Görüş Bildir
Haberler
'Çirkin Kadın Yoktur, Kusurlarını Gizlemeyi Bilmeyen Kadın Vardır'ı Kanıtlayan 10 Harika Stil Önerisi

etiket 'Çirkin Kadın Yoktur, Kusurlarını Gizlemeyi Bilmeyen Kadın Vardır'ı Kanıtlayan 10 Harika Stil Önerisi

Akustik Kadın
12.04.2015 - 19:41 Son Güncelleme: 11.04.2016 - 12:05

Olduğunuzdan daha zayıf, daha uzun ve daha güzel görünmek mümkün... Nasıl mı? ‘Giyimde Optik İllüzyon’ mucizesinden yararlanarak. Bunun formülü de oldukça basit: Vücudunuzda beğenmediğiniz bölgeleri kamufle ederken, beğendiğiniz bölgeleri ise vurgulayacaksınız! 10 Maddede Optik İllüzyon Mucizesi’ni keşfetmeye hazırsanız emniyet kemerlerinizi bağlayın, kısa ama hızlı yolcuğumuz başlıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Boyun

1. Boyun

Optik İllüzyonla kuğu gibi ince ve uzun bir boyna sahip olacağınızı iddia etmiyorum. Ancak kısa olan boynunuzu daha uzun göstermek V ya da U yaka kıyafetlerle mümkün. ‘Yok, boynum zaten uzun, hatta çok da zayıf olduğum için kuğu gibi değil de deve kuşu gibiyim’ diyorsanız ona da bir çözüm var: Bisiklet ya da yarım balıkçı yakalar!

2. Omuz

2. Omuz

Ne yazık ki erkeklerde avantaj olan geniş omuz'un, kadınlarda kusur olarak görüldüğü bir çağda yaşıyoruz. Optik İllüzyon yine imdadımıza yetişiyor. V veya U yaka kıyafetler tercih etmemizi, vatkalardan ise köşe bucak kaçmamızı söylüyor. ‘Hayır, ben yüzücü gibi değil de, daha ziyade halterci gibiyim’ diyenler, tek omuz kıyafetler, straplezler, vatkalar, omuzlarda ışıltılı, fırfırlı ve volanlı detaylar yar ve yardımcınız olsun.

3. Göğüs

3. Göğüs

Optik İllüzyon küçük göğüslerinizi büyütmek için gerçekleştirilmesi gereken estetik operasyonun tüm masraflarını, tabi ki de karşılamıyor. Acısız ve ağrısız bir çözüm için: straplez kesimler, yuvarlak yakalar, yatay çizgiler, fırfırlar, göğüs üstü cepler, dokulu kumaşlar, kruvaze ceketler kullanmanızı öneriyor. Elbette büyük göğüslüleri de düşünmüş, onlara ise üst bedende mat ve koyu renkler, dikey çizgiler, V yakalar, akışkan kumaşlar kullanın diyor.

4. Bel

4. Bel

Sahip olduğumuz en değerli hazinemiz olan o incecik belimizi de Britney Spears’a özenip, düşük bel modasına uyarak kaybettik. Başımız sağ olsun, ışıklar içinde yatsın. Ama üzülmeyin, uzun kolyeler, bel bölgesinde V yapan elbiseler, drapeli parçalar ya da kendinden illüzyonlu kıyafetler tercih ederek bu bölgedeki fazlalığı gizleyebilirsiniz. Hala ince beli olan şanslı azınlıktansanız da bu bölgeye vurgu yapacak kemerli, vücuda oturan, bel oyuntunuzu vurgulayacak kıyafetler tercih etmelisiniz.

5. Basen

5. Basen

Kim Kardashian gibi yürüyen basen olarak görünmek istemiyorsanız asla ama asla alta doğru daralan pantolonlar ya da kalem etekler tercih etmeyin. Bunun yerine baseninizin en geniş noktasından aşağı dümdüz inen cigaret pantolonlar ya da evaze etekler kullanmalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bacaklar

6. Bacaklar

Kalın bacaklara sahipseniz ve amacınız midilli gibi görünmek değilse diz üstü çizme kaçınmanız gerekenler listesinde bir numarada! Dar pantolon, açık renkli, desenli çoraplar ya da taytlar da yine aynı listede yer alıyor. Bacağınız ince ya da kalın fark etmeksizin uzun görünmesi için ise ayakkabı tercihlerinizi sivri uçlu veya nude rengi olanlardan yana kullanın.

7. Vücut Ölçünü Keşfet

7. Vücut Ölçünü Keşfet

Vücudunuzun ağırlık merkezinin leğen kemiğiniz olduğunu baz alarak alt ve üst bedeninizi kıyaslayın. Modern zaman Robin Hood’u olmaya hazırsanız kuralı anlatıyorum:

  • Üst Beden > Alt Beden: Zengin olan üst bedenden alıp, fakire yani alt bedene veriyoruz. Yüksek bel etek/pantolonlar, crop toplar vb…

  • Alt beden > Üst Beden: Zengin olan alt bedenden alıp, fakire yani üst bedene veriyoruz. Düşük bel etek/pantolonlar, basene kadar inen hırka, tişört vb…

8. Renk Kuşağı

8. Renk Kuşağı

Hangi renk tonunun sana yakıştığını bilsen, alışveriş yapmak çok daha kolay olmaz mıydı? Aynayı al ve karar ver: Soğuk kuşaktan mısın yoksa sıcak mı?

  • Cilt altı rengi soğuk olanlar(porselen gibi beyaz, pembe tonları..) soğuk tonlarda,

  • Cilt altı rengi sıcak olanlar(fildişi, sarı, bakır tonları…) sıcak tonlarda kıyafetler tercih etmelidirler.

9. Daha İnce ve Daha Uzun Görünmek

9. Daha İnce ve Daha Uzun Görünmek

Diyet yapmadan ya da on metre topuklular üzerinde işkence çekmeden bunu başarmak mümkün desem? Gerekenler: Tek parça ya da V yaka kıyafetler, pantolona yapılan ütü çizgisi ve boyuna çizgili olan her şey!

10. Güzeli Vurgula!

10. Güzeli Vurgula!

El&Ayak bilekleri, boyun ve bel vücuttaki en önemli Optik İllüzyon noktalarıdır. Buraya yapılan vurgular sizi her zaman ve her yerde bir adım öne taşır. Vurguyu da aksesuarla ya da tam olarak o bölgeye dikkati çekebileceğiniz kombinlerle yapabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
811
182
129
38
31
30
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?