Görüş Bildir
Haberler
Karşı Cinsten Olsan İsmin Ne Olurdu?

etiket Karşı Cinsten Olsan İsmin Ne Olurdu?

Osman Avcı
28.02.2015 - 15:46 Son Güncelleme: 21.11.2018 - 12:28

Bu dünyaya karşı cinsten birisi olarak gelseydin, ismin ne olurdu hiç düşündün mü? Bu test, bunun cevabını veriyor!

Not: Bu test, kadına ve erkeğe özel olmak üzere iki ayrı testten oluşmaktadır. İlk soruya verdiğiniz cevaptan sonra, aşağıya kaydırarak soruları çözebilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle her zaman olduğu gibi kadın mı, erkek mi olduğunu öğrenelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2. Erkek olarak dünyaya gelseydin nasıl bir tip olurdun?

3. Peki ya, favori aksesuarın ne olurdu?

4. Acayip bir aile fotoğrafı seç!

5. Erkek olsaydın hatunlarla ilk tanışma cümlen ne olurdu?

6. Erkek olsaydın aldatır mıydın peki?

7. Kendini, Türkiye hariç, bir memlekete benzet!

8. Son soru: Erkek olmakla ilgili en çok neye özeniyorsun?

2. Kadın olarak dünyaya gelseydin nasıl bir kadın olurdun?

3. Peki ya, favori aksesuarın ne olurdu?

4. Acayip bir aile fotoğrafı seç!

5. Kadın olsaydın, seninle tanışmak isteyen erkekleri nasıl terslerdin?

6. Kadın olsan aldatır mıydın peki?

7. Kendini, Türkiye hariç, bir memlekete benzet!

8. Ve son soru: Kadın olmakla ilgili en çok neye özeniyorsun?

"Kamil" olurdu!

"Kamil" olurdu!

Sen bu dünyaya erkek olarak gelseydin tam bir Kamil olurdu. Şimdi Kamil'in mükemmel anlamına geldiğinden dem vurup, sana 'harikasın, muhteşemsin' falan demek isterdik, ama yok! Sen tam tamına bir 'odun' olurdun: Duygusallık sende eksi sonsuz olurdu, incelikten nasibini alamazdın, giyinmeyi, konuşmayı falan da bilmezdin. Allah'tan kadın olarak doğmuşsun ne diyelim!

"Taylan" olurdu!

"Taylan" olurdu!

Sen bu dünyaya erkek olarak gelseydin tam bir Taylan olurdun. Kadınlar üzerinde bariz bir etkin olurdu; esmer tenin, gömleğinin ilk üç ve sondan birinci düğmesini açan tarzın ve de kibirli tavırlarınla hem kendinden nefret ettirir hem de garipsi bir çekiciliğin altına imza attırırdın. Çapkın olurdun ayrıca; kadınları alfabetik sıraya göre dizer, çok ah alıp çok can yakardın. Kısaca parça tesirli bomba gibi bir şey olurdun, bu dünyaya kadın olarak gelmen kadın milleti için: ŞANS!

"Yiğit" olurdu!

"Yiğit" olurdu!

Sen bu dünyaya erkek olarak gelseydin tam bir Yiğit olurdun. Senin kafanda aslında kadın-erkek diye bir ayrım yok, birisine sadece ama sadece 'insan' olarak bakıyorsun, hayatı algılayış tarzın bu. Dürüstsün, doğruluk yolununsa bir adet neferisin. Yalana karşı da alerjin var, işin içinde sahtekarlık varsa derin kabarıyor, hapşırmaktan kendini alamıyorsun. Kısaca, sen erkek olsan, şimdikinden hiçbir farkın olmazdı; çünkü olduğun gibisin, sen böylesin!

"Osman" olurdu!

"Osman" olurdu!

Sen bu dünyaya erkek olarak gelseydin tam bir Osman olurdun. Yani sıradan, sade, dümdüz bir adam olurdun. Boyun 1.70 küsür olurdu, saçların siyah, gözlerinse koyu kahverengi.. Ortalama bir üniversitenin, ortalama bir bölümünü bitirdikten sonra ekmek kavgası peşine düşerdin. Zamanında sevgili yapar, zamanında evlenirdin. Hiçbir şeye geç kalmaz, hiçbir şeyi de aceleye getirmezdin. Yani bu dünyanın Greenwich'le Ekvator'un birleştiği noktada, yani tam ortasında olurdun her şeyin. Ancak herkesin artistlik, şov ve farklılık peşinde olduğu şu lanet günümüzde, basit kalarak bir yıldız gibi parlardın. Ortalama iyidir iyi :)

"Alperen" olurdu!

"Alperen" olurdu!

Sen bu dünyaya erkek olarak gelseydin tam bir Alperen, yani tam bir reis olurdun. Sen her şeyden önce değerlerini, tarihini bilen saygıdeğer bir kişiliksin. Erkek olduğunda ise, durumun bundan farkı olmazdı. Delikanlı olurdun, arkadan iş çevirmezdin, dostluğa-aileye de önem verirdin. Cesur olur, gözünü budaktan sakınmazdın, ki burası biraz fazla işte. Kendini riske atar, doğru inandığın şeyler için kavga ederdin. Yanlış anlaşılacağını da adın kadar iyi bilirdin; ancak doğruluk nehri hep açık denizlere çıkar!..

"Oğulcan" olurdu!

"Oğulcan" olurdu!

Sen bu dünyaya erkek olarak gelseydin tam bir Oğulcan olurdun. Çok yakışıklı bir erkek olacağın kesin, burasından yüzde yüz eminiz. Senin yüzüne bakan, bir daha bakmak isterdi. Ancak sen biraz saf bir erkek olurdun, burasından da yüzde yüz eminiz. Yani o yakışıklılığının hiç mi hiç farkında olmazdın, bunu karşı cinsi etkilemek için kullanmaksa aklından bile geçmezdi. Yakışıklı fakat çapkın/yanar döner olmazdın kısacası. Hayatına bir kişi girerdi, giriş o giriş olurdu!

"Kezban" olurdu!

"Kezban" olurdu!

Sen bu dünyaya kadın olarak gelseydin tam bir Kezban olurdun, kusura bakma ama durum böyleyken böyle. Kaprisli olurdun, triplerinse can özden can alırdı, bu triplerse hem de hiç yoktan yere olurdu. Asaletinden susar, bilginden konuşur (biraz boş ama), çok popüler diye de duyarlı olurdun. Görünen yerlerin pek hoş olurdu, görünmeyenler ise ölülerin şafağı. Erkek milleti ne şanslı ki, bu dünyaya erkek olarak gelmişsin, öbür türlü mazallah! Nyse dha fzla knşmak istmiyrz .s.s

"Okşan" olurdu!

"Okşan" olurdu!

Sen bu dünyaya erkek olarak gelseydin tam bir Okşan olurdun. Lamı cimi yok, sen kadın olsan ateş gibi bir şey olurdun ve tüm erkekleri Çırağan Sarayı gibi yakardın. Çok güzel bir kadın olur muydun bilmiyoruz ama çok seksi bir kadın olacağın, daha da önemlisi bunun çok ama çok farkında bir kadın olacağın kesin. Fettan olurdun yani; kurnaz, erkekleri manipüle edip istediğini alabilen, cin gibi bir şey! Ayrıca bu isim rumuz mu olurdu, gerçek ismin mi olurdu, orasını bilemiyoruz :)

"Doğa" olurdu!

"Doğa" olurdu!

Sen bu dünyaya kadın olarak gelseydin tam bir Doğa olurdun. Senin kafanda aslında kadın-erkek diye bir ayrım yok, birisine sadece ama sadece 'insan' olarak bakıyorsun, hayatı algılayış tarzın bu. Dürüstsün, doğruluk yolununsa bir adet neferisin. Yalana karşı da alerjin var, işin içinde sahtekarlık varsa derin kabarıyor, hapşırmaktan kendini alamıyorsun. Yani doğa gibi yalın, sade ve de yalansızsın. Kısaca, sen kadın olsan, şimdikinden hiçbir farkın olmazdı; çünkü olduğun gibisin, sen böylesin!

"Merve" olurdu!

"Merve" olurdu!

Sen bu dünyaya kadın olarak gelseydin tam bir Merve olurdun! Arkadaş canlısı bir insan olurdun, ama bu arkadaşlarının çoğu erkek olurdu; çünkü hemcinslerinin yani kadınların seni çekemediğine inanırdın. Arada iddaa kuponu yapar, az biraz da pes/fifa bilirdin. Sonra bir anda nişanlanır ve daha o aşamadayken nişanlının soy ismini alırdın. Evliliğin ilk üç ayı eşinle ortak hesabı kullanır, tüm erkek kankalarını ise arkadaşlıktan çıkarırdın. Son olarak tüm hesaplarını 'bye' mesajıyla kapatır, sırra kadem basardın. Böyleyken böyle!

"Asena" olurdu!

"Asena" olurdu!

Sen bu dünyaya kadın olarak gelseydin tam bir Asena olurdun. Sen; değerlerine bağlı, milliyetçi (ırkçı değil!), tarihine-topraklarına bağlı bir adamsın, adam gibi adamsın, pırıl pırılsın! Dünyaya kadın olarak gelsen de değişmez, aynı böyle olurdun. Delikanlı bir kadın olurdun her şeyden önce, böööyle hükumet gibi. Yanına çok fazla yaklaşamazlardı, erkekler bi' ince tırsarlardı senden, saygı da kendiliğinden gelirdi zaten. Kısaca sen tam bir Asena olurdun, o bildiğin 'Asena'lardan değil, dişi kurt anlamında ;)

"Beren" olurdu!

"Beren" olurdu!

Sen bu dünyaya kadın olarak gelseydin tam bir Beren olurdun. Sen kadın olsan, ne gönüller çalardın bilsen, ahh bir bilsen!.. Güzelliğini anlatmaya divan şiirindeki hiçbir benzetme yetmezdi; uykusuz gecelerin sebebi, rakı sofralarının 'şerefe' sebebi olurdun. Truvalı Helen gibi uğruna savaşlar çıkardı; ama yine de sen gider hayırsızın birine yar olurdun. Bu hayat böyle!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
846
626
417
232
122
109
103
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
FBcandır

kezban ne amk :)

Filiz

oğulcan diye isim mi olur

Beyza Lothbrok

aşırı oğluş içeren bir isim

Pasif Kullanıcı

"Oğulcan" olurdu! Sen bu dünyaya erkek olarak gelseydin tam bir Oğulcan olurdun. Çok yakışıklı bir erkek olacağın kesin, burasından yüzde yüz eminiz. Senin ... Devamını Gör