Görüş Bildir
Haberler
Onedio Falcılık Hizmetleri Sunar: Kahve Falına Bakıyoruz!

etiket Onedio Falcılık Hizmetleri Sunar: Kahve Falına Bakıyoruz!

Dale Cooper
15.06.2017 - 13:59

Senin için kabarmışlardan, uzun yollardan ve ay bu fala bakılmazlardan sıkıldınız mı?

O halde buyrunuz. 

Onedio müneccimlik hizmetiyle aradığınız fal ayağınıza geldi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kahveni içtin, falını kapattın! Hadi hayırlısı... Fincanı açtığında genellikle telve dibe çöküyor mu?

1. Kahveni içtin, falını kapattın! Hadi hayırlısı... Fincanı açtığında genellikle telve dibe çöküyor mu?

2. Fincanın iç çevresi nasıl gözüküyor?

2. Fincanın iç çevresi nasıl gözüküyor?

3. Fincanın iç çevresi veya dibinde büyük gözcükler bulunuyor mu?

3. Fincanın iç çevresi veya dibinde büyük gözcükler bulunuyor mu?

4. Falında en çok hangi şekillerle karşılaşıyorsun?

4. Falında en çok hangi şekillerle karşılaşıyorsun?

Falını yorumlamaya başladık! Son bir adım kaldı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Son olarak tabaktaki kahve tabakası ne kalınlıkta oluyor?

5. Son olarak tabaktaki kahve tabakası ne kalınlıkta oluyor?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koşturmacalardan yorulmuşsun besbelli...

Tatlım, verdiğin cevaplar biraz karışık ve yoğun bir dönemden geçtiğinin ilk habercisi!

Son dönemde başın çok sıkışık, uğraşman gereken bir sürü şey olmuş. Aslına bakarsan kimi zaman elde avuçta somut bir şey de olmamış lakin sürekli oradan oraya koşturup durmuşsun. Ama merak etme bu dönem bitti sayılır artık rahatlama ve tatil vakti.

Tatilini iyi değerlendirmeni öneririm zira hiç farkına varmadığın bedensel ve zihinsel bir yoğunluk üzerine dağ gibi çökmüş. Hareketli değil de daha durağan bir tatil seçmen senin için daha hayırlı olacak gibi görünüyor. 

Genel olarak ilişkilerinde de birtakım pürüzlenmeler var ancak birçoğu da tamamen senin evhamın. Lütfen kafanda bir şeyleri büyütüp kendine gereksiz yere yüklenme. 

Senin hayatın bu yaz sonuyla bambaşka bir rüzgâr kazanacak. Her zaman için en hayırlısını dilemeyi asla unutma! 💋

Kara kedi gireceğine aramıza...

Verdiğin cevaplar senin sıkıntılı bir ilişki döneminden geçtiğinin ilk habercisi güzelciğim!

Duygusal ilişkin ve arkadaş çevrende ciddi problemler yaşadığın bir dönem geçirmişsin gibi görünüyor. Fakat yavaştan bu sıkıntıları atmaya başlayacaksın. Herkesi bir elekten geçirme ihtiyacı duyuyorsun zira artık insanlar sana tabiri caizse gerçek yüzlerini göstermeye başlamışlar. 

Yalnız şöyle bir noktaya değinmek gerek! Tüm bu kırgınlıklar içerisinde yanılgıya düştüğün biri var. O birazcık senin bu döneminden nasibini almış gibi görünüyor. Böyle bir tepede oturmuş senin yolunu gözlüyor, aklının bir köşesinde de aranıza bir kara kedi girdiği düşüncesi. O kişinin gönlünü ferahlatmalısın tatlım. 

Son olarak bu dönem yüklü harcamalardan kaçınsan biraz iyi olur zira geçmişten bir borç ortaya çıkmış, yakında haberin olacak. Ama sonrasında maddi anlamda ciddi toparlanmalar var, içini ferah tut yani! 

Her zaman için en hayırlısını dilemeyi asla unutma! 💋

Gönül eğlenmek ister...

Şekerim, verdiğin cevaplar için için sıkıntılar yaşadığının ilk habercisi olmuş, bakalım başka neler var!

Küçük ama seni derinden etkileyen birçok derdin biriktiği bir kış geçirmişsin. Ama merak etme artık yaz geldi, güneş açma zamanı! Karanlıkları adeta def ediyorsun. Lakin bu karanlıkları def ederken yapman gereken bazı şeyler var. Sen ekseriyetle başkalarının derdine derinden ortak olup kendi derdini içinde saklayan birisin; lütfen artık bundan vazgeç. Çünkü kendi yükünün üzerine yük bindirmenin alemi yok. Elbette, dost derdi dinlemek kıymetli ama her şey sınırında.

Bu yaz kendinle ilgilenerek geçer. Beraber gülüp eğlenebileceğin insanlarla görüş, gez toz, büyüleyici kitaplar oku ve bambaşka diyarlara gideceğin filmler izle. Kendine yatırım yap bu yaz zira önümüzdeki sonbahar ve kış senin için epey hızlı olacak. Kapında aşk çıkmış bizden demesi...

Aile büyükleri arasında da ihmal ettiğin ve senin yolunu gözleyen biri var. Hayatına müdahale etmemek için seni çok zorlamıyor ancak senin desteğine ihtiyacı var gibi. Onların da gönlünü hoş tutmak lazım, öyle değil mi?

Her zaman için en hayırlısını dilemeyi asla unutma! 💋

Kalabalıklardan bir aşk geliyor...

Verdiğin cevaplar seni hızlı bir yazın beklediğinin ilk habercisi tatlım!

Kışın belki biraz dingin geçmiş ama yazın bunun aksi olacak gibi. Yakın bir zamanda sevdiğin birinden bir davet haberi alacaksın. Bu bir düğün olabilir zira kalabalıklar içerisinde çok mutlu ve neşeli görünüyorsun. Öte yandan başında hale, üzerinde ışıklar geziyor. Dikkatleri üzerine çekeceksin girdiğin bu ortamda.

Ama bu ortamın güzelliği bambaşka! Başka bir mutluluğa ortak olmak için gittiğin yerde sana da yeni bir mutluluk doğacak. Aşk var, aşk! Orada belki de hayatını birleştireceğin kişiyle tanışacaksın diyebilirim. Hadi hayırlısı...

Elbette aşk çok güzel ancak işi de unutmama lazım. Bu yazın hızlı geçecek demiştim, çalışmaya biraz daha ağırlık verip özen gösterirsen her şey daha harika olacak. Heyecanlı ve bir o kadar da dolu bir yaz seni bekliyor.

Her zaman için en hayırlısını dilemeyi asla unutma! 💋

Bir yangının külünü...

Şekerciğim, verdiğin cevaplar son dönemde kafanın birazcık karışık olduğunun ilk habercisi! Hadi bakalım...

Sen şu hayatta bir türlü geçmişten sıyrılamıyorsun. Önce bunu kabullenip daha sonra yola devam etmek lazım. Bu yazı bir dönem olarak düşün, artık bir dönemi kapatman gerekiyor. Yaşadıklarını daha fazla yanında taşıyamazsın!

Bu yaz geçmiş ilişkilerden, dostluklardan haberler alacaksın. Daha önce deneyip de bir yolda beraber ilerleyemediğiniz eski bir aşk kapına dayanacak benden demesi! Sana farklı gözükecek ama şunu unutma; insanlar pek değişmez. Araya özlem girince tekrar karşılaşmalar farklı gözükür. Tavsiye diyorsan, bu yola pek girme. Bundan sonra önüne bak. Geleceğinde daha kısmetli ilişkilerin olacak. O yangının külünü yeniden yakma senin anlayacağın.

Geçmişten gelenler bitti mi, bitmedi! Belki yıllardır görüşmediğin bir dostun veya akraban da kapına dayanacak. Yalnız onunki biraz çıkar ilişkisi gibi görünüyor. Borç veya bir şeylere kefil olmanı isteyebilir, amaaaan hiç o toplara girme! 

Senin şimdi temizlik zamanın. Seni yoran, üzen, kıran her şeyi şöyle bir temizle ve at. Sonrası güzel olacak.

Her zaman için en hayırlısını dilemeyi asla unutma! 💋

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
778
290
123
92
75
74
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın