Görüş Bildir
Haberler
Hangi Survivorcısın?

etiket Hangi Survivorcısın?

Osman Avcı
04.05.2015 - 18:40 Son Güncelleme: 05.05.2015 - 16:11

Turabi mi, Hasan mı, Merve Aydın mı, Doğukan mı, yoksa daha başka bir Survivorcı mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ünlü müsün, gönüllü müsün?

2. Survivor'da olsan, senin en başarılı olduğun oyunlar hangileri olurdu?

2. Survivor'da olsan, senin en başarılı olduğun oyunlar hangileri olurdu?

3. Peki oyunlar dışında genelde ne yapardın?

4. Pekii, şunlardan hangisi senin baş düşmanın olurdu?

5. Konseyde Acun Ilıcalı sana Survivor nasıl gidiyor diye sordu! Cevabın?

5. Konseyde  Acun Ilıcalı sana Survivor nasıl gidiyor diye sordu! Cevabın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi biraz Survivor'dan çıkıp, gerçek hayata dönelim! Sen lisedeki hangi tiptin?

7. Peki senin en kötü özelliğin ne ola ki?

8. Yine Survivor'dayız... Şu adam hakkında ne düşünüyorsun?

8. Yine Survivor'dayız... Şu adam hakkında ne düşünüyorsun?

9. Son soru: Survivor'ı kazandın diyelim, yani büyük ödül senin. Bu ödülle ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Turabi" çıktı!

"Turabi" çıktı!

Sen her şeyden önce zor bir insansın; evet senin nefret edenin çok olduğu kadar sevenin de çok ve söz konusu sen olunca bu iki duygunun asla ortası yoktur. Çünkü sende de bu ikisinin ortası yok: Bir insanı ya çok seviyor göklere çıkarıyorsun, ya da nefret ediyor yerin dibine sokuyorsun; yani sende ya dostlar vardır ya da düşmanlar. Yüz verdiklerininse 96'sını geri aldığın da çoktur; şimdi etraflarında 4 dönüyorlar :)

"Hilmicem" çıktı!

"Hilmicem" çıktı!

Üzülerek söylüyoruz ki, senin karakterin daha yerine oturmamış: Bir su gibi bulunduğun kabın şeklini alıyorsun. İyi bir insanla iyi biri gibi olurken, kötü bir insanın yanında tam tersi oluyorsun. Yancısın, az biraz da dalkavuk. Fakat özünde iyi bir insan olduğuna inanmak istiyoruz. Bunun ötesinde eğlencelisin, dans etmeyi, gezmeyi tozmayı seviyorsun. Ayrıca oldukça pratik zekalı ve hızlı olduğunu eklemezsek olmaz. Ama senin daha vaktin var bizce, o-la-cak-sın!

"Hasan" çıktı!

"Hasan" çıktı!

Bu dünya bir köy olsaydı; hiç şüphesiz sen oranın muhtarı olurdun. Lidersin; ama diktatör değil, tam demokratik liderlikten bahsediyoruz burada: İnsanları dinleyen, sorunları çözen, orta yol bulmaya çalışan. Bunun yanında asla düşmeyen bir seviyen, bozmadığın bir üslubun da var. Saygılısın çünkü; hatta senin için en önemli kavramdır saygı. Daha bitmedi: Yeteneklisin, çalışkansın, güçlü bir karaktere sahipsin. Düşmanınsa çok; fakat o düşmanları yerin dibine geçirecek kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcut, ey Survivor'ın Kralı/Kraliçesi!..

"Bozok" çıktı!

"Bozok" çıktı!

Sen biraz sinirli bir arkadaşımızsın; biraz ne kelime baya baya sinirli birisin işte! 'Sinirlendiği zaman dünyayı gözü görmez' sözüyse senin için geçerli değil; çünkü sen her daim sinirlisin. Siyasetle, diplomasiyle, kulisle de hiç işin olmadığını söylemek gerek; bu tip şeylere kafan basmıyor. Ayrıca sana iyi veya kötü demek hata olur; çünkü bir ayı avlandığı için yanlış veya doğru yapmıyordur :)

"Sahra" çıktı!

"Sahra" çıktı!

Senin çok ama çok yüksek bir egon var, sanıyorsun ki dünyanın merkezinde sen varsın. Her söz, her davranış, kısaca her şey seninle ilgili olmak zorunda. Kibirlisin, kendine güveninse 10 üzerinden 10. Fakat sana her şey denilebilir ama sinsi asla denemez. Dobrasın, beynindeki düşünce anında dilindedir. Ayrıca korkusuz olduğunu da eklemek gerek; zorbalara karşı senin gibi kontrolsüz kişiler her daim lazım!

"Nadya" çıktı!

"Nadya" çıktı!

Öncelikle senin tam bir 'Femme Fatale', yani 'Öldüren Cazibe' olduğunu söylemek gerek. Evet; çok güzelsin, çok çekicisin, çok tatlısın, hareketlerinse acayip sempatik. Fakat bunlar senin adeta bir silahın, bunları kullanarak hayata tutunuyor, istediğin kişiye istediğini yaptırıyorsun. Sen sahne arkasındaki elsin bir nevi. Manipülasyonlarınsa takdire şayan, kulaklara fısıldadıklarınla hükümet bile düşürür, savaş bile çıkartabilirsin, ey sinsi kraliçe!

"Doğukan" çıktı!

"Doğukan" çıktı!

Sen biraz saftirik bir arkadaşımızsın. Hayatta kalmak için ayak oyunu, kulis, gıybet gibi şeyler yapmak zorunda olduğunun farkındasın ama onu da yüzüne gözüne bulaştırıyorsun; çünkü sen böyle bir insan değilsin, senin hamurun iyi. Ayrıca oldukça yetenekli olduğunu da eklemek gerek, elinden her iş gelir. Zekisin de; ama kurnaz zeki değil, bildiğin saf zeki.

"Merve Aydın" çıktı!

"Merve Aydın" çıktı!

Şu dünya üstünde senin kadar hırslı bir insan var mı, merak konusu. Kazanmak için yapamayacağın şey yoktur; çünkü sen birinci olmak için yaratılmışsın. Başarılısın da, hem motivasyonun yüksek, hem yılmıyorsun. Açık konuşmak gerekirse, bu hırsın bazılarına çok itici geliyor, aslında sen de farkındasın. Fakat başarıyı iticiliğe yeğliyorsun. Ayrıca ayakların yere çok sağlam basıyor, güçlü bir karaktersin ve asla hayalci değilsin.

"Hakan" çıktı!

"Hakan" çıktı!

Sen tam bir plancısın. Kafanda 40 tilki vardır ve hiçbirinin kuyruğu birbirine değmez. Nerede nasıl davranman gerektiğini, nerede nasıl konuşman gerektiğini de iyi bilirsin. Tam bir insan sarrafısın ayrıca, birisini çözmen için onunla 1 saat geçirmen yeter. İnsanların zayıf noktalarını iyi belirliyor ve ona göre muhteşem stratejiler kurabiliyorsun. Özetle oldukça kurnazsın, ey Survivor'ın Serçeparmağı :)

"Pascal" çıktı!

"Pascal" çıktı!

Sen özünde iyi niyeyli bir insansın; insancılsın, kibarsın, yardımseversin. Fakat sende ciddi bir öfke kontrolü var, sinirlendiğin zaman babanı tanımaz, dünyaları yıkarsın. Ayrıca bu iyi niyetinden olsa gerek, anında dolduruşa geliyorsun. Ancak güvendiğin insanlar senin sandığın kadar samimi değiller, ayık ol diyoruz yani! Ama her şey unutulur, yine senin alakalı insanların aklında samimi ve candan hareketlerin kalır, telaşa gerek yok baba ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1003
490
404
286
190
167
99
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sena

Hilmicem <3 çıktı.En sevdiğim adam :D <3

Pasif Kullanıcı

"Nadya" çıktı! Öncelikle senin tam bir "Femme Fatale", yani "Öldüren Cazibe" olduğunu söylemek gerek. Evet; çok güzelsin, çok çekicisin, çok tatlısın, harek... Devamını Gör

Gökhan Bozkurt

Düşman olarak Hasan'ı seçtim kendim gene Hasan çıktım kendi kendime düşman oldum bak ya