Görüş Bildir
Haberler
TV
Ruh Hastası Japon Televizyonlarından İnsanı Hayattan Soğutan 21 Yarışma Programı

etiket Ruh Hastası Japon Televizyonlarından İnsanı Hayattan Soğutan 21 Yarışma Programı

Borgen
03.06.2016 - 16:10

Japon televizyonları görüp görebileceğiniz en acayip programlara ev sahipliği yapıyor. Aklınıza gelmesi imkansız, en tuhaf, en alışılmadık, haydi açık konuşalım en manyakça formatlara burada tanık olabilirsiniz. 'Yok artık' dedirten, bu kadar da olmaz diye isyan ettiren, insanların hangi motivasyonla katıldığını anlamakta güçlük çekeceğiniz ama izleyicisi bol bu yarışmalardan bazılarını derledik. Bunlar buz dağının görünen kısmı. Nasıl bir çılgınlık dönüyor bu memlekette varın gerisini siz hesap edin..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Komodo ejderinden kaçmaca.

Çok basit. Vücudunuza bağlı uzunca bir ipin ucuna bir parça çürümüş et bağlıyorlar ve komodo ejderinin kokuya gelip etin peşine düşmesini bekliyorsunuz. Belli bir mesafeyi eti ejdere kaptırmadan koşabilirseniz kazanıyorsunuz. Kazanmayı bırakın, yarışmaya niyetlenmiş olmak için bile yürek yemiş olmak gerekiyor.

2. Ağza hamam böceği üflemece.

En iğrençlerinden biri bu herhalde. Ortasına hamam böceği konulmuş uzunca bir boruyu tüm gücünüzle üfleyip diğer yarışmacının ağzına sokmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca kaybeden taraf ağzına giren hamam böceğini yemek zorunda. İnsanı televizyondan, Uzak Doğu'dan ve hatta hayattan soğutan bir yarışma.

3. Boxer'da en fazla sayıda topu taşıyıp onunla rakibi vurup devirmece.

Boxer'ınızın içinde ne kadar çok top taşıyabilirseniz rakibinize fırlatıp onu düşürmek için o kadar çok hakkınız oluyor. Allah akıl fikir versin ne diyelim.

4. Japon usulü Çarkıfelek.

Çarkı çeviriyorlar ve gelen sayı kadar iki bacağınızı bir alet yardımıyla yanlara doğru geriyorlar. Esnek olan kazanıyor. La havle dediğinizi duyar gibiyim.

5. Tahmin yapıp popo öpmece.

Bir kadın ve bir erkek paravanın arkasına geçip sadece popoları açıkta kalacak şekilde duruyorlar. Siz de seçtiğiniz popoyu gelen talimatlar doğrultusunda öpüyor, kendisiyle yakın temas kuruyorsunuz. Sonra paravan açılıyor ve erkek poposunu öpen kaybediyor. Kimin aklına gelmiş bu fikir gerçekten tebrik etmek lazım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önce kim başaracak.

İki kadın yoldan rastgele seçtikleri iki erkeğe aynı anda mastürbasyon yapmaya başlıyor ve önce orgazm olan kazanıyor. Diğerinin de pek kaybettiği söylenemez aslında. Böyle bir formatı görünce insan bi' afallıyor ister istemez.

7. Meme titretmece.

Memeye tireşim sayısını ölçen bir alet takılıyor ve diğer yarışmacının memesini sallayarak en fazla sayıda titreşimi elde etmeye çalışıyorsunuz. Nasıl olmuş da kadın-erkek karışık oynatmamışlar insan ona şaşırıyor.

8. Tanımadığınız seksi bir kadına ne süreyle bakarsınız?

Aslında bir nevi kamera şakası gibi. Yarışmacı yarıştığından habersiz. Ortama seksi bir kadın yerleştiriliyor ve etrafından geçen erkeklerin ona toplamda kaç saniye baktıkları hesaplanıyor. En az bakan, kendine en çok hakim olan, taciz sınırlarına dayanmayan yarışmayı kazanıyor.

9. Kutu açmak.

Yalnız bu bildiğiniz kutu açma oyunlarından biraz farklı. Çıplak bir kadının önünde duran kutulara topları atarak onları kırmaya ve kadını çıplak bir biçimde ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bu esnada arkanızdan sizi çeken ipe karşı koyamazsanız da katran benzeri bir sıvıya bulanıyorsunuz. Üstün bir anlamsızlık ürünü yarışma daha...

