Görüş Bildir
Haberler
Oğlak Burcu Kadınının Yanlış Bilinen 17 Özelliği

etiket Oğlak Burcu Kadınının Yanlış Bilinen 17 Özelliği

Nergis Serter
24.03.2015 - 17:57 Son Güncelleme: 31.03.2015 - 23:56

Hayat zaten zorlu bir mücadeleyken, oğlak burcu olarak doğmak iki kat zorlu bir mücadeleye hazır ol demektir.

Öyle ki bir de oğlak burcu kadınıysanız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sert bakışlarına aldanmayın.

Bakışlarının sert ve soğuk olması yüzünden insanlar, yüreğinin de böyle olduğunu düşünür. Oysa dışarıdan ne kadar sert görünüyorsa içi o kadar yumuşacıktır.

2. Duruşu tamamen hayata karşı.

Duruşundan dolayı insanlar onun için ne kadar kendini beğenmiş, kibirli diye düşünür. Özellikle hemcinsleri oldukça antipatik bulur. Kısıtlayıcı ve zorlayıcı Satürn tarafından yönetilen bu kadının dünyası, şakaya ve ciddiyetsizliğe gelemeyecek kadar zorludur. Sürekli bir şeylerle mücadele etmenin verdiği özgüven ve artık bana bulaşmasınlar düşüncesi duruşuna da yansır.

3. Oğlak kadını da ağlar.

Kimsenin onu ağlarken görmesini istemez, çünkü bu onun için zayıflık demektir. Özellikle bir erkeğin karşısında ağlamak onun için imkansızdır.

4. Kuralsız olmaz.

İlişkide her zaman kuralları ve sınırları vardır. Başkaları için basit görünen adımlar bile onun için zaman gerektirir. Telafisi olmayan hatalar yapmamak için, kimseye körü körüne teslim olmaz.

5. Belli etmese de inanılmaz bir mizah gücüne sahiptir.

Sınırlı sayıda dostları vardır, genelde tek takılmayı tercih edebilir. Çevre ve ortam yapmak gibi hevesleri yoktur. Ailesinin bile nadiren görebildiği neşeli ve çocuksu hallerini de sadece bu dostlarıyla yaşar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çağırdığınız her an yanınızdadır.

Ailesine, dostlarına, sevgilisine her zaman merhametli ve şefkatlidir. Onları kırmak ve incitmekten kaçınır kimseye göstermediği toleransı, sadece onlara gösterir.

7. Hanımefendiliğinden ödün vermez.

Her zaman kibar ve zariftir. Yaratılışından dolayı kaba ve sakil davranışlarda bulunmayı istese de başaramaz. Oturuşuna, kalkışına dikkat eder ve genellikle her söze karışıp ağırlığından ödün vermek istemez. Küçükken bile misafirlikte, ne kadar uslu diye övülen bu çocuklar oğlak burçlarından çıkmaktadır.

8. Tabi ki ististai durumlar hariç.

Her ne kadar hanımefendiliğini bozmak istemese de, sahiplendiği ve sevdiği şeylere zarar vermek isteyenler olursa çizgisini aşmak zorunda kalabilir. Birine en ağır lafları söylerken bile öyle nezaket içerisindedir ki, küfür mü ediyor iltifat mı anlayamayabilirsiniz.

9. Kışkırtıcı olmak için doğru insanı bekler.

Öyle soğuktur ki, bu buz dağının ardında nasıl ateşli bir kadın olduğunu tahmin bile edemezsiniz. Dişiliğini bilinçli olarak kullanmayı beceremez. Onun tüm özgürlükçü hareketlerine rağmen ait olmak istediği bir erkek vardır ve ömrü boyunca onu arar. Bıkmaz, yılmaz, onu bulana kadar yalnız kalmayı bile tercih edebilir. Onu bulduğunu hissettiğinde ister istemez hareketleri değişir ve buzlar yavaşça erir. Yine de emin olana kadar duvarlarını yıkmaz.

10. İçindeki çocuğu görmek zor değil.

Oyunlar oynamayı, sözlere dökmeden önce flört etmeyi sever. Oğlak kadını için iş kadını, güçlü kadın sıfatları kullanılsa da erkeğin güçlü olmasından haz alır. Karşısında kendisinden güçlü erkek ister. Gözlerinizin içine bakarak size haddinizi bildirse de, yönetimi ele alacak bilge bir otorite arayışındadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Her zaman süslüdür ama...

Fazla makyajı sevmez, her zaman sade ve doğal görüntüden hoşlanır. Cildi fazla makyajı da kaldırmaz zaten. Pratik olan şeylere zaafı vardır. Zor ve meşakkatli şeylerden hoşlanmaz, çünkü istemese de hayat ona hep zorlu yollar çizer.

12. Hayalindeki yuva pahalı değil kaliteli olsun ister.

Sanıldığı gibi paraya ve maddeye kıymet vermez, onun için aile ve maneviyat her zaman daha önemlidir ama israf yapmaktan da hoşlanmaz. Gereksiz harcamalardan kaçınır. Eğer geleceği garanti altındaysa, iş kadını olmak yerine eşine ev hanımı olarak destek vermeyi tercih edebilir. Kazandığı parayla eşine çirkefleşmeyen kadınlar da genellikle bu burçtan çıkar. Çünkü bilirler ki paranın satın alamayacağı şeyler vardır saygı ve huzur gibi.

13. Çocuklarla her zaman anlaşamaması, sevmediği anlamına gelmez.

Çılgın bir anne olamaz ama eğlencelidir. Çocuklarıyla oturup eğlenmesini bilir ama saygısızlığa tahammülüğü olmadığı için sınırı aşmalarına izin vermez. Bu bakımdan kuşak çatışması yaşanabilir. Çocuklarını rencide etmek istemez ama hayatta sahip olduğu en önemli şey çocuklarıymış gibi de davranmaz.

14. Kendini mutlu eden şeyleri yapmaktan vazgeçmez.

Evlendiğinde, çocuk yaptığında, yaşlandığında bile kendini salmaz. O her zaman kendini iyi hissetmek için bakım yapmıştır. Evlendiğinde de kendisine olan saygısını kaybetmemek için bakımına dikkat eder.

15. Derin tutkulara sahiptir.

Cinselliğin onun için anlamı farklıdır. Evlilik olmadan ilişki yaşamayı tercih etmez bu konuda gelenekçidir ancak beklemeyeceğiniz fantezilere sahiptir. Arzulamak, arzulanmak onun için önemlidir. Başkalarının yanında sizi hayranlıkla izleyerek dikkatinizi dağıtmaktan hoşlanır veya önemli meselelerle ilgilenirken bile sizi baştan çıkarmaktan zevk alır. Farklı ve uygunsuz ortamlarda cinsellik yaşamak onun için heyecanlıdır. Günlük rutinliğe katlanabilir ama cinsellikte monotonluktan hiç hoşlanmaz. Onun tek tabusu evliliktir, evlilik tabusunu yıkmış bir oğlak için bile güven esastır. Asla heyecan için günü birlik ilişkilere girmez. Çünkü kendisine olan saygısı, onu o yapan en önemli özelliğidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Ölçülü olmak konusunda ondan iyisi yoktur.

Asla verilen yüzden şımarmaz ve fazlasını talep etmez. Ona gösterilen saygıyı, sevgiyi kaybetmemek için daha dikkatli olur. Giderken bile kimseyi incitmez. Arkasında ona kırgın birilerini bırakmak istemez. Fedakarlığı ve sevgiyi hep karşıdan beklemek yerine önce kendisinden verir. Karşılığını alamazsa hayal kırıklığına uğrar ama bunun için iyi niyetinden vazgeçmez.

17. Sabırlıdır ama bu sabrı, zamanında yapılması gerekenleri geciktirebilirsiniz anlamına gelmez.

Asalet onu tanımlayan en doğru sözcüktür. Kimsenin onu iyi hissettirmesine ihtiyacı yoktur, çünkü her şey onun kafasında olur ve biter. Zamanında yapılmamış açıklamalar yapılmadıysa, alınması gereken gönül alınmadıysa o kafasında yargılar ve hükmü verir.

Yıkılıp yeniden ayağa kalkmak için gereken bütün güce sahiptir, bu onu diğer burçlardan ayıran en önemli özelliğidir. Bu şifacı özelliğini sevdikleriyle de paylaşır, yanında basiretsiz durulmasından hiç hoşlanmaz. Öğretir, öğretir, öğretir ve sonunda öğrettiği her şey ona döner. Manevi olarak güçlendirdiği her dostu! bu gücünü ilk onda dener. İhanetler ona koymaz çünkü artık alışmıştır, bu bir kısır döngüdür. Bu özelliği yüzünden oğlak kadını sürekli kaybeder ve zevk aldığı yalnızlığı tercih eder.

Zira yalnızlıktan zevk alan burcun kadınıdır oğlak...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1608
1039
185
70
51
46
22