Görüş Bildir
Çok Merak Edilen Gizem Çözülmüş Olabilir: Mısır’ın Görkemli Piramitleri Nasıl Yapıldı?
Mısır’da Firavun mezarları olarak yapılan piramitler, hala gizemini koruyor. İlk ortaya çıkışı milattan önce 2 bin 600 yıllarına kadar uzanan piramitlerin, o zamanki imkanlarla nasıl bu kadar görkemli yapılabildiği tartışılıyor. North Carolina Üniversitesi’nden Eman Ghoneim tarafından yapılan bir çalışma, piramitlerin yapımında Nil Nehri’nin şimdilerde kurumuş bir kolunun kullanıldığını ortaya çıkardı.
Uyuşturucudan Gözaltına Alınmıştı: Şarkıcı Kalben’e, Gizlice Videosunu Çekip Para Karşılığı Şantaj Yapmışlar
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nün operasyonu ile evinde gözaltına alınan şarkıcı Kalben’in ‘arkadaş kurbanı’ olduğu ortaya çıktı. Günaydın’da yer alan habere göre; şarkıcı Kalben’in İtalya’da uyuşturucu kullanırken çekilen fotoğrafları ile şantaja maruz kaldığı sonrasında da bu görüntülerin “Şarkıcı Kalben Sağdıç, uyuşturucu kullanıyor ve çevresine para karşılığı dağıtım yapıyor' denilerek emniyete verildiği ortaya çıktı. İşte detaylar…
Vize İşlemlerinde Yeni Dönem Başlıyor: Vize İşlemlerini Artık Dışişleri Vakfı Yönetecek
Yurtdışına çıkmak isteyen vatandaşların vize işlemlerini artık Dışişleri Vakfı devralacak. Aracı şirketlerin bugüne kadar 5,5 milyar lira gelir sağladığı vize işlemlerinden yalnızca 1,1 milyar lira hazineye devredilmişti. Meclis komisyonunda kabul edilen teklifle vize işlemlerini bundan sonra Dışişleri Vakfı devralacak.Vize başvuruları hakkında açıklama yapan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya 'Şu anda randevular kapatılmış durumda. Çok sınırlı sayıda ve nadiren gece yarıları randevu için kota açılabiliyor' dedi. 
Reklam
Ekrem İmamoğlu Gündemi Değerlendirdi: Kobani Davası Kararlarına Tepki, İGDAŞ Daire Başkanına Eleştiri!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Oyunları protokolü için gittiği İtalya’da gazetecilerin sorularına cevap verdi. Kobani Davasını siyasi bir dava olarak niteleyen İmamoğlu, Selahattin Demirtaş’a destek verdi. İBB Başkanı ayrıca, özelleştirme açıklamasında bulunan BB Mali Hizmetler Daire Başkanı Neslihan Vural’ı da eleştirdi.
Burdur Belediyesi’nde ‘Akraba Doldurdu’ İddiaları: “Adem'den Beri Akrabayız, Ne Yapacağız?”
Büyük Birlik Partisi'nin 31 Mart seçimlerinde Burdur'dan belediye başkan adayı Muhammet Taşkın, belediyede Başkan Ali Orkun Ercengiz'in çok sayıda akrabası olduğunu belirterek, bir liste hazırladı. Yeni atama yapmadığını söyleyen Ercengiz ise 'Burdur küçük bir şehir, ayıklamaya kalksam o zaman belediyede çalıştırabileceğim kimse kalmaz' dedi.Üçüncü başkan yardımcısı Hülya Eraslan'ın 28 yıllık belediye çalışanı olduğunu dile getiren Ercengiz, “Adem'den beri akrabayız, ne yapacağız?' dedi. 
Reklam
Reklam
Bakan Yardımcısından Emniyet Müdürüne: “Masanda Benim Fotoğrafım mı Var?”
Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde yaşanan Ayhan Bora Kaplan depreminde yeni bir perde açıldı. Sabah Gazetesi, emniyet içinde bir grubun siyasileri yargı kararı olmadan takip ettiğini iddia etmiş, emniyet ise iddiaları yalanlamıştı. Gazeteci İsmail Saymaz, Adalet Bakanı Yardımcısı Akın Gürlek’in, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını yazdı.
Reklam
16 Mayıs Perşembe Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. İşte 16 Mayıs Perşembe akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Reklam
Reklam