Görüş Bildir
Haberler
İnternet'in Yeni Çılgınlığı: ''Charlie Charlie Are You Here?''

İnternet'in Yeni Çılgınlığı: ''Charlie Charlie Are You Here?''

Fatma Nur E.
28.05.2015 - 18:01 Son Güncelleme: 15.06.2015 - 17:31

Kısa bir süre önce internette fenomen olan ''Charlie Charlie Challenge''ın ne olduğu pek bilinmiyor aslında. Bazıları bir tür ruh çağırma olduğunu söylüyor, bazıları ise sadece basit bir oyun. Bazılarında gerçekten işe yarıyor, bazılarında ise yaramıyor bu garip şey. Ama sizde işe yarıyor mu yaramıyor mu, deneyin siz karar verin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nedir bu Charlie Charlie?

Nedir bu Charlie Charlie?

Bazıları Charlie'nin Meksikalı bir iblis olduğuna inanıyor. Onu çağırıyorsunuz ve bir çeşit oyun oynuyorsunuz. Bazıları gerçekten korkuyor, bazıları ise bunu yaparken çok eğleniyor.

Nasıl Oynanıyor?

Nasıl Oynanıyor?

Öncelikle bir kağıt alıyorsunuz ve bu kağıdı kalemle düzgün bir şekilde dörde bölüyorsunuz. Sonra bir kağıt alıyorsunuz ve böldügünüz bölümlere birbirlerine çapraz olacak şekilde ikişer kere 'Yes' ve 'No' yazıyorsunuz.

Daha sonra bu çizgilerden dik olanına bir kalem koyuyorsunuz ve onun üzerine de yan çizgiye göre bir kalem yerleştiriyorsunuz. (ama kalemleriniz dengede dursun)

Gelelim işin aslına. Her şey hazır olduktan sonra (ingilizce yapmanız tavsiye edilir) Charlie'ye ''Charlie Charlie aye you here?'' diye soruyorsunuz. Eğer üstteki kalem 'Yes'i gösterirse tekrar kalemi düzeltiyorsunuz. Bu Charle'nin burada olduğu anlamına gelir. Eğer kalem hareket etmezse de devam edebilirsiniz.

Daha sonra oyunu oynamaya başlıyorsunuz. Tekrar bir soru soralım. ''Charlie Charlie can you play with me?'' diye soruyorsunuz. Eğer kalem tekrar yesi gösterirse kalemi tekrar düzeltin ve korkmaya başlayın ;) Ama sakın ha, başından ayrılıp gitmeyin. Bitirmeniz lazım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstediğiniz soruyu soarbilirsiniz ama insanların genelde sorduğu soru şu ''Can I leave?''

Eğer kalem tekrar 'Yes'i gösterirse rahat bir ''Oh'' çekebilirsiniz. Ama...Eğer kalem bu sefer ''No''yu gösterirse. Arkanıza bakmadan kaçın derim ben. Ya da oraya bir daha gitmeyin. Yani korkudan altınıza kaçırmaya başlayın.

Eğer bundan hoşlanmadıysanız ve oyunu bitirmek isterseniz de;

Eğer bundan hoşlanmadıysanız ve oyunu bitirmek isterseniz de;

''Charlie Charlie can we finish?'' diye sorun. Eğer kalem ''Yes''i gösterirse oyunu bitirip rahatlayın. Eğer Charlie ''No'' derse de tekrar korkun. Ve sorular sorun. Ya da yukarıdaki soruyu sorun. Ama sakın ha, başından ayrılmayın. Böyle yaparsanız evinize girebilecek her türlü hayalet, ruh, canavar gibi şeylere kapınızı açmış olursunuz.

Biraz da örnek verelim.

Charlie Charlie Challenge Pencil Game - PLaying Vine Compilation! (RAW VIDEO) HD!!!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
14
7
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dusunen_odun

charlediye cin mi olur mına keyim cin dediğin baal olur ne bileyim tiamat olur bilemedin marduk falan olur, charlie ne lan anası babası hiç mi sevmiyomuş bunu