Görüş Bildir
Haberler
Sen Nasıl Bir Kalbe Sahipsin?

etiket Sen Nasıl Bir Kalbe Sahipsin?

Yung Boş Ada
18.06.2015 - 15:46 Son Güncelleme: 18.06.2015 - 18:45

Acaba senin nasıl bir kalbin var hiç merak ettin mi? Verdiğin cevaplara göre nasıl bir kalbin olduğunu söyleyeceğiz sana, hazır mısın? Hadi başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; nerede yaşamak isterdin?

2. Başkalarından almayı beklediğin şey nedir senin?

3. Bunlardan hangisi senin için doğru?

4. Bunlardan hangisi senin için daha mutlu edici?

5. Doğum günlerini nasıl kutlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dürüst ol şimdi, gerçekten eğlenceli biri olduğunu düşünüyor musun?

7. Duşta şarkı söyler misin peki?

8. Peki sence liderlik vasıflarını taşıyor musun?

9. Şimdi de tatil için bir yer seçmeni istiyoruz!

10. Son olarak senden küçük birinden aldığın bir tavsiyeye güvenir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen "Yumuşak" bir kalbe sahipsin!

Sen "Yumuşak" bir kalbe sahipsin!

Senin çok yumuşak, sıcak ve hassas bir kalbin var. Ayrıca senin kalbin neredeyse tüm dünyaya yetecek kadar çok sevgiyi barındırıyor. Senin gibi bir insan yok bu dünyada resmen. Sen yaptığı her işe sevgisini katan, her şeye sevgiyle dokunup güzelleştiren bir insansın. Sevgi senin için bu dünyadaki en önemli şey. Yalnız kalbinde kırıklar da yok değil. Sevmeyi bilmeyen, bencil insanlar tarafından birçok kez kırılmış kalbin. Ama her kırıktan sonra daha da güçlenmiş ve benzersiz bir kalp olmuş. Sen gerçekten eşsiz bir kalbe sahipsin.

Sen "Cömert" bir kalbe sahipsin!

Sen "Cömert" bir kalbe sahipsin!

Sen insanlara verebildiğin kadar çok sevgi ve mutluluk veren bir insansın. Küçük sürprizler yapmak, minik hediyeler almak çevrendekilere senin en çok sevdiğin şeylerden biri. Çünkü sen onların yüzündeki mutluluğu gördükçe daha çok mutlu oluyorsun. Bu devirde genelde insanlar daha çok almak, daha çok almak isterken sen tam tersine, onlara daha çok vererek daha mutlu oluyorsun.

Sen "Özverili" bir kalbe sahipsin!

Sen "Özverili" bir kalbe sahipsin!

Sen kendinden önce hep başkalarını düşünürsün. Kendini bir kenara bırakır, önce başkaları ne istiyorsa onu yaparsın. Hatta bazen kendini bile unutursun böyle yaparak. Resmen başkalarını mutlu etmek, başkalarına yardım etmek için doğmuş gibisin. Senin bu hayattaki yegane gayen insanlara yardım etmek. Yalnız senin bu yönünü kullanıp da seni üzen çok insan olmuş. Çünkü senin aksine insanlar bencil. Keşke herkes senin gibi olsa.

Sen "Mutlu" bir kalbe sahipsin!

Sen "Mutlu" bir kalbe sahipsin!

Senin kalbin hep pozitif duygularla dolu. Senin kalbinde iyilik var, mutluluk var, neşe var. Tek bir kötü duygu bile yok resmen. Senin kalbin seni çok güzel bir insan yapmış. Adeta güneş gibi parlayan, mutluluk kaynağı yapmış seni. Çevrende en çok sevilen insanın sen olduğuna hiç şüphemiz yok.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
610
355
138
58
31
27
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın