Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Aşk İnsanısın?

etiket Sen Ne Kadar Aşk İnsanısın?

Sevgililer gününde çözmelik, sevgiliye de çözdürmelik, hatta hızını alamayıp whatsapp grubundaki herkese de göndermelik güzel mi güzel bir testle karşınıza çıkalım dedik Onedio ahalisi! Bakalım kimler tam bir aşk insanı çıkacak, buyrun testimize 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En sevdiğin rengi sorarak başlayalım.

2. Bugüne kadar kaç sevgilin oldu diye sorsak?

3. İlişkilerinde bitiren hangi taraf oluyor genelde?

4. En uzun ilişkin ne kadar sürmüştü desek?

5. Kafayı biraz dağıtalım, hayalindeki ülke hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinde olmasını istediğin en önemli özellik hangisi?

7. Bu gif'lerden hangisi ilişkilerini tam anlamıyla özetler?

8. Son olarak; özel bir günde sevgilinden gelen ne tür bir hediye seni daha çok mutlu ederdi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İliklerine kadar aşk insanısın!

İliklerine kadar aşk insanısın!

Aşk senin için adeta yaşama sebebi. Aşksız yapamıyorsun, eksik hissediyorsun, mutsuz oluyorsun. Hayat adeta zindan oluyor. Aşkı bulduğundaysa adeta çocuklar kadar şen oluyor, etrafına neşe saçıyor, çevrendekilerin enerjisini de kendi enerjinle beraber tavan yaptırıyorsun. Aşkına da her zaman sadıksın, birini sevdin mi gözün dünyayı görmüyor, her şeyini sevdiğine adıyorsun. Onsuz yaptığın hiçbir aktiviteden keyif almazken, onunlayken en küçük şey bile seni deli gibi eğlendirip keyiflendiriyor. Aşk resmen senin için var edilmiş bir kavram!

Aşkın kitabını yazmışsın!

Aşkın kitabını yazmışsın!

Sen aşkın tanımını adeta baştan yazmışsın; eski sevgililerin kaç kişiyle beraber olurlarsa olsunlar, akıllarının bir köşesinde eninde sonunda hep sen oluyorsun. Karşındaki insanda aşkın sayesinde inanılmaz derin etkiler bırakıyorsun, sıkıntınsa ilişkilerini uzun süre devam ettirememen. Aşkını doruklarda yaşıyorsun; fakat bu müthiş yoğunluk yerini bir süre sonra heyecan kaybına bırakıyor. Bu nedenle de kusursuz bir aşık olduğunu söyleyemiyoruz, ama bunun karşındaki insanda seninki kadar yoğun bir aşk bulunmamasından da kaynaklanmış olabileceğini düşünerek aşkına 10 üzerinden 8 puan veriyoruz!

Aşkla da, aşksız da yapamıyorsun!

Aşkla da, aşksız da yapamıyorsun!

Senin aşkla aran biraz çalkantılı... Ya aradığı aşkı bir türlü bulamayanlardansın, ya da bulup bulup istemeden de olsa eline yüzüne bulaştıranlardan... Aşkı çok istediğin bir gerçek, ama iş aşkı yaşamaya gelince biraz kısa devre yapıyorsun. İşin daha da garibiyse çevrendekilere verdiğin aşk önerilerinin baya baya işe yarıyor olması, sorun aynı önerileri kendi ilişkilerine uygulayamaman; bir nevi 'Terzi kendi söküğünü dikemez' durumu seninki anlayacağın. Son olarak da ekleyelim; aşk yerinde oturup doğru kişiyi beklemek değildir her zaman, ayağa kalkıp doğru kişiyi aramaktır da; bunun farkında olman gerekiyor.

Senin aşka karşı adeta alerjin var!

Senin aşka karşı adeta alerjin var!

Aşk sana çok uzak bir kavram. Aşkın sorumluluğu altına girmek, bir kişiye uzun süre bağlanıp kalmak hiç sana göre değil. Bu zamana kadar bir çok ilişkin olsa da hiçbirinin temelinde aşklar yatmamış, küçük hoşlantılardan ibaret olmuşlar hep. Bu nedenle de hep kısa süreli ilişkiler yaşayıp bir nevi daldan dala atlamışsın. Bunun iyi yanları da olmuş üzerinde, bir çok insan tanımış ve bakış açını da oldukça geliştirmişsin; bunlar hep hayatında faydalı olacak şeyler. Yine de bu durum sonsuza kadar böyle gitmeyecek, benden söylemesi. Biri karşına çıkacak ve seni sudan çıkmış balığa döndürecek, kimse ömür boyu aşktan kaçamaz çünkü...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2771
1365
444
281
266
192
74
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tyotu10

Sevgilin var mı sorusuna neden yanıt olarak :( verilmiş? Acınacak bir şey mi sevgili sahibi olmamak? Adam gibi yok deyin işte.

waldorf cornelia

aşklada aşksızda yapamıyorsun :D

Defne Türe

Aşk insanıymışım -,- doğru ama aşk acısı çekiyorum :(