Görüş Bildir
Türkiye’ye Piyango Çıktı: Çekya Maçından 1 Puan Almak Artık Çok Daha Önemli
A Milli Futbol Takımımız, Euro 2024’te grup aşamasının son maçını Çekya ile oynayacak. Türkiye, Çekya karşısında en az 1 puan alması durumunda grubunu ikinci olarak tamamlayacak ve D Grubu’nun lideri Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Milli Takımımız, Fransa, Almanya, Portekiz ve İspanya gibi güçlü takımlarla da finale kadar eşleşmeyecek.
Vincenzo Montella’dan Arda Güler Açıklaması: "Portekiz Maçındaki Kararı Ben Vermedim"
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İrfan Can Kahveci ile birlikte kritik Çekya maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Montella, Arda Güler’in Portekiz maçına ilk 11 başlamaması kararını takım doktoru ve performans antrenörlerinin verdiğini ifade etti. İrfan Can Kahveci ise takım içinde kulüpçülük olmadığını ve herkesin çok iyi anlaştığını söyledi.
Reklam
Galatasaray Performans Antrenörü Kaan Arısoy, Icardi’nin Yaptığı Fedakarlığı Anlattı: "Acı Çekmesine Rağmen…"
Galatasaray'ın Okan Buruk yönetiminde kazandığı iki şampiyonluğun kahramanlarından atletik performans antrenörü Kaan Arısoy, Onedio’nun sorularını yanıtladı.Deniz Şen’e konuşan Arısoy, 2 sezonda gelen şampiyonlukların hikâyesini anlatırken, Mauro Icardi hakkında ‘’Çok uzun süre acı çekmesine rağmen kendi isteğiyle maçlarda oynadı’’ dedi.Arısoy’un açıklamalarından derlediğimiz satır başları şu şekilde:
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam