Görüş Bildir
Haberler
Hazırladığın Kombine Göre İçinde Kopan Fırtınayı Söylüyoruz!

etiket Hazırladığın Kombine Göre İçinde Kopan Fırtınayı Söylüyoruz!

28.06.2018 - 19:39

Bir kombin hazırlayıp, içinde fırtınalar koparanın ne olduğunu öğrenmek ister misin?

Her soruda en beğendiğini seç, kombini tamamla ve sonucu öğren!

Bu arada renklere takılma, yalnızca kombinlere odaklan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kıskançlık!

Kıskançlık!

Senin içinde kopan fırtına kıskançlık! Bu duygu seni bütünüyle kontrolü altına almış durumda. Belki kendine de bunu itiraf edemiyorsun ama kıskançlık seni yiyip bitiriyor. Bu başkasının başarısını elde edememek ya da sahip olduklarına sahip olamamakla değil de; daha çok sevdiğin birini paylaşamamakla ilgili. Dışarı yansıttığında tepki çekmekten korktuğun için de bu duyguyu bastırıyorsun. Söz konusu kişi ya da kişiler kimse, onlarla iletişim kurmak seni rahatlatacaktır. Bu konuyu bir değerlendirmeni öneririz.

Şefkat!

Şefkat!

Senin içinde kopan fırtına şefkat! O kadar şefkatlisin ki, seni tamamen bu duygu yönlendiriyor. Hayatındaki her şeye karşı büyük bir hayranlık besliyorsun. Ayrıca o kadar sevgi dolusun ki, şefkat duygunun temelinde ne olduğu son derece aşikar. Ama bu duygu sende o kadar yoğun ki, üzüldüğün ve çözüm üretemediğin bir durum karşısında kendini suçluyorsun. Bazen bir sokak dostumuza, bazen bir çocuğa ya da hayatındaki herhangi birine şefkatle yaklaşamadığında bunun üzüntüsünü yaşıyorsun. Her şeyin senin kontrolünde olamayacağını bilmek zorundasın. Keşke herkes senin gibi olsa!

Cinsellik!

Cinsellik!

Senin içinde kopan fırtına cinsellik! Sen cinselliğe yatkın olsan da, toplum baskısı mı yoksa başka bir sebep mi bilmiyoruz, bu duygunu bastırıyorsun. Tabii bunların hiçbiri sapık duygular değil. Yalnızca senin zihnin herkesten biraz daha fazla cinselliğe odaklı diyebiliriz. Bunu kendi içinde bastırmak yerine kontrol altında tutman daha iyi bir sonuca ulaşmanı sağlayabilir.

Öfke!

Öfke!

Senin içinde kopan fırtına öfke! Pek çok şeye karşı büyük bir öfke duyuyorsun. Ama bu senin agresif bir yapının olmasıyla ilgili değil. Çoğu zaman adaletsiz ya da eşit olmayan bir durum olduğunda kendine hakim olmakta zorlanıyorsun. Yanlış anlaşılmak istemediğin için de bu duyguyu çoğunlukla bastırıyorsun. Aslına bakarsan bu durum da sana zarar vermiyor değil, öfkeni azaltacak bir yol bulsan iyi edersin.

Aşk!

Aşk!

Senin içinde kopan fırtına aşk! Her şeye o kadar büyük bir aşkla yaklaşıyorsun ki, sevgi pıtırcığısın desek yalan olmaz. Bu durum da elbette çevrende seni çok seven insanlar olmasını sağlıyor. Tabii her şeye karşı hissettiğin bu duygu, partnerine karşı olunca da işler biraz değişiyor. O kendini son derece şanslı hissetse de, sen partnerinden de senin hissettiklerini birebir beklediğin için kimi zaman sorunlar oluşabiliyor. Aşkın ölçüsünün olmadığını unutma!

Tutku!

Tutku!

Senin içinde kopan fırtına tutku! Sen sevdiğin insana, işine ya da hayallerine tutkuyla bağlısın. Tutku duyduğun ne olursa olsun, senin açından sınırsız oluyor. Yani, mesela bu bir hayalse senin için; hayaline ulaşmak için elinden geleni yapıyorsun. Ama eğer ona ulaşamazsan da, bu senin içinde bastırdığın bir duygu olarak ortaya çıkıyor. Sadece erteliyorsun da diyebiliriz. Elbette hedeflerine ulaşma çabanı takdir ediyoruz, ama ulaşamadığında bunu kendine dert etmemelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
816
321
193
170
98
77
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın