Görüş Bildir
Haberler
Kan ile Ödeme Yapılan Festival; 'Untold'

Kan ile Ödeme Yapılan Festival; 'Untold'

Deniz Gök
24.07.2015 - 19:16 Son Güncelleme: 24.07.2015 - 19:17

Önümüzdeki hafta sonu Romanya‘nın Transilvanya bölgesinde düzenlenecek olan Untold Festivali, ilginç bir ödeme metodu duyurdu. 

Kont Drakula‘nın ana vatanında gerçekleşecek festivalde organizatörler, ülke genelinde bulunan 42 kan bağış merkezinden birinde bağışta bulunacak kişilerin 4 günlük festivalin bir gününe ücretsiz giriş yapabileceğini duyurdu. Bunun yanı sıra 24 Temmuz tarihine kadar bağışta bulunanlar festivalin kalan günleri için %30 indirimle bilet satın alabilecekler.

RaveMag'ın haberine göre, Untold Festivali‘nin belirlediği bu ilginç ve kanlı ödeme metodu aslında ülke genelinde yaşanan kan bulma sıkıtısına dikkat çekmek biraz da olsa kan stoğunu arttırmak amacıyla geliştirilmiş. Nitekim Avrupa Birliği’nde yer alan Romanya, en düşük kan bağış oranına sahip ülkelerden birisi ve sadece nüfusun yüzde 1.7’si  kan bağışı yapmakta.

Romanya‘nın en büyük turistik değerlerinden biri Dracula figürünü nasıl festival tanıtımı için kullanabileceklerini düşünen organizatörler ülkede yaşanan sıkıntıyı fark edip kan bağışı ile ödeme yapma fikrini bulmuşlar. Başarılı olduklarını söylemek mümkün! 4 gün sürecek festivalde Sasha, John Digweed, Lee Burridge, Satoshie Tomiie, Maribou State, Livio & Roby, Dense & Pika, Gramatik ve daha bir çok isim sahne alacak.

RaveMag

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Donnie Darko

İnsanların kan bağışı yapmasını sağlamak adına güzel bir uygulama.

Beyza Nisa Yılmaz

transilvanya falan diyo ya vampir olmasın gıfghoşef