Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Meslek İçin Yaratılmışsın?

etiket Sen Hangi Meslek İçin Yaratılmışsın?

Onedio Content
06.03.2015 - 14:05 Son Güncelleme: 27.11.2017 - 12:12

Salak eğitim sistemi, çevre baskısı yüzünden falan aslında istediğimiz mesleği yapamıyoruz; ama hepimizin kafasının köşesinde bir meslek kalıyor; belki de o meslek için yaratılmışızdır, kim bilir?!

'Hangi mesleği seçmeliyim?' diye kendine sürekli sorular soruyorsan doğru yerdesin. Hangi meslek sana uygun hangisi sana yakışır onun cevabını bu testimizde veriyoruz! 

Gelecekte hangi meslek olacaksın biliyor musun? Seninki hangisi?

Çıkan sonuçları yorum kısmında bizimle paylaşmayı unutma! 

1. İlk olarak yaşını öğrenelim :)

2. Cinsiyetin ne peki?

3. Patron veya müdür olmak ister miydin?

4. Kendini bir hediyeyle ödüllendireceksin diyelim! Bu, ne olurdu?

5. Şu andaki müdürün veya patronun seni nasıl tanımlıyor?

6. Evcil hayvanını seç!

7. Peki ya nerede çalışmak istersin?

8. Pekii, iş arkadaşının kim olmasını istersin?

9. Sen hangi tip bir çalışansın?

10. Sence bir ofisin olmazsa olmaz şeyi nedir?

11. Ofisten çok bahsetmişken cumayı da herkes sever... Peki Efsane Cuma (Black Friday) denilince aklına ne geliyor?

11. Ofisten çok bahsetmişken cumayı da herkes sever... Peki Efsane Cuma (Black Friday) denilince aklına ne geliyor?

Doktor!

Doktor!

Sen çok zeki ve dirayetli bir kişiliksin. Yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorsun. Ayrıca zorluklardan kaçmak sende yok. Yüzleşebiliyor ve sorumluluk alabiliyorsun. Daha da önemlisi bunları büyük bir zevkle yapıyorsun. Çalışkansın ve pek tabii ki de ulu bir amacın var: İnsanlara yardım etmek. Kısaca sen doktor olmak için yaratılmışsın.

Bilim İnsanı!

Bilim İnsanı!

Sen oldukça analitik, planlı-programlı ve zeki birisin. Bilgiye karşı çok büyük bir açlığın var ve bu konuda da asla sınırın yoktur: Bu dünyadaki bilinebilecek her şeyi bilsen bile, kendini yine de hiçbir şey bilmeyen bir cahil sayarsın, öyle bir sınırsızlıktan bahsediyoruz burada. Soru sormayı çok seviyorsun; çünkü doğru sorunun her şey olduğunu biliyorsun. Kısaca sen bu dünyaya yeni icatlar, yeni keşifler ve yeni teoriler bulmak için gelmişsin!

Aktivist!

Aktivist!

Senin en öne çıkan özelliklerin, duygusallığın, azmin ve pek tabii ki inatçılığın. Yani seni inandığın şeylerden hiçbir şey asla vazgeçiremez. Bu özelliklerin eskiden senin başına türlü belalar açmadı değil; fakat sen bu özelliklerini erdeme çevirmeyi bildin. Kısaca senin buraya gönderiliş amacın, bu dünyayı değiştirmek ya da en azından o uğurda çabalamak!..

Psikolog!

Psikolog!

Senin çok sıcakkanlı, çok merhametli ve çok duyarlı bir kişiliğin, bir ruhun var. Her şeyden önce dinleyebilme gibi yüksek bir erdeme sahipsin. Yardımseversin de. Oldukça iyi bir konuşmacı, bir hatip olduğunu da söylemek gerek. İkna kabiliyetinden bahsetmiyoruz bile. İlham veriyorsun herkese. Bu özelliklerinle senden çok iyi psikolog olur, sen bunun için yaratılmışsın!

Aşçı!

Aşçı!

Sen oldukça yaratıcı, sabırlı ve titiz bir kişiliğe sahipsin. İnsanları tatmin edecek lezzetler yaratmaktan hoşlanıyorsun; yani eserlerini tattıktan sonra insanları yüzünde oluşan hoş ifade için her şeyini verebilirsin. Kısaca sen bu dünyaya en güzel sanatı icra etmek için gelmişsin: Yemek yapma sanatı; senin yanında olan kilolardan kilo beğenir valla :)

İtfaiyeci!

İtfaiyeci!

Senin çok güçlü bir karakterin var. Çeviksin, hızlı düşünüp hızlı karar alabiliyorsun ve pek tabii ki inanılmaz cesur bir yüreğe sahipsin. Modern süper kahramansın yani, tek özel gücünse mangal yüreğin. Fakat yine de mütevazisin, ki bu da seni erdemli, yüce ruh yapıyor. Kısaca sen başkalarını kurtarmak için yaratılmışsın!

Hakim!

Hakim!

Sen adaletin, hakkın, hukukun insanısın; oldum olası böyleydin. Senin terazinin her iki kefesi de hep dengededir yani. Objektifsin; suçu kendi kardeşin işlemişse bile, gözünü kırpmaz kalemini kırarsın. Düzenlisin ve acele kararları sevmiyorsun. Bir şeyin sonucuna varırken illaki tüm yönlerini düşünüp karar veriyorsun. Kısaca sen bu dünyaya hakim olmak için gönderilmişsin, ey adaletin yılmaz savunucusu!

Yazar!

Yazar!

Senin oldum olası yazma çizme işleriyle aran iyiydi. Bu özellikse doğuştandır, sonradan kazanılamaz. Geniş bir hayal dünyan var, artistiksin, yaratıcısın. Gözlem yeteneğine ise diyecek hiçbir şey yok, tam bir insan sarrafısın sen. Ancak her şeyin ötesinde, senin olayın 'düşünmek', ki çoğu kişi ne yazık ki yapamıyor bunu. O düşünceler beyaz a4'e öyle bir akıyor ki, sanarsın sihir. Kısaca sen bu dünyaya anlat diye, yaz diye gelmişsin. Başka bir işte istesen de başarılı olamazsın...

Mimar!

Mimar!

Sen oldukça detaycı bir insansın; sana öyle bir göz verilmiş ki, istemesen de detayları görebiliyorsun. Başarıya aç bir insan olduğunu da söylemek gerek. Ayrıca sen oldum olası basit, adi, sıradan şeyleri sevmedin, sevemedin. Klassın, zarifsin, elitsin. Kısaca sen mimar olmak için yaratılmışsın; çünkü sen hem sanatın hem de sayıların insanısın: Muhteşem denge!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kayra Uslu

bilim insanı cıktı cıkanlar beyen atsın

Ördekkaç

PUHAHAHHHQAHA YORUM KOMİK BU KADAR BEĞENİLMESİ DAHA DA KOMİK

Deniz Dolu

doktor oldum ama beynimin yetmeyeceğine inanıyorum mesela.ooo pardon telefonu bağısağınızda unutmuşum sorry

Beytullah Savaş

köpek seçmek filan ne alaka yani bunların meslek seçmeyle ne alakası var aq

Abdulmelik Polat

Birde bir filmde gördüm iş görüşmesine giden bir adama kendini hangi hayvana benzettiğini sormuşlar adamın ifadesi bana gülme krizi yaşattı 😄😄