktı!

Senin sevgilinin adı, Uzay olmalı. Sen; seveceğin kişinin, her şeyden önce, orijinal olmasına bakarsın. Ama bu kişi, asla, orijinal olayım diye kastırmayacak, fabrika çıkışı öyle olacak. Ayrıca Uzay ismi, hem gizemi, hem de sonsuzluğu simgelediğinden, Uzay'lar hep sıradışı kişilikler olmuştur. Oturup Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi, Star Wars muhabbeti edemeyeceğin erkeği, al çöpe at zaten :)

"Burak" çıktı!

"Burak" çıktı!

Senin sevgilinin adı Burak olmalı. Sen bir erkekte öncelikle, yakışıklılık, en olmadı karizma arayanlardansın. Zaten herkes arar da, ikiyüzlülük yapıp, başka şeylere yönelir, kimse birbirini kandırmasın şimdi. Hem çirkine baka baka ömür geçer mi, geçmez tabii ki. Sevgilin, taş meslek lisesi mezunu değilse, neylersin öyle adamı. Burak'larınsa en genel özelliği işte tam olarak bu :)

"Demir" çıktı!

"Demir" çıktı!

Senin sevgilinin adı, Demir olmalı; çünkü sen bir erkekte, her şeyden önce zeka arayanlardansın. Entelektüel ve bilgisi-algısı İlber Ortaylı kıvamındaki kişiler oldum olası seni kendine çeker durur. Demir'ler işte tam bu tarife uyuyor. Adlarıyla paralel olarak, 'demir' gibi karakterleriyse cabası!

"Devrim" çıktı!

"Devrim" çıktı!

Senin sevgilinin adı Devrim olmalı. Sana göre ideal erkek, her şeyden önce Sokrates'in 'Nosce Te İpsum' (kendini bil!) sözünü içselleştirmesi ve bu sözü yürürlüğe koyması gerekir. Halkların eşitliğine inanmalı, adaletin yılmaz savunucusu olmalı ve her şeyden öte özgürlükçü olmalı. Kafasındaki tabuları, İbrahim'in putları misali yıkmalı ayrıca. Haziran'da da ölmenin zor olduğuna inanmalı son olarak. Adı Devrim olan bir adam, bunlara sahiptir, bize güvenin :)

"Rüzgar" çıktı!

"Rüzgar" çıktı!

Senin sevgilinin adı kesinlikle Rüzgar olmalı; çünkü sen doğanın bir parçası olduğuna inandığından, sevgilinin de aynı senin gibi doğanın bir unsuru olması gerektiğine inanıyorsun. Evet Rüzgar'lar; doğanın insanıdır; bir 'ağaç' için gerekirse kendini riske atar. Hayvanseverdir de. Rüzgar'la ömrün uzar be! :)

"Murat" çıktı!

"Murat" çıktı!

Senin sevgilinin adı Murat olmalı. Öncelikle sen gerçekçi bir insansın ve gerçek dünyada, hem yakışıklı, hem karizmatik, hem zeki, hem de başarılı insanlar yok; bu tip adamlar filmlerde oluyor. Zaten olmasına gerek yok. Yani senin için ideal erkek, seni sevsin, sadık olsun ve sana saygı duysun yeter. Sağlam ilişkinin temeli budur. Çünkü cevaplar, sandığımız gibi Kaf Dağı'nın ardında değil, hemen yanıbaşımızdadır. Murat da, seni bir ömür boyu sevecek adamın ismi. Mutluluklar!.. :)

"Elif" çıktı!

"Elif" çıktı!

Senin sevgilinin adı, Elif olmalı. Çünkü sen Elif harfi misali düzgün bir kadın arıyorsun. Her şeyin başı Elif'tir çünkü; yalındır onlar, yalansızdır, durudur ve dahi temizdir. Ayrıca sen kısa süreli şeylerin adamı olmadın, olamazsın; bu yüzden Elif'ler yaratılışı gereği 'Bir Ömür'lük olduğundan, tam senin ruhuna göre!

"Ülkü" çıktı!

"Ülkü" çıktı!

Senin sevgilinin adı Ülkü olmalı. Sen bir kadında evet güzellik, asalet, zeka gibi şeyleri de arıyorsun; ama her şeyden önce, onda bir 'ruh' arıyorsun. Öyle bir ruh ki, sen düştüğün zaman elinden tutup kaldırabilecek. Güç yani: Hani var ya, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan kadınların ruhu, heh ondan işte! Bu ruh, Ülkü'de olamayacak da Pelinsu'da mı olacak :)

"Duygu" çıktı!

"Duygu" çıktı!

Senin sevgilinin adı, Duygu olmalı. Sen bir kadında, her şeyden öte, anlamlı bir bakış arayanlardansın. Evet evet, kadının sana baktığı zaman, o anlam denizinde boğulmalısın; ciğerlerine su dolmalı; o garip acıdan zevk almalısın. Aşık olmalısın yani, bu kadar net! Kısaca şu dünyada 'Duygu'lar yoksa, al onu çöpe at, o derece!

"Deren" çıktı!

"Deren" çıktı!

Seni sevgilinin adı Deren olmalı; çünkü sen bir kadını çılıgınlık derecesine göre değerlendiriyorsun. Deren'ler çılgındır, ne zaman ne yapacağı belli olmaz, Pandora'nın kutusu gibidir bir nevi. Eğlenmeyi, anın tadını çıkarmayı da bilir. Bu; kıyafetine, konuşmasına da bulaşmıştır. Alışılagelmiş ve rutin şeyleri onda bulmak imkansızdır. Ayrıca, aziz kardeşim, adı Deren olan bir kadının çirkin olma ihtimali var mı Allasen :)

"Ece" çıktı!

"Ece" çıktı!

Senin sevgilinin adı Ece olmalı. Tamam senin için bir kadında zeka önemli, zarafet de, asalet de... Ama hiç lafı dolandırmaya gerek yok, güzellik en önemli kriter, hiç şüphesiz. Sevgilinin yüzüne baktığın zaman mutlu olacaksın; yaşamak, çalışmak, didinmek için motivasyonun olacak. Ve saygıdeğer dostum Ece'lerin ortak özelliği acayip güzel olmalarıdır :)

"Bengü" çıktı!

"Bengü" çıktı!

Senin sevgilinin adı Bengü olmalı; çünkü sen bir kadında her şeyden önce derinlik ve zeka arayanlardansın. Tamam güzellik de çook önemli, kabul! Ancak allah aşkına, bir ömür birbirinizin yüzüne baka baka geçer mi, geçmez pek tabii ki! Oturup muhabbet etmedikten sonra, yersin öyle ilişkinin ızdırabını :)

"Evrim" çıktı!

"Evrim" çıktı!

Senin sevgilinin adı, hiç kuşku yok ki, Evrim olmalı. Senin aradığın kadının öncelikle kendini tanımlayabilmiş olması gerekiyor. Aptal, bilgisiz kadın, isterse Miranda Kerr olsun, anında soğuyorsun ondan. Dolu olmalı, aydınlanmış olmalı. Adı Evrim olan bir kadının aptal olma ihtimali ise: Yok!

"Yağmur" çıktı!

"Yağmur" çıktı!

Senin sevgilinin adı Yağmur olmalı; çünkü sen doğanın bir parçası olduğuna inandığından, sevgilinin de aynı senin gibi doğanın bir unsuru olması gerektiğine inanıyorsun. Evet Yağmur'lar; doğanın insanıdır, bir 'ağaç' için gerekirse kendini riske atar. Hayvanseverdir de. Yağmur'lar durudur duru!

"Zeynep" çıktı!

"Zeynep" çıktı!

Zeynep'lerin en evrensel özelliği: Acayip bir güzellikleri olmasıdır. Evet nazlılardır ve evet az birazcık da kaprislilerdir, size çok çektirebilir yani :) Fakat böyle güzel bir kadın için, az biraz uğraşmaya değmez mi? Zaten Zeynep denilen bu ömür törpüleri, bu hareketleri nev-i şahsına münhasır oldukları için yapıyorlar. Ayrıca şarkıları da hazır: 'Zeynep bu güzellik, var mı soyunda?'

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3104
2056
1497
908
852
735
713