10. Orgazm olmamaya çalışmak.

Bir gay, bir heteroseksüel erkeğe oral seks yapıyor ve orgazm olmasını sağlamaya çalışıyor. Heteroseksüel erkek kendine hakim olabilirse yarışmayı kazanıyor. Yarışmalarda görüp görebileceğiniz en acayip kapışma bu olabilir muhtemelen.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sütyen çekmece.

Burnunuz, meme uçlarınız ya da derinizin en ince olduğu yerlerden birine mandallarla ipler takılıyor. Diğer ucu ise karşınızdaki kadının sütyenine bağlı. Mandalların bağlı olduğu uzvunuzla ipi çekerek sütyenini çıkarmaya çaşıyorsunuz. Biz de allah akıl fikir versin kardeş diyoruz.

12. Biri size mastürbasyon yaparken şarkı söyleyebilmece.

Bu da muhtemelen görüp görebileceğiniz yarışmalar arasında en acayiplerinden. Bildiğiniz ses yarışması formatında şarkı söylüyorsunuz ancak bunu yaparken birisi size mastürbasyon yapıyor. Dikkatinizi dağıtmamanız, sözleri unutmamanız, şarkıya ara vermeden aynı şekilde devam etmeniz lazım. Gerçek bir sınav!

13. Erojen bölge kırbaçlamaca.

Şekilde görüldüğü üzere malum eyleme en uzun süre daynamak üzerine kurulu bir başka manyaklık örneği daha.

14. Popoya kafa saplamaca.

Sorulan soruyu her bilemediğinizde kafanızın hizasında poposu size dönük şekilde duran arkadaşınız size bir adım daha yaklaşıyor. Kimin suratı daha önce arkadaşının poposuyla temas ederse o yarışmayı kaybediyor. İnsan, 'Hay sizin yapacağınız işe' diye sövmekle, acımak arasında gidip geliyor.

15. Kertenkele saldırısına direnmek.

Kafanızı bir delikten sokuyorsunuz ve karşınızda dev bir kertenkele var. En uzun süre kafasını çekmeden durabilen kazanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Surata gaz çıkarmak.

Bunun açıklamasını dahi yapmak istemiyorum. Artık ne anladıysanız o :(

17. Kaplumbağacılık.

Aralarında en normal olanı, senin benim oynayabileceğimiz türden bir yarışma. Kaplumbağa kostümü giyip oyundaki partnerinizi sırtınıza alarak, gözleriniz içeriden bağlıyken parkuru suya düşmeden geçmeniz gerekiyor.

18. Memelere doğru kaymaca.

Yapmanız gereken; kayan bir platform üzerinde hızlanıp memelere değmeden, olabilecek en yakın yerde durabilmek. Şayet temas ederseniz elektriğe maruz kalıyorsunuz. Japonlardan bir başka ruh hastası yarışma daha.

19. Hostes soymaca.

Bir grup manyak, bir platformu döndürerek örme elbisesinin ucu platforma bağlı olan hostesi soymaya çalışıyor. Elbiseyi tamamen sökmeyi başarırlarsa kazanıyorlar. Nasıl bir beynin ürünü bu yarışmalar insan merak etmeden duramıyor.

20. Japon usulü bilgi yarışması.

Sorulan soruyu bilemezseniz bir mekanizma aracılığıyla testislerinize şamar yiyeceğinizi hatırlatalım. Öyle 'Kim Milyoner Olmak İster'deki gibi elinizi sıkıp teşekkür ederek göndermiyorlar yani.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Ağızdan ağıza.

Ağzınıza bir böcek ya da örümcek veriyorlar, onu ağzınızdan arkadaşınızın ağzına iletiyorsunuz, o diğer arkadaşınıza iletiyor, böyle böyle son adama kadar gidebilirseniz kazanıyorsunuz. Japonların iğrençlikte sınır tanımadıklarının bir başka kanıtı daha.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2181
1719
623
334
193
131
97
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tulpar

Adamlar kimse TV izlemesinde millet bilime-teknolojiye odaklansın diye koymuşlar bence bu programları :D Ne akıllı millet bu Japonlar yahu, korkulur onlardan :D

Erdem Gündoğdu

oha tam mehmet ali erbillik ülke