Görüş Bildir
Haberler
Senin Hangi Kedi Irkından Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

Senin Hangi Kedi Irkından Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

Sen kedisin, o ne şüphe! Ama acaba hangisi? Bakalım tahmin edebilecek miyiz?

1. Karnımız doymadan şurdan şuraya gidemeyiz biz, o yüzden önce bi beslenelim. Hangisini yemeyi tercih ederdin?

2. Ne o? Nasıl oynanıyor? Hangisini oynayalım? Yakaladık mı?

3. Aramızda bazı sinsiler var... Kim o köpekleri sevenler?!

4. Allah aşkına bu insanların derdi ne, ne istiyorlar yaa?!

5. Son olarak: Senin yaşam alanın nereler peki, evde misin, sokakta mı?

Asaletin bedeli: Siyam Kedisi!

Asaletin bedeli: Siyam Kedisi!

Bu ne asalet, bu ne güzelliktir yahu. Doğuştan bir karizmasın vallahi! Güzelliğin asilliğin bir yana, bütün kediler sana hizmet etmeye hazır çünkü sen gerçek bir lidersin aslında. Saygın ve sessiz duruşun, bütün kedi dünyasının sana hayran kalmasını ve dinlemesini sağlıyor. Hayır utanmasan yırtıcı cinslerini bile sıraya dizeceksin öyle bir güç ve ruh seninkisi. Helal olsun sana kedilerin başı!

Sana her gün bayram: Scottish Fold!

Sana her gün bayram: Scottish Fold!

Ya sen de olmasan biz nasıl eğlenir, nasıl vakit geçirirdik belli değil. Enerjine, sempatine hayranız resmen. Şu neşenden biraz da kara kedilere versen de ruhumuzu sömürmeseler keşke! Seni tek kelimeyle anlatmak istesek deli derdik herhalde. Kıpır kıpır, herkesle anlaşan, köpekleri bile sevgi yumağına çeviren, hop orda hop burda manyak mı manyak bir şeysin sen. Soyumuz sensiz hep bir eksik kalırmış, iyi ki varsın!

Kedilerin Babası: Tekir!

Kedilerin Babası: Tekir!

Sen bu hayatta göreceğini görmüş, herkesi tanımışsın. Kedisinden de, köpeğinden de, insanından da kazık da yemişsin, iyilik  de görmüşsün. O yüzden de sert bir mizacın var hep senin, biraz da kalender! Kime nasıl davranman gerektiğini çok iyi biliyorsun, gururunu kimseye yedirtmezsin! Şımarmazsın, haddini bilirsin keşke biraz senden kedilik dersi alsa herkes!

Özgürlüğün kendisi: Van Kedisi!

Özgürlüğün kendisi: Van Kedisi!

Senin özgür ruhun etrafındaki çok kediye ilham oluyor adeta! Farklılığınla hepsinden çok daha özel bir yerde olmayı başarabiliyorsun. Sahiplenilmek gibi bir kaygın asla yok, kısıtlanmadığın sürece her yere uyum sağlarsın. Ama senin bir diğer takıntın da temizlik, asla pis ve pasaklı yerleri, insanları sevmiyorsun. Senin o eşsiz görünümüne ayak uyduramayanlara sinirlenirsin! Hakkın da kim senin kadar güzel ki?

Minnoşluk senin velinimetindir: Exotic Shorthair!

Minnoşluk senin velinimetindir: Exotic Shorthair!

Bu kadar tatlı olmak zorunda değildin! Senin yüzünden kaç tane insan bize burun kıvırdı biliyor musun? Çünkü sen kolayca mutlu olmayı başarabilen, çok bir beklentisi olmayan, sadece sevilmeyi bekleyen çok narin ve tatminkar bir kedisin. Biz senin gibi olamayız... Bazı şartlartımız var. Ama sen seni seven ve mutlu eden herkese kucağını açmaya dünden razısın, hep çok sevilen bir kedisin bu yüzden de. Umarız bir gün senin pozitif seviyene ulaşabiliriz biz de, o zaman kadar sana iyi gülücükler!

Huysuz ve tatlı kedi: Grumpy!

Huysuz ve tatlı kedi: Grumpy!

Tatlıyı kırılmayasın, bir de türümüze saygımızdan dedik. Sen ne huysuz, ne aksi bir kedisin kardeşim bu kadar kasacak ne var ya? Ne yani karnını okşamadılar diye mi dünyaya küstün abi, ee tekir napsın sokaklarda derbeder, o bu kadar şikayet etmiyor ya?! Tamam sen de haklısın bu senin kendini koruma içgüdün, kimseden sana zarar gelsin istemiyorsun da, boşver ya, seni her türlü sevecek her şeyden korayacak insanlar elbette vardır, bırak onlar düşünsün. Sen keyfine bak!

Felix'in akıllı ve muzip dünyasını görmek için haydi #sendepatile

Felix'in akıllı ve muzip dünyasını görmek için haydi #sendepatile

Felix'in patili dünyasına girmek için hemen tıkla!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Asaletin bedeli: Siyam Kedisi! Yalnız bana sen yırtıcı hayvanları dize getirirsin dedi ama ben köpeklerden korkarım.

Asya

Asaletin bedeli: Siyam Kedisi! kedimle ayni türdeyiz :)

Cyntia

Sana her gün bayram: Scottish Fold! Ya sen de olmasan biz nasıl eğlenir, nasıl vakit geçirirdik belli değil. Enerjine, sempatine hayranız resmen. Şu neşende... Devamını Gör