Görüş Bildir
Haberler
Kaliteli WordPress Eklentileri

Kaliteli WordPress Eklentileri

Beyaz Bulut
01.10.2014 - 23:02 Son Güncelleme: 02.10.2014 - 01:03

Merhaba

İçerik pazarlaması tüm markaların dijital pazarlama stratejilerinin en önemli parçası haline geldi. Performans yayıncılarının da dönüşüm oranlarını artırabilmek için içerik yönetimine dikkat etmesi gerekiyor. İçerik pazarlamasını gerçekleştirmek için yayıncılar tarafından kullanılan en önemli platformlardan biri de bloglar. Blog oluşturmak için kullanılan en önemli blog yönetim sistemlerinden biri olan WordPress de kaliteli içerik oluşturmak ve bu içerikleri pazarlama stratejileri doğrultusunda yönetmek için kullanıcılara yardımcı olmayı hedefliyor.

Dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biri olan WordPress, içerik pazarlamasını kolaylaştırmak adına bu konuda ihtiyaç duyulan yeni yazılımlar oluşturarak sistemini geliştiriyor.WordPress, plug-in (eklenti) adı verilen bu yazılımlarla içerik optimizasyonu konusunda kullanıcılara yardımcı olurken, aynı zamanda da kısa zamanda etkili içerik oluşturmalarını sağlıyor. İçerik pazarlaması için uygun olan WordPress eklentilerini kullanarak içerik performansınızı artırmak ve yüksek dönüşüm oranına ulaşmak mümkün.

İşte sizlere içerik pazarlaması için kullanabileceğiniz en etkili 4 WordPress eklentisi…

kaynak : WordPress Eklentileri l ÇOK KALİTELİ

|

seo,Google,nedir

Kaynak: http://kadircakar.blogspot.com.tr/201...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Optimizely

Optimizely, blogunuzu oluşturduktan sonra test aracı olarak kullanabileceğiniz bir A/B test eklentisi. Teknik bir bilgiye sahip olmadan kolayca kullanabileceğiniz bu yazılım ile içeriklerinizin etkinliğini ölçebilirsiniz. Optimizely kullanarak A/B Testi yapmak istediğiniz web sitesi ya da blogunuzda değişiklikler yaparak, bu değişikliklerin etkinliğini ölçebilirsiniz Örneğin sitesinin dilediğiniz bölümünü kaldırabilir, farklı bir başlık veya call to action kullanarak içerik değişikliği yapabilirsiniz. Ayrıca sitenin tasarımıyla oynayabilir ve yaptığınız tüm değişikliklerin site trafiğine olan etkisini görebilirsiniz.

Siz de Optimizely ile içeriklerinizin etkinliğini test ederek, sitenize daha çok organik trafik sağlamak için yapmanız gereken değişiklikleri görebilirsiniz.

2. Scribe

Özellikle içerik yazarları için tasarlanan Scribe, oluşturduğunuz içeriklerin, pazarlama statejinize uygun olup olmadığını analiz eden bir eklenti. Özellikle arama motoru optimizasyonu (SEO) için içeriklerinizi kaliteli hale getirmenize yardımcı olan Scribe, birden fazla yazarı olan blogların içerik optimizasyonunu sağlamak için de oldukça etkili.

3. Editorial Calendar

İyi bir içerik pazarlaması için içeriklerin önceden oluşturulması ve yayınlanacakları tarihlerin planlanması gerekir. Özellikle içerikler birden fazla kişi tarafından oluşturuluyorsa, bu planlama çok daha fazla önem taşıyor.

Editorial Calendar eklentisi ile önceden oluşturduğunuz tüm içeriklerin aynı takvimde görünmesini sağlayabilirsiniz. Böylece her zaman içeriklerinizin ne zaman, kim tarafından oluşturulduğunu ve yayınlanacağı tarihleri gözlemleyebilirsiniz.

4.Flare

WordPress’in Flare eklentisi yayınladığınız içeriklerin farklı sosyal ağlarda paylaşılmasına ve daha çok etkileşim sağlamasına yardımcı olur. Flare, sosyal medya paylaşım butonlarının yanı sıra okuyucuların sosyal medya hesaplarınıza, blogunuzdan çıkmadan yönlendirilmesini sağlayan içerik pazarlama için oldukça kullanışlı WordPress eklentilerinden biri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın