Görüş Bildir
Haberler
TV
Jon Snow Hakkındaki Bu Yeni Teori Bildiğimiz Her Şeyi Unutturabilir!

Jon Snow Hakkındaki Bu Yeni Teori Bildiğimiz Her Şeyi Unutturabilir!

Öncelikle her zamanki gibi ÖNEMLİ notumuz ile başlayalım: Bu içerik yüksek miktarda spoiler ve dizinin geleceği hakkında tahmin içermektedir. Aman ben duymadım, görmedim demeyelim...

Eğer dizinin sıkı takipçisiyseniz, muhtemelen R+L=J teorisini duymuşsunuzdur. Bilmeyenler için tekrar edelim. Teoriye göre Jon Snow'un babası Rhaegar Targaryen, annesi ise Lyanna Stark.  Fakat yeni çıkan bir teoriye göre, bildiğimiz her şey değişmek üzere!

Kaynak: http://www.huffingtonpost.com/entry/j...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Teorinin İlk Bölümü: Lyanna Stark ikiz bebek sahibiydi.

' Neeeeeeeeeeeeee? ' gibi bir tepki vermiş olabilirsiniz. Açıklayalım. Reddit üyesi ghostchief'in, 6.sezon'un açılış sahnesine ithafen şöyle bir tahmini var. Bu sahnede Ned Stark ve kardeşi Lyanna'nın yer aldığı bir flashback görebiliriz. Bu sahnede Lynanna, ölmeden önce Ned'in bir söz vermesini istiyor. Diyalog ise şöyle:

- Bana söz ver Ned

Gözleri yavaşça kapandı ve Ned hıçkırarak ağlamaya başladı. Bu sırada yatağın ayak kısmından gelen bir ses duydu. Bu bir kız bebek sesiydi.

Ya R+L= İkizler ise? Peki bu mümkün mü? Görünüşe göre evet!

İkizlerden biri Jon Snow bunu biliyoruz. Peki ya diğeri? Dany? Belki de daha henüz tanışmadığımız biri. İşte burada teorinin ikinci kısmı devreye giriyor!

Teorinin İkinci Bölümü: Jon Snow'un ikiz kardeşi Meera Reed. (R+L=J+M)

Lyanna'nın öldüğü ve Ned'e söz verdirttiği yer olan Tower of Joy hakkında pek fazla şey bilmiyoruz. Ama net olarak bilinen bir şey varsa, o da bu kulede sadece iki kişinin canlı kaldığı. Onlar da Ned Stark ve Howland Reed, yani Meera'nın babası. 

Yaaaa.

Eğer gerçekten de Lyanna'nın ikizleri varsa, en mantıklı plan bu çocukları ayırmak olurdu. Bu teoriye göre, ikizlerden biri Ned'e diğeri de Howland'a gitti. Bu teoriyi destekleyen bir kaç nedene gelirsek:

İlk Kanıt: Görünüşleri.

İlk Kanıt: Görünüşleri.

Yani şu resme bir bakın. Belli ki ikisi de aynı saç yumuşatıcısını kullanıyor. Yani gerçekten de Meera'ya bir sakal ekleyince, Jon Snow olmuyor mu şimdi???

İkinci Kanıt: Yaşları

O kadar da hızlı değil diyenler için, öncelikle Meera ve Jon ikiz olduğu için aynı yaşta olmalılar. Peki Meera daha genç değil mi? Hayır! Kitabın Wiki sayfasına göre, Jon ve Meera tam olarak aynı yaştalar!

Neeeeeeee?

Kitapta tanımlanana göre, Meera kardeşi Jojen'den birkaç yaş daha büyük. Wiki sayfasına göre ise, Meera ve Jon'un doğum yılları 283 AC yani yaşları 15. Aynı zamanda bu tarih, Lyanna'nın da öldüğü yıl! Bununla birlikte, sonradan gelen kitapların eklerinde Jon Snow'un yaşı kaldırılmış ve ardından da Meera'nın yaşı 16'ya çıkarılmıştı. Neden acaba???

Üçüncü Kanıt: Tarih

George R.R. Martin'in hikayelerinde efsaneler ve mitler kullanmayı sevdiğini biliyoruz. Bu mitlerden biri de ünlü Roma mitlerinden Romulus ve Remus'un hikayesi olabilir. Hikayeye göre ikiz olan Romulus ve Remus, Kral'ın kardeşi tarafından öldürülmek isteniyor. Rhea'da ikizlerini bir ırmağa bırakıyor. Irmaktan onları çıkaran emziren ise dişi bir kurt! Yıllarca durumdan habersiz yaşayan ikizler daha sonra gerçeği öğreniyor ve Roma şehrini kuruyor.

Eğer bu teori doğruysa, bu bütün bir seriyi değiştirebilir. Meera, ejderhanın üçüncü başı olabilir veya kehanette adı geçen seçilmiş kişi Azor Ahai bile olabilir! 

İkinci kitapta Sir Rodrick Bran'a şöyle diyor: ' Howland Reed, babanın en iyi arkadaşlarındandı.' Fakat bir kaç paragraf sonra Bran, babasının Howland'a pek çok mektup gönderdiğini ama hiç Winterfell'e çağrılmadığını hatırlıyordu.

Howland Reed, Stark'lar ile bir evlilik ittifakı yapıp gücüne güç katmak istemez miydi? Ya da en azından, madem bu kadar iyi arkadaşlardı, Howland Reed neden bir kez bile Ned'i ziyarete gelmedi? Belki de bir sebebi vardı! O sebep de Jon ile Meera'nın ikiz olması olabilir miydi acaba???

Kış yavaş yavaş geliyor mu ne? Çünkü biz hafiften üşümeye başladık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki sizce Meera ile Jon Snow gerçekten de ikiz olabilirler mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
47
22
15
4
3
3