Görüş Bildir
Haberler
Kültür-Sanat Sitesi Mürekkep Haber 4 Yaşında

Kültür-Sanat Sitesi Mürekkep Haber 4 Yaşında

Yusuf Çifci
29.05.2015 - 12:52 Son Güncelleme: 30.05.2015 - 00:02

Kültür-Sanat Sitesi Mürekkep Haber 4 Yaşında

Türkiye'de kültür-sanat haberciliğindeki boşluğunu doldurmak amacıyla yayın hayatına başlayan Mürekkep Haber 4 yaşına girdi.  Kültür-sanat haberleri, sanatsal etkinlikler, İstanbul'daki konserler, yaşam, moda, İstanbul'daki ücretsiz kurslar gibi pek konuda güncel haberler sunan Mürekkep Haber, kültür-sanat haberciliğinin önemli internet sitelerinden bir tanesi. Sitede; sanat haberleri, edebiyat haberleri, tiyatro haberleri, müzik haberleri, sinema haberleri, geleneksel sanatlar, haftalık kitap tanıtım köşesi olan Kitabiyat, opera haberleri, bale haberleri gibi pek çok başlık bulunuyor.

Mürekkep Haber'deki Tiyatro haberlerinin kaynağını İBB Şehir Tiyatroları, Devlet Tiyatroları ve İstanbul'daki özel tiyatrolar oluşturuyor. Mürekkep Haber İstanbul'daki bütün tiyatrolar hakkında güncel haberler yapıyor.

Mürekkep Haber'deki edebiyat haberleri yeni çıkan kitaplar, kitap fuarları, yeni çıkan dergileri temel almak üzere edebiyatın bütün dallarını kapsıyor. Mürekkep Haber; şiir, öykü, deneme gibi alanlarda da takipçilerinin gönderdiği yazılara yer veriyor.

Güncel Sinema Haberleri Mürekkep Haber'de

Mürekkep Haber sanatın diğer alanlarında olduğu gibi sinema haberlerinde de rakiplerine fark atıyor. Sinema festivalleri, vizyondaki filmler, kült filmler, sinema eleştirileri Mürekkep Haber'de takipçilerine güncel olarak sunuluyor.

Bunun dışında sergi haberleri,  İstanbul'daki sanat galerileri Mürekkep Haber'de kendine yer buluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın