Görüş Bildir
Haberler
Kardeşler Yutubçuluk Ltd Şti: Youtube Üzerinden Milyon Dolarlar Kazanan 10 Şanslı İnsan

etiket Kardeşler Yutubçuluk Ltd Şti: Youtube Üzerinden Milyon Dolarlar Kazanan 10 Şanslı İnsan

Her yıl hazırladığı dünyanın en zengin insanları listesiyle bilinen ünlü ekonomi dergisi Forbes, bu defa dünyanın en zengin Youtube kullanıcılarını derledi. İşte Youtube üzerinden yılda elde ettikleri gelire göre sıralanan, ah ulan dedirten, vay babanın kemiğineymiş diye söyleten 10 milyoner yutubçu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. PewDiePie – 12 milyon dolar

1. PewDiePie – 12 milyon dolar

Bir numarada Felix Kjellberg'in takipçi ve görüntülenme sayısıyla açık ara farkla diğer kanallardan ayrılan PewDiePie kanalı bulunuyor. 40 milyona yakın abone, 10 milyardan fazla izlenme ile dünyanın en ünlü YouTube kanalı olan PewDiePie yıllık 12 milyon dolar kazandırıyor.

https://www.youtube.com/user/PewDiePie

2. Smosh – 8.5 milyon dolar

2. Smosh – 8.5 milyon dolar

Kasım 2005'te Youtube katılan Ian Hecox ve Anthony Padilla adlı iki çocukluk arkadaşının aynı isimde uzun metrajlı film de çektikleri Smosh adlı kanalları yıllık 8,5 milyon dolar kazandırıyor. İkilinin videolarının 21 milyondan fazla takipçisi, 5 milyara yakın görüntülenmesi var.

https://www.youtube.com/user/smosh

3. Fine Brothers – 8.5 milyon dolar

3. Fine Brothers – 8.5 milyon dolar

Haziran 2007'de başladıkları Youtube serüvenleri profesyonelleşmiş Fine Brothers Entertainment kanalıyla devam eden Benny ve Rafi Fine kardeşler 3,5 milyara yaklaşan toplam görüntülenme 13,5 milyona yaklaşan abone sayılarıyla yılda 8,5 milyon dolar kazanıyorlar.

https://www.youtube.com/user/TheFineBros

4. Lindsey Stirling – 6 milyon dolar

4. Lindsey Stirling – 6 milyon dolar

Müzisyen ve dansçı Lindsey Stirling Mayıs 2007 katıldığı Youtube'da kendi adını kanalıyla geçtiğimiz bir yılda 6 milyon dolar kazandı. Kanalında kendi çekimlerini yayınlayan Stirling 7 milyondan fazla aboneye sahip.

https://www.youtube.com/user/lindseystomp

5. Rhett & Link – 4.5 milyon dolar

5. Rhett & Link – 4.5 milyon dolar

Charles Lincoln Neal III ve Rhett McLaughlin’in eğlenceli videolar ve sabah programları yayınladığı Rhett&Link adlı kanalları diğer popüler kanallara göre abone ve izlenme sayılarında geride kalsa da sponsorlu içeriklerle yıllık 4,5 milyon gelir getiriyor.

https://www.youtube.com/user/RhettandLink

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. KSI – 4.5 milyon dolar gelir

6. KSI – 4.5 milyon dolar gelir

İngiliz bir hip hop müzisyeni olan Olajide Olatunji, yorumlarını ve eğlenceli videolarını paylaştığı 10 milyon aboneli KSI kanalıyla yıllık 4.5 milyon dolar kazanıyor. Temmuz 2009'da katıldığı sitedeki toplam izlenme sayısı 2 milyardan fazla.

https://www.youtube.com/user/KSIOlajidebt

7. Michelle Phan – 3 milyon dolar

7. Michelle Phan – 3 milyon dolar

Makyözlerin çalışmalarının internette ne kadar çok ilgi gördüğü herkesin malumu. YouTube’daki kanalıyla yılda 3 milyon dolar kazanan Michelle Phan ise makyaj yapmayı kendi kendine öğrenmiş bir amatör. Temmuz 2006'da katıldığı sitede 8 milyon takipçisi ve 1 milyardan fazla izlenmesi var.

https://www.youtube.com/user/MichellePhan

8. Roman Atwood – 2,5 milyon dolar

8. Roman Atwood – 2,5 milyon dolar

Geçen bir yılda 2,5 milyon dolar kazanan bir diğer Youtuber, yaptığı kamera şakalarıyla ünlenen ve Youtube katıldığı Kasım 2009'dan günümüze 7,4 milyon takipçiye ulaşan Roman Atwood oldu. Araba patlatacak kadar işi ilerleten Atwood'un videoları toplamda 1 milyardan fazla izlendi.

https://www.youtube.com/user/RomanAtwood

9. Lilly Singh – 2,5 milyon dolar

9. Lilly Singh – 2,5 milyon dolar

Komedyen ve şarkıcı Lilly Singh da, Superwoman adı kanalıyla Ekim 2010'da katıldığı YouTube'da geçtiğimiz yıl 2,5 milyon dolar kazandı. 7 milyona yakın abonesi olan Superwomen'ın videoları 900 milyondan fazla izlendi.

https://www.youtube.com/user/IISuperwomanII

10. Rosanna Pansino – 2.5 milyon dolar

10. Rosanna Pansino – 2.5 milyon dolar

Yemek, Youtube'ta rekabetin en fazla olduğu kanal konularından biri. Yemek yapmayı kendi kendine öğrenen şef Rosanna Pansino  Nisan 2010'da katıldığı Youtube'ta açtığı kanalla beş yılda 4,7 milyon abone ve 1 milyar toplam görüntüleme sayılarına ulaştı. Rosanna vidolarıyla geçtiğimiz bir yılda 2,5 milyon dolar gelir elde etti.

https://www.youtube.com/channel/UCjwmbv6NE4mOh8Z8VhPUx1Q

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
433
189
102
88
40
40
